Partner nechce análny sex

titi22
2. aug 2022

Ahojte mam problem, ktory mnohe z vas by povazovali nie za problem ale za stastie🙂 ale nevadi, aj tak skusim zistit nazor a ako to maju ostatny. Situacia je taka ze sme s manzelom spolu uz 7rokov, mame dve deti, viacmenej normalne veci klapu az na to ze ja mam rada acko(anal) a on ho absolutne odmieta a nechce. Vraj spinave, hnusne, musi ma to boliet, nerozumie preco by to mal robit a tak vselijako. Takyto bol vzdy takze nie som prekvapena len teda sa pytam ci je jediny taky muz na svete🙂 parkrat sombho presvedcila aby sme to skusili, nezazili sme ziadny trapas ani nehodu ani nic, hovori ze som bola jeho “prva” v tomto takze nejaka historicka trauma tam asi neni, tak neviem teda. Preco to nechce? Stretli ste sa s takym? Ak sa niekomu to podarilo prekonat, ako? Hlupe posmesky si prosim nechajte. Dakujem vrucne!

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
2. aug 2022

veď ti vysvetlil, prečo to nechce, vcelku jasne a prehľadne, čomu na tom nerozumieš? Sú muži, čo majú anál radi a sú takí, čo nie, vôbec nie je jediný na svete. Ak sa bez toho análu fakt nezaobídeš, skúste nejaký kompromis, že sa raz za čas premôže - ale to nemusí fungovať dlhodobo, časom mu s tým možno pôjdeš na nervy... Ak máte inak sexuálny život v poriadku, tak by som to nejako nesilila

melanta
2. aug 2022

Rozhodla si sa žiť a založiť si rodinu s chlapom, ktorý nemá rád praktiku, ktorú ty rada máš. Tak to teraz toleruj a nežiadaj to od neho. A áno, je obrovské množstvo mužov, ktorí análny sex nepotrebujú k spokojnosti.

sszuzu8
2. aug 2022

To je o tolerancii. Ak to nemá rád a bude to robiť kvôli tebe nasilu zhnusi sa mu aj normálny sex. Ja tiež nemám rada ak ma niekto k niečomu núti. Napríklad oral - mala som priateľa ktorý nechcel aby som mu to robila pretože to považoval za zneuctenie danej ženy za niečo degradujuce a ja som bola šťastná pretože ja to nerada robím ba priam sa mi táto praktika hnusi. Nenútil ma k ničomu a aj keď som mala chuť niečo skúsiť a on nechcel nechala som to tak ved o nič nejde

sa3ka
2. aug 2022

@titi22 mojko kup si analny Kolik alebo inu sexualnu pomocku a ries si to tak. Urcite by som ho nenutila..je to take znasilnovanie. So predstav,ze jemu (aj ked je to nepravdwpodobne,Kedze uz anal Mu pride nechutny a spinavy)by sa pacil nejaky fekal,proste ze by sa chcel na teba vysrat a nutil by ti to stylom,ved raz za cas..neviem existuje uz milion sexualnych pomocok. Peace a pekny den 🙂

julie19
2. aug 2022

🤣🤣 teraz som sa pobavila … tebe je to čudne že je to chlap a nepáči sa mu to …. Ale to že ty si žena a páči sa ti to a mnohým by práve toto prišlo cudne to je detail 😅 myslím že si nemáte čo vyčítať, ste jednoducho ideálny príklad toho že kazdy sme iný a čo sa páči mne nemusí sa páčiť tebe… keď si si ho aj napriek tomu brala a vedela si aký ma postoj tak to od neho nevyžaduj… tiež by sa ti asi nepáčilo keby ta nútil k veciam ktoré tebe prídu nechutne a proti srsti 🤷‍♀️

karhu
2. aug 2022

slusne ti vysvetlil preco nie a aj tak ides svoje, namiesto analu skus respekt a toleranciu

jaskolka
2. aug 2022

To je jednoduché. Tak ako sú ženy, čo to neznášajú a partner ich nesmie do toho nútiť, tak je to aj opačne. Aj muži si mmu takí, čo tento druh sexu nechcú a odmietajú ho a nič iné okrem rešpektu nemôžeš urobiť.
Maximálne si môžeš kúpiť nejaké pomôcky na to, ale čo iné chceš spraviť?

alanko20
2. aug 2022

Aj ja odporucam koliky, mas aj vibracne aj nevibracne silikonove, rozne dlzky, kup si k tomu fajn lubrikant, cistic na hracky, ak mu to nebude prekazat, obcas ho pouzi, je to skvela vec 🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rodinka
2. aug 2022

Juj môj by zase občas chcel. Ale netlačí na mňa.. Ja zase naopak bojím sa toho strašne.. Neviem ako na to

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alanko20
2. aug 2022

@rodinka ahoj, ak sa chces poradit bez strachu, otvorene. Kludne napis. Nie som ziaden uchyl, som obycajna zena, matka. Ale ak chces, viem poradit.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielinaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cubo2
2. aug 2022

Nie je jediný taký muž na svete, ja som druhý 😀 Tiež ma to neláka, asi mám aj rovnaký dôvod, ako opisuje tvoj muž - nemám rád hovno-related veci, pripadá mi to špinavé a nehygienické.. Je tiež pravda, že som to nikdy neskúšal, takže vlastnú skúsenosť nemám. Keby však prišla za mnou manželka, že to chce skúsiť (nechodí), tak asi by som tomu dal šancu, ale neláka ma to..

laska86
2. aug 2022

@titi22 tak sa mu to protivi..neries..a uzivajte si normalny sex

muzik
2. aug 2022

Ja sa hlásim tiež. Nepáči sa mi anal, nevzrušuje ma to. A presne z tých istých dôvodov, ako má tvoj muž. A to nie som v sexe žiadny puritán. Omnoho krajšie mi príde pomilovať manželku do toho otvoru, ktorý je na to určený. Našťastie, manželka to nikdy nevyžadovala. 🙂