ženy tiež to tak máte, že keď si nájdete nového partnera, respektíve nemusí byť úplne nový, ale už aj treba po roku, hoci aj po dvoch, že máte stále radi túlenie sa, bozkávanie, dotyky, hladenie, že toho ako keby stále nie je dosť, mám rada aj sex, ale to vyššie čo som napísala ešte viac uprednostňujem a skrátka ja to v tom vzťahu dosť potrebujem. ale napríklad mám teraz nového partnera sme spolu pol roka a on nerád zaspáva v objatí. že potrebuje svoj kľud lebo tak nezaspí. dovtedy než ideme spať sa túlime spolu ale potom sa otočí na druhú stranu a zaspí. ja som mala predtým priateľa, s ktorým sme zaspávali v objatí a potom po chvíli sme sa rozpojili a spali každý sám. ani ja by som sa nevyspala celú noc takto, ale skrátka aspoň tak chcel so mnou zaspávať a súčasný partner nechce a ja ho zase nechcem nútiť do toho.
nie som pubertiačka, mám už svoje roky, 32 rokov, partner má 40.
ja si niekedy prídem, že to tak mám len ja, príde mi to troška aj čudné, že som tak veľmi prítulná.
🙈 ja by som tiež nezaspala. Mňa muž nemôže ani hladkať, ani držať za ruku a už vôbec nie byť na mne nejako nelepeny 😂 on by zase chcel tak ja ho nechám pár minút a pošlem ho na svoju stranu že idem spať. Sme spolu 9rokov a je to takto od začiatku
my sme spolu len pol roka, tak možno preto to tak mám...
nikdy ale nikdy sme nezaspavali v objati 🙂 ja to napr. nemam rada, chcem sa v klude ulozit a zaspat a moj manzel tak isto - dame si pusu, pohladkame sa, max. sa chytime za ruku, vacsinou sa otocime chrbtom a spime
kazdy to ma nejako a tvoj priatel to ma asi inak ako ty
ja som asi fakt divná. ☹
a preco by si bola divna? lebo sme ti styri napisali, ze my to tak nemame? 🤷♀️ ved kazdy sme iny a je normalne, ze potrebujeme rozne veci, roznu intenzitu dotykov...kazdy ma ine prejavy lasky a potreby
Riesis kraviny doteraz som si myslela,ze v objati sa zaspava len v romantickych filmoch 🤣 nikdy som nezaspavala v objati,neznasam to,ked lahnem do postele chcem mat svoj priestor,najst si dobru polohu a nie,aby ma niekto mackal
Je jedno ako dlho som s chlapom bola ale keď som chcela spat, tak otočka chrbtom a spim, tulene je fajn do určitého momentu, potom potrebujem svoj priestor
Môj muž je presne ako ty. Ja opak. Dokonca neznášam v posteli keď je veľmi blízko pri mne v noci 😂🙉🙈
Proste nikdy som nezaspala v roku bjati a to sme manželia už skoro 30 rokov a poznáme sa 32 ani na začiatku ani teraz proste sa vždy otočíme opačným smerom a každý máme radi svoj priestor
A dnes si s ním alebo nie?
Nikdy, naozaj nikdy nezaspím keď sa ma niekto čo i len kúskom prsta dotýka 😂 okrem detí, tie môžu 😀
Tak si kontaktna mne by to vadilo;))raz som mala priatela a mala som pocit, ze sa udusim pripadala som si ako macka stale ma hladkal, tulil mam rada svoj klud, priestor.
Och, mne je v objatí hneď teplo a potim sa 😅 potrebujem svoj priestor. To veru nie je moja šálka kavy, ale ak to potrebuješ skus mu to povedať a vykompenzovat keď nespite, veľa sa objimat vtedy.
Nikdy v objati,to sa neda spat takto. Ja mam svoju speci polohu pri ktorej spim.
Ja ani nepamätám,či zaspal ten môj pritulený niekedy. Sama mu poviem ,,a ritkami k sebe" 😁,lebo viem,ze sa rada roztahujem a vôbec mi nevadí,že je na svojej strane. Skôr ja,som tá,čo ,, utláča" ale ževraj mu to neva,aspoň vie,že som tam-pri ňom 🤭😁. Je to v pohode,že sa netúli,aspoň sa obaja vyspíte 😏.
mám svoju polohu, v ktorej zaspávam, prikrytá po uši.. drahý zaspí v sekunde, má hlboké dýchanie a keď mi funí na krk, mám zimomriavky až na zadku a nemôžem zaspať 🤷🏻♀️ pomojkáme sa, dáme pusu na dobrú noc a potom sa každý schúli do svojho klbka 🛌🏼🌙
Nikdy sme nespali v objatí, aj ja aj manžel potrebujeme pohodlne sa natiahnuť. Ale ja som nikdy nebola taký mojkaci typ, hlavne v posteli chcem svoj priestor. Možno preto ani syn nikdy so mnou nespal, ani dcéra, nakojila som a šli do svojej postieľky
Cez deň samozrejme sa tulime, ale v noci chcem mať svoje súkromie
Zaspávať v objatí je pre mňa osobne nemožné. Už len ležať v objatí je mi nepohodlné, nemôžem mať ani mužovu ruku pod hlavou, či mať hlavu na jeho hrudi, po chvíľke ma bolí krk. Takže za mňa: túľte sa, objímajte sa, hladkajte sa ... a potom od seba a spať.
