Partner nezvláda druhé kolo sexu

23. júl 2023

Ahojte, nie som troll a ide o trochu chulostivu temu avsak zaujima ma vasa skusenost kedze nemam to s kym prebrat.
Alebo aj chlapi sa vyjadrite ak vam to nerobi problem.
Je bezné ze sa chlapom po prvom kole uz na druhé nepostaví? Alebo ze v priebehu toho zvadne? Totiz mala som 1 priatela tam nebol problem, avsak u tohto sa casto stava ze sa rychlo spraví, to by som tak neriesila ale hned mu zvadne, neudrzi to na druhe kolo, a ak ano tak mu pocas druheho zvadne cize po sex. To je nic moc. mna len zaujima ci to je normál to ohladom druheho kola alebo?

gejb
23. júl 2023

Problém nie je to druhe kolo ako skôr to prvé... koľko ma rokov?

sense
23. júl 2023

A za akú dobu mate po prvom kole to druhe kolo.

syslik81
23. júl 2023

niektory potrebuju viac casu,,niekto zvladne aj 4 a viac .. niektory jedno .. niekto moze nonstop a iny sa rad mazna a dava na predohru ... treba sa naucit poznat jeden druheo kto ma co rad a ppracovat na tom ..

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Podla mna je dost mlady a ste spolu kratko ;)

Ano muzi to niekedy nezvladaju 2x po sebe, to je normalne.

adka176
23. júl 2023

Ak by ťa spravil na prvý krát asi by si druhé kolo nepotrebovala hneď za sebou... takže problém vidím asi skôr tam ...nech sa posnaží radšej na to prvé kolo vsadiť všetko...

autor
23. júl 2023

Tak na druhe ideme hned kedze to prvé je kratke
predohra je a prve kolo byva kratke kedze sa nevidime tak casto kvoli vzdialenosti preto to viem pochopit, ide mi o to druhe kolo

autor
23. júl 2023

Ja 22 on 26

syslik81
23. júl 2023

@prilis tacis na pilu a ponahlas sa .. chlap vacsinou potrebuje pauzu ..rovnako ako aj zena .. ak by si mala orgazmus neponahlala by si sa do druheho- proste to nejde len tak na lusknutie prsta ..

taga
23. júl 2023

Ved ale chlap nie je masinka na gombik, ze si ho zapnes na druhe kolo a on bude fungovat...

autor
23. júl 2023

Ako pisem, byvaly s tym problem nemal a nejako neviem ako by ste boli spokojne po 4minutovom sexe cakat zas hodiny na dalsi ked niekedy ani priestor na dalsi nie je, takze treba to brat aj z tohto pohladu, kazdopadne sa pytam ci to je bezne kedze toto je moja prva takato skusenost

taga
23. júl 2023

Nikto nevravi, ze cakat hodiny
A ako ti baby pisu, vsetky by riesili to prve kolo, lebo nie,neboli by sme spokojne so 4minutami

autor
23. júl 2023

@taga Ano chapem, ale ozaj to pripisujem tomu ze sa vidime malo a nemame pravidelny sex

zuzanka.zuzu
23. júl 2023

v 26rokoch sa už chlapec musí poznať, čiže nech si vyhoní v dostatočnom časovom predstihu pred sexom tak, aby bol počas prvého a jediného kola schopný akcie... to čo je za výhovorka? že dlho sme sa nevideli tak sa do 4 minút urobím 🙈

sense
23. júl 2023

Tak nie každý chlap je ako na gombík ze skončí kolo a stoji mu zas... Dajte si chvíľu pauzu a neskôr choďte opäť na to

autor
23. júl 2023

@zuzanka.zuzu hej to mi tiez napdlo ale myslis ze by to pomohlo aby vydrzal dlhie?

sense
23. júl 2023

Mala som chlapa ktorý bol po pár zasunutiach hotový ale vždy predtým urobil mňa inak ako pohybmi dnu a von

hankm
23. júl 2023

Ano, moze sa to stat. Musi sa naucit najprv sa venovat sa tebe, vsetkymo moznymo sposobmi. Dopriat ti idealne viac orgazmov alternativne a nasledne samotny coitus. Potom dlhsia pauza, idealne bez akehokolvek drezdenia penisu. Po pauze by to mohlo ist lepsie. Zacat hned s drezdenim po 2-3 min od jeho orgazmu nebude zda sa fungovat. Nie kazdy muz to ma na povel.A samozrejme, ze ked ste spolu iba obcas, tak sa rychlo urobi… urobit sa pred tym, by mohlo trochu pomoct ale musi to byt v nejakom predstihu. Synchronizacia v sexe je obcas narocna.

h2
23. júl 2023

Veď mu daj trochu času. Keď chceš ísť hneď po prvom na druhé kolo, tak sa nečuduj, že mu nestojí. Chlapi nie sú vibrátory na baterky.

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Ked nevydrzi ani 5 minut, tak stale ma ruky a usta.

adka176
23. júl 2023
siska53
23. júl 2023

Moj frajer mal 19, ale po prvom kole si vzdy dal chvilu pauzu a druhe potom zvladol v pohode a dlhsie.. prve bolo vzdu dost kratke.. ale pauzu napriek veku potreboval...

nevenka
23. júl 2023

Tak my sme kedysi mali vztah na dialku a videli sme sa malo, v lete raz za tyzden, v zime aj 2-3 mesiace nie. No a ked uz na to doslo, tak ci tak, najprv sa snazil urobit mna, ked to aj trvalo a potom seba. Mali sme 19 a 17, ked sme zacali spolu chodit, sex tak po roku bol prvy raz. A stale je to tak, najprv ja, potom on a druhe kolo ani nebyvalo, len vynimocne.

autor
23. júl 2023

@vanilkovazmrzka ano ale radsej mam samotny sex

mikadooo
23. júl 2023

Podľa mňa je to ok, že druhé kolo nezvláda. Nemyslím si, že v prírode je to tak nastavené, že má zvládať dve, tri, desať kôl za sebou 😁. Keď, tak fajn, ale tiež vidím problém skôr v tom, že ťa v prvom kole neuspokojí. Ja napríklad tiež neviem dať "druhé kolo" 😁. Jednoducho raz mi stačí a potom už orgazmus nedosiahnem a chcem už len dobre si pospať...

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Komu niet rady, tomu niet pomoci 🙂

autor
23. júl 2023

Zeny ale to nie je o tom ze by ma neuspokojil mal na haku a myslel len na seba, vobec, ale ja mam proste rada ten samotny akt, sex, a orgazmom sa proste nezmeni to ze 4minuty za sex nepovazujem a neuzijem si to
Ale skusime to tak ako pisete si dat chvilu pauzu a znova (ak bude cas alebo nezaspime)

autor
23. júl 2023

@vanilkovazmrzka ty mas ocividne tiez minimum uspokojenia ked mas potrebu na taketo priblblé poznamky 🙂🙂

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Ked myslis 🙂

sense
23. júl 2023

Píšeš ze ak bude čas alebo nezaspíte... Ved si kľudne po spíte a keď sa zobudíte alebo len pre beriete bude ďalšie kolo... Sex na povel je podľa mňa zabijak vášne...nie je nad spontánnosť..

foterlotor
23. júl 2023

Nie kazdy muz je stroj na opakovane kola. U mna 2 kolo netreba, partnerky vzdy spokojne. Mne staci raz, zenam doprajem minimalne 2x. Problem tu vidim v tom, ze sa rychlo urobi. Mali by ste mat sex castejsie, to pomaha. Pripadne si dat kondom, to je menej citlive potom.