Zatiaľ som okrem pokecu (katastrofa 🤮) žiadnu zoznamku neskusila. Rozmýšľam nad Partner na úrovni. Oplatí sa keď to porovnáte s inými alebo je všetko také podobné?
V podstate je jedno na ktorú zoznamku sa dáš. Je to náhoda, akých ľudí tam stretneš. Ja som manžela našla na Badoo a to som bola teda riadne skeptická. Ale mnohí majú s Badoo otrasné skúsenosti. Partner na úrovni, tam asi nie je nikto na tej "úrovni". 😁
Ja som bola v minulosti na Partner na urovni a teda od urovne to malo daleko 😂. Chlapi s psych.diagnozami a plus taki, co v profile ze hladaju peknu, co vie varit, prat... - uplne vazne aj taky profil tam bol a to s fotkou, ze by som sa bala na ulici ist oproti a neviem ci tento bol z tych, co reagovali podrazdene, ked nedostali hned odpoved na ich ahoj, cize nasledne reakcie o tom, ake sme namyslene a dalsie gradovanie. Najzaujimavejsie, ze uplne ked som si precitala tie vsetky spravy po prihlaseni, tak ako prve fajt len nudne "ahoj" a potom fuuu, zrazu sa vedel tak rozpisat, o tom ako sme namyslene, priebercive a neviem co vsetko, no v porovnani s tym obycajnym ahoj (nic ine), zrazu tolko slov vedeli dat dokopy, ked som nestihla reagovat. Zase fakt ze to bola najlepsia filtracia.
A este lepsie ked za par rokov sa tam prihlasila kamaratka a pozerala som s nou tie profili a asi tak 1/3 profilov tam bola tych, co hladali aj pred rokmi.
Jednoznacne uroven 🤣.
To máš úplne jedno, lebo všetci sú vsade, súčasne na viacerých zoznamkach 😃
Ja som sa s manželom spoznala na Facebooku. Dala som mu srdiečko na jednu fotku (motorku) v skupine, na základe čoho mi on sám napísal. Čo som teda absolútne nečakala. Začali sme si potom viac písať, stretávať sa a teraz máme už aj dcérku spolu.
Naposledy vysla velmi zaujimava statistika ohladom dating apps.
Na online platformach sa nachadza trojnasobne viac muzov ako zien a kym muzi swipnu ano na zenu zhruba v 60% pripadoch, zeny swipnu ano na muzov len zhruba 1-4% pripadov ( hypergamiu neobabres ).
Ten nepomer zien a muzov je tak velky, ze tie vulgarne komenty v teme ma vobec neprekvapuju.
Zeny idu po top 10-20% a zvysnych 80% ostava lezat bokom z coho samozrejme rastie frustracia a komenty ohladom toho ake su zeny priebercive a pod.
Ako zena mozno budes mat stastie, ako muzovi by som ti to neodporucal.
Good luck 🙂
A čo takto sa niekam vybrať napríklad do kúpeľov ,kúpalisko a podobne miesta ? Ja som stratila v kúpeľoch obrucku a dvaja chlapi sa ponúkli ,že mi ju nájdu a jeden s nich dokonca spomenul ,že no škoda ,že hľadáš obrucku 🤪..normálne som zostala v šoku lebo viditeľne flirtoval a to nemám miery 90-60-90 a o žiadny flirt som záujem nemala .možno to je cesta si nájsť niekoho normálneho skôr ako na zoznamke .
Kamoska to zhodnotila v takom zmysle, ze to, co ostalo nepouzite na tinderi, islo na partner na urovni. Cize nic, za co si chces este aj platit (ak sa nemylim, za clenstvo v tom partner na urovni sa plati).
Za mna tinder, so spravnymi kriteriami a vlastnym pristupom v pohode najdes normalneho muza aj tam.
Skús bado