Vôbec nie si divná...som taká istá...môj muž vôbec taký nebol, ale naučil sa a dnes mu to vyhovuje...dokonca aj v noci niekedy sa príde takto pritúlť a spíme v objatí spolu ďalej ..vyhovuje nám to obom ..
A aj môj predošlý partner ...ten istý scenár nerád sa takto túlil a naučil sa a časom mu to vyhovovalo...
nikoho som nenútila, bolo to prirodzené a milé keď mi po čase sám od seba povedal že takto rád spí.... netreba sa hanbiť za takéto veci, škodila by si len sama sebe, lebo teba by to trápilo, potrebuješ byť takto ľúbená...nikoho nenútiť ale na druhej strane povedať čo mám rád, čo mi vyhovuje, robí dobre...
Ja ti požičiam môjho partnera😀😀 vy by ste si rozumeli, lebo ten by chcel byť v posteli nonstop na mne nalepený a mne to pri zaspávaní a spaní vadí. Okrem toho má 125kg, ja 55kg takže len keď si ruku na mňa prehodí, cítim sa ako keby mám na tele závažie😀. Ja potrebujem kvalitný spánok, ako asi každý a túliť sa môžeme pred sexom, po sexe, alebo, keď oddychujeme pri telke, ale nie pred a pri spaní.
Ja by som sa napríklad aj túlila sem tam pred spaním ale hrejem ako pec. Hocikedy sa sama zobudím, že mám vlasy úplne mokré prepotené z toho aká som horúca a môjmu chlapovi vadí teplo nemôže zaspať.. mne je zima aj keď som spotená a po uši pod paplónom a on spí pol metra odomňa bez paplóna v trenkách. 🤭😂 Samozrejme aj vlasy v ústach nie sú nič príjemné pre chlapa. Ste spolu len pol roka skús sa ho opýtať či tam nieje takýto praktický problém. Z môjho to, že som horúca ako pec a varí sa pri mne vo vlastnej šťave tiež nevyšlo hneď. 😅😄 chudáčik trpel lebo chcel byť na začiatku romantický ako sa patrí.
Samozrejme keď mám vyslovene potrebu sa pomojkat tak ma pritúli ale to je raz za čas, že sa obetuje a počká kým zaspím aby ma mohol potom nežne prevaliť a zdrhnúť na svoju polku a v kľude spať 🤭
Neviem na koľko moc si kontaktná ale ja som dokonca bola tak kontaktná, že v spánku som vždy cestovala po celej posteli kým som ho "nenašla" a nenalepila sa naňho a on chudák celú noc nič iné nerobil len sa presúval z jednej strany postele na druhú lebo ma nechcel budiť, že ho zase "hľadám".
Nakoniec spíme každý po svojom a je to lepšie aj ja som si zvykla 😊
My sme si kvôli tomu kupovali 1 veľký paplon 😊, každý mi hovoril, že je to blbosť,že sa nevyspime ale núti nás to byt bližšie k sebe aby sme boli obaja zakrytí 😊. A vždy sme v objatí aspoň na pár minút a ráno tiež. Sme spolu 6 rokov a 2 ako manželia.
Každý to ma inak… ja som to doteraz neznasala, lebo mi to nebolo prijemne, funenie do ucha, nejak nepohodlne celé, stále ma niečo tlačilo, ťažilo, vadilo… aktuálny partner je tulivy typ a úplne to zbožňujem! Nejak nám to fyzicky lepšie sedi 🙂))) možno je to tým, že je vyšší (vôbec mi nefuni na hlavu), ale aj opačne mi je pohodlne, keď mu ležím na hrudi… Takze teraz si už tiež neviem predstaviť zaspávať sama, po tomto zvyku… takze úplne Ta chápem 😣
A nemôže Ta tulit/hladkať kým zaspis a potom sa odgula a uloží on??
Tak my sme s mužom skoro 9 rokov, lubim ho ako koňa, stále všetko funguje, ale keď chcem spať, chcem spat. Každý sa otočí na svoju stranu a dobrú noc. Sem tam sa pohladkame, ale žiadne zaspávanie či driemanie v objatí.