Partner má odsunul v sexe na druhú koľaj

24. feb 2024

Ahojte baby, nie nechcem tu čítať, že mi gratulujete akého onakého som si našla. Idem k veci. Som na začiatku 8meho mesiaca a môj partner má v sexe dal na druhú kolaj. Neviem co si mam o tom myslieť. Proste momentálne funguje na erotických filmoch a pravačke. Avšak mňa sa ani neopýtal či mi to nechýba, či nechcem aj ja poláskať...iba sa vyjadril, že už mu vadí bruško. Co si mam o tom myslieť? Príde mi to vrcholné sebecké a hlavne som mu vravela, že mi to chýba a nič sa nezmenilo...

domkakvet
24. feb 2024

Niektorym muzom to vadi, ale porozpravaj sa s nim o tom, ak ta ani nebime, tak to je uz druha vec, je potrebne to riesit.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2024

@sheila121
@domkakvet objatie je. Avšak v posteli nie je ani to objatie nič. Žiadna intimita a dokonca ju ani odomna on nechce. Véd dá sa aj inak ako sex... nemá záujem o nič...mne to proste chyba

katuskamala1
24. feb 2024

Proste blok. Vidi babo nie sexualny objekt. Vela muzov v okoli to tak tiez malo.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2024

@sheila121 nevymazava históriu na smart tv, takže sa tým ani netají... sexuálny život nám haproval aj pred tehotenstvom a teraz už je to len bodka na konci vety....

autor
24. feb 2024

Najviac ma zamrzelo, že vie ze mi to vadí a minulý týždeň mi povedal, že z ničoho nič mal erekciu v práci.... nato som ani nevedela čo mám povedať.. cítim sa odsunutá a ponížená

jaskolka
24. feb 2024

Úprimne? Áno, je to sebec. A áno, keď ste mali problém už aj predtým, teraz sa to len vyostrilo a ver tomu, ze po pôrode to iné nebude. Len pribudne nervozita, nevyspatost a následne aj hádky.
K ten poznámke, ze z ničoho nič mal v robote erekciu, ani neviem co dodať to je dosť "cez čiaru"
Otázka je, co s tým ďalej?

autor
24. feb 2024

@jaskolka rozmýšľam aj ja. Uvažujem nad rozchodom ešte pred tým ako sa má narodiť malinke. Neviem co je to ci ho nepritahujem ako tehotná alebo som ho nepritahovala ani pred tým? Naozaj neviem. Keď sa o tom začnem baviť je nervózny a robí zo mňa ženu že to potrebujem 3x za deň. Pritom to nemám ani raz za týždeň...

anjelicek26
24. feb 2024

8.mesiac fakt to nehrot.. ty si pomôž sama,jeho strach je to určitej miery pochopiteľný .. kvôli sexu pár týždňov si snáď nepokazíte vzťah....my mame zákaz cele tehotenstvo a prežili sme..

autor
24. feb 2024

@anjelicek26 všetko by som chápala. Naozaj vždy som sa snažila byť voči ľuďom empatická a snazila sa pochopiť aj ich stranu mince. Ale napr. pred 3 týždňami za mnou prišiