Partner ma už nemiluje

11. feb 2024

Sme spolu 9 rokov, niesme svoji, ja som nechcela lebo mal dlhy, potom aj keď nemal uz nejako stále nebol čas, čakáme tretie dieťa a on mi povedal ze ma uz neľúbi, že si ma váži, má ma rad a miluje naše deti, že sa o nás postará a chce s nami žiť, že nemá nikoho iného. Odišli by ste ? Už dlhšiu dobu žijeme skôr ako spolubývajúci. Mam odísť tehotná s dvomi deťmi? Cítim sa ponížene ale neviem či to sama zvládnem.

13uzivatelka11
11. feb 2024

Neodisla. Ak sa nehadate a v podstate spolu pekne vychadzate, tak neodisla. Aspoň zatiaľ.

deti95060810
11. feb 2024

čo mu preplo? možno má len nejakú krízu, ktorá ho snáď prejde...

anjelicek26
11. feb 2024

Neodišla.. nech sa pekne plnohodnoťne stará ďalej a ty vypiplas vaše najmladšie dieta... momentálne ti nedáva realne možnosti na odchod,nie také,aby to nebolo brutal náročné finančné a aj fyzicky robiť to všetko sama...pokiaľ fakt vychadzate, zavri volakam srdce a buďte proste istý čas spolubývajúci a rodicia. Keď nastúpis nazad do prace,prehodnotiť to nanovo.

marca12
11. feb 2024

Zatial by som neodisla. Laska sa da obnovit,ak chcu obaja. Teraz sa sustred na tehotenstvo. Mnoho vztahov zije bez lasky,ale v ucte voci partnerovi. Pokial sa nehadate a nespravate sa k sebe skaredo,vydrzite spolu este a ked deti podrastu,mozes riesit rozvod.

colsami
11. feb 2024

Neodisla v takomto pripade. Niekde sa stala chyba ze sa na vztahu nepracovalo a ako hovoris, zostali ste zit ako spolubyvajuci. Proste ak sa o to nestaras, vykape to...
Dobra sprava je, ze ak sa vztahu opat zacnete venovat, moze sa nastartovat. Ale to zavisi od mnohych veci.

nataly420
11. feb 2024

No tak po pôrode sa pekne o seba staraj schudni čo treba a úkaz mu o čo prišiel.

zmrzlinka2021
11. feb 2024

V tvojom prípade neodišla

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heidy222
11. feb 2024

A ty ho ľúbiš?

autor
11. feb 2024

@nataly420 neviem, stojím vôbec o to ? Nebudem sa nikomu vnucovať, jasne ze ma to boli, hlavne kvôli deťom ale keď to tak necíti neviem ci ma zmysel to siliť. Nemá moc rad takéto rozhovory takže už keď niečo také "naštartoval" musí to v sebe dusiť uz dlhšie.
@stastnamanzelka tiež sa ma to práve o to viac dotklo,že mám zopár týždňov do pôrodu, to už nemohlo počkať? Ale z druhej strany som rada, že ďalej nežijeme v klamstve

autor
11. feb 2024

@heidy222 áno, ľúbim, a nikdy by ma nenapadlo ,že to on cíti inak. Fungujeme cele tehotenstvo normálne aj co sa týka intímnej oblasti a vždy som si myslela ze je to také krásne, skrz našu lásku, že keď už cez deň sme v stereotype a nemáme na seba čas, aspoň toto je také "naše". 😞 cítim sa dosť ponížená naozaj a neviem teraz ako aj v tomto zareagovať, ak to bude chcieť.

janickacrazy
11. feb 2024

Ach, fakt si vybral super dobu niečo také ti povedať. Ja by som ho asi zabila na tvojom mieste, bola som extremne citlivá v tehu. Normálne som naštvaná aj za teba. Snaž sa nato nemyslieť, možno má fakt len nejakú krízu. Mám jednu známu, ktorej sa stalo podobné, jej muž dokonca chcel od nej odísť, keď bola tehu s tretím babom. Proste to dieťa bolo neplánovane, tak to akosi nedával. Po pôrode sa to neskôr upravilo a stále sú spolu. Tak hádam aj u vás to bude časom lepšie.

hiuna18
7. júl 2024

Ahoj autorka ako to u vás vyzerá?