.... Ja ani neviem kde mám začať. Strašne ma ťaží to, že môj partner prestáva mať o mňa záujem. Starám sa o seba, chodím každý mesiac ku kaderníkovi, nechty, líčim sa... Aj o domácnosť sa starám aby som vždy spravila "teplo domova" navarené, upratané,popraté... Snažím sa i keď prídem z práce domov a som veľmi unavená. Bola som vychovaná tak aby bolo vždy navarené a upratané.
Lenže problém nespočíva v tom ale o to, že sme dvaja mladý ľudia (mám 23,partner 29) a spíme spolu čoraz menej a menej spolu. Keď máme sex 2x do mesiaca tak veľa a čo je to, že snažíme sa o bábo. Ja zrejme nikdy prirodzene neotehotniem a keď tak to bude asi malý zázrak... Priznám sa, že dnes sme mali v sanatórium Helios ďalší termín na stretnutie a konzultáciu čo ďalej, nešla som... Nechcela som ísť keď to takto "funguje-nefunguje" medzi nami. Na začiatku to absolútne takto nebolo mal chuť na sex, na mňa,na bozky, na predohru... Na všetko a zrazu nič. Chodí na pár dní preč mimo Košíc a keď je preč ledva sa ozve... Aj to len preto sa ozve, že je všetko v poriadku. Chodí pracovne preč....
Aj to keď máme sex tak vždy som iniciátor ja. Cítim sa nepríťažlivá, menej cenná a pomaly sama sebe vnútri cítim odpor ku samej sebe....
Začal sa o seba starať... Nikdy on nechodil každé 2 týždne ku kaderníkovi a teraz zrazu... Vždy keď odchádza preč, deň predtým ide....
Už neviem čo si o tom mám myslieť.... Čím tým viac si myslím, že tento vzťah-nevzťah ma viac ubíja ako ma niekde posúva... Nie sme zobratý, chcela by som ale on to vidí tak až o pár rokov. Neviem či je správne vôbec s týmto človekom si založiť rodinu. Bojím sa, že strácam iba pri nemu čas.... Je pravda, že som pribrala pár kíl ale to len kvôli tomu čo mi predpisovala gynekologička... Skúšala som otehotnieť bez pomoci sanatória....
Ale ako sa mám cítiť keď teraz už o mňa nemá záujem... Tak čo v tehotenstve bude mať? Bojím sa, že sa veľmi v živote popálim opäť. Keď som mu to povedala, povedal, že to zmení... Zmení len na tú dobu keď ideme mimo domova. Na dovolenku, na pobyt lenže to nie je taktiež často keď 2-3x do roka tak veľa....
Proste veľmi ma to trápi, neviem či to mám iba ja takto alebo to má aj niekto ďalší takto... Ale ubíja ma to...
@snazilka2021 zacal sa o seba viac starat a chodi ku kadernikovi predtym ako ide prec. Este stale ti to nedochadza?
Fuu. Ja by som do dietata ani nesla. Toto citit rozchodom. Ak nie o par mesiacov,po dietati urcite. Dieta zhorsi vacsinou vztah. Preco chces taka mlada dieta? A s chlapom,co nema o teba zaujem?
@snazilka2021 este som zabudla dodat, daj na svoj jasny pocit. Presne vies,co mas robit,len ti chyba odvaha. Mlady vztah a vlastne ziadny vztah ta nema ubijat. A urcite do takehoto vztahu neprivedte dieta
Pritlač na neho.ma inú....a neotehotni.narobis si len problémy.
Tiež si myslím, že má inú ... hlavne si od neho nenechaj urobiť dieťa, zbytočne si skomplikuješ život.
@snazilka2021
V ziadnom pripade si neurobit dieta kym/ak nevyriesite tento Problem!
@heidy222 Neviem či niekoho má... Vždy si telefón nechá doma keď ide vyvenčiť psa... Nikdy odo mňa telefón neberie a veľa krát mi aj ho nechá nech si niečo pozriem keď nemám svoj telefón na dosah ruky.
Chodíme spolu vonku ale vždy keď sme niekde v nákupnom centre tak sa ma ani nedotkne ani nič. Už nepamätám kedy sme si spravili "rande" a to bývame spolu rok iba... Akosi akoby zabudol, že aj ja som žena a nie som iba stroj na žehlenie, varenie, upratovanie....Z jeho strany nevidím žiadnu iniciatívu a vidí, že sa už druhý deň veľmi trápim. Strašne na mňa to doľahlo a najmä vtedy keď mi povedal, že nevidí dôvod aby sme sa brali...Chcem mať rodinu kompletnú a so všetkým..... Raz som sa popálila a už sa nechcem druhý krát v živote popáliť.... Hľadám chybu v sebe... Človek sa snaží udržiavať, snaží sa aby tá druhá osoba mala všetko a aj tak sa cítite bez záujmu a bez všetkého.....
Nepises dokopy nic poZitivne ... je si tebou zjavne isty. Navrhla by som rozchod. A uvidis ci zabojuje. Ale musis to mysliet vazne.
Inak raz v jednom filme, to len tak na margo, bola taka rada, ako zistit, ci ma muz milenku, a bolo to len povedat “viem vsetko...” a cakat 30 sekund bez slova. Na 29tu sekundu sa chlapik rozrecnil o milenke ... haha no film, ale sak skus 😁
@snazilka2021 tak keď chodí do KE a predtým ku kadernícke, tak asi tam niekoho má, zvlášť keď máte sex raz za 2 mesiace a to ešte aj z tvojej iniciatívy. Ste mladí, vo vašom veku a po roku bývania by ste mali byť na sebe nalepeni denne a nie takto ako dochodci. Na tvojom mieste sa s ním rozidem, zjavne ťa nechce.
snaží sa aby dobre vyzeral - len pre inú...😉
myslím že strácaš čas...
@snazilka2021 je úplne jedno, že okolo neho denno-denne skaces a staráš sa o neho, o svoj výzor a všetko aby bolo tip top. To vôbec nie je o tom. Pokial vás vzťah nemá pevne základy, tak sa po čase zrúti ako domček z kariet. Možno ty hľadáš vo vzťahu úplne niečo iné ako on. Evidentne nie si vo vzťahu s ním spokojná a zrejme ani on s tebou, proste to medzi vami ochladlo a chcelo by to poriadny rozhovor čo ďalej.
Určite si neurobte dieťa. Najprv musite poriesit seba. Držím palce
@snazilka2021 .... Máš 23 a chceš radu, lebo sa snažíš.....
Prestaň sa snažiť ..... 🙂
Podľa toho čo píšeš, on si nezaslúži dievča ako Ty. Vyzerá to tak, že má inú a lichotí mu, že sa o neho staráš a snažíš sa pre neho. Si mladučká, nájdeš si muža, pre ktorého budeš princeznou. Nechce ani svadbu...vážne sa porozprávajte a navrhni rozchod. Uvidíš jeho reakciu.
ach tie vztahy! Hlavne tie co neplnia svoju ulohu, bez perspektivy. Mne to znie uz ako koniec pribehu, ktory sa na konci zasekol a neda sa ukoncit.
Alebo, skus si este to co si napisala, akoby to pisala nejaka cudzia zena, alebo Tvoja kamaratka. Zena, ktora pise sa trapi, strada, dufa,.. Uz nevidi ten zmysel, dovod, perspektivu ako kedysi. Verila ale sklamanie jej dava jasne znamenie otvorit oci, pozriet sa pravde do oci a povedat si DOST, toto nie je to co hladam, co chcem v krajsie rozvijat, a dieta a svadba by boli len predlzenym koncom tohto mrtveho vztahu. Treba ist dalej. To citim z tohto textu ja. Kazdy koniec je iny, jeden bolestivejsi a druhemu mozno preto nemozes verit, ze to naozaj koniec je, lebo nebol az taky bolestivy, ale v podstate sa jedna o to iste.
@snazilka2021 ...a preco chces s tymto spolubyvajucim dieta?
@snazilka2021 krasna mlada zienka si,tak nepremarni cas s niekym,kto o teba zrejme nestoji. On ma z teba spolubyvajucu a nie partnerku. Chce,aby bolo o vsetko postarane a nic viac. Dievca moje odid pokial je cas...vaz si seba a hlavne daj lasku tomu,kto si ju zasluzi...drzim ti palce❣
Začnem týmto, píšeš, že "Bola som vychovaná tak aby bolo vždy navarené a upratané." To je zlá výchova. Bola si vychovaná, že žena je doma slúžka. Takže ako prvé začni tým, že prestaneš doma robiť všetko iba ty. V normálnom zdravom vzťahu aj muži robia doma. Takže si činnosti rozdelte. Nakoniec, prečo by si ťa mal vážiť, ak robíš slúžku a ešte sa mu núkaš na sex. Za druhé, prestaň sa ponúkať. Ak on nejaví záujem, nemaj ho ani ty. A za tretie a to je to hlavné, prestaň plánovať dieťa s niekým, s kým máš takýto zlý vzťah. Dieťa zlé vzťahy nezlepší, jeho od teba ešte viac oddiali a ty budeš ešte viac sama na všetko.
A napadá ma ešte jedna vec. Ako žene by ti mohol fungovať tzv. šiesty zmysel. Podľa toho, čo si napísala, by ti mal nahovárať, že v takomto vzťahu si už dávno nemala byť. Si mladá, všetko pred sebou, prečo sa pútať na chlapa, ktorý ťa ma za slúžku, nemá záujem o sex s tebou a chodí von. Preber sa žena.
Teraz budem za zlú, ale ženy robia strašné chyby v tomto. "Popratané, navarené a vytvorené teplo domova"...a on je čo? Kráľ a ty jeho poddaná? Veď buďte trošku "mrchavé", neporiadne, nekrúťte sa okolo neho. Takto má pánko full servis a ešte sa mu to aj zunovalo.
@acrobaleno len casto si myslime, ze prave tymto si chlapov udrzime, ze sa im to pohodlie nebude chciet opustit, no opak je pravdou a teda je to dost smutne, lebo robime uplne zbytocne zo seba otrokov :/
@snazilka2021 napriek tomu, že ste tak mladá, konate zatiaľ správne podľa mňa a na nejakú chvíľku úplne zabudnite na baby projekt. Mne z toho co píšete pipa kontrolka nevera... Niečo /niekto spôsobil že klesol záujem o vašu osobu z jeho strany. Možno si je príliš istý ze bude navarene, poriadene, všetko pre neho urobíte a ono chlapov to potom prestane baviť... Milovaná žena sa necíti tak ako vy opisujete v závere. A nie, nie je to ani vhodný chlap s ktorým si túžite založit si rodinu. Takto to v peknom vzťahu nefunguje a podla všetkého to cítite a viete aj sama.
@snazilka2021 treba si uvedomiť, že ty máš na výber. Buď mu budeš veriť, a znášať to aj keď sa ti to nepáči ako sa k tebe správa alebo nebudeš, budeš si seba dostatočne ceniť a pohneš sa ďalej. Odpoveď je jednoduchšia ako sa zdá.