Partner podľa predstáv a kompromisy

21. nov 2022

Milé ženy 🙂 máte vyzorovo partnera akého ste vždy chceli,alebo úplný opak ? Napr. Chceli ste vysokého dlhovlaseho blonďaka a máte nižšieho holohlaveho chlapa, a ste strašne rada a aj nechápete,že ho máte ? 🙂 A ešte ma zaujíma aký najväčší kompromis,ste pre vzťah urobili ...pre mňa je to sťahovanie do iného mesta/štátu, si fakt neviem predstaviť, a ak ste niečo také urobili,či to ľutujete/ neoľutujete. Dlhé dni sú tak sa zamýšľam. 🙂

zooeynka
21. nov 2022

Tak zakladat si v prvom rade na vzhlade je pre manzelstvo hrozne malo ;) A zbytocne budes mat vytypovaneho Brada Pitta ako buduceho manzela, ked sa taky v tvojom okoli nevyskytuje....ja som ocakavania ohladom vyzoru nemala a mam super muza

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cyberk
21. nov 2022

Ja si myslim, ze na povahe sa nik nespravi :D keby ma moj muz nepritahoval, ani spolu nie sme :D a ziadny velky kompromis mi nenapada, su tu len tie male 🙂 ja by som tak ci tak skoncila v meste, v ktorom on byva od narodenia, takze to ako kompromis nebierem 🙂

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elam1234
21. nov 2022

No mne sa vždy páčili starší muži , oblekovy typ 😄 keďže sama som elegantný štýl , no a teraz mám vysokého , pevného chlapa , ktorý kedysi boxoval , absolútne mimo môjho vkusu 😂 ale je prosto úžasný, láskavý

mrva
22. nov 2022

nemala som ocakavania. Doteraz neviem specifikovat, aky chlap sa mi paci. Ale viem povedat, aky sa mi nepaci. Moj je super a paci sa mi. A kompromis? O ziadnom neviem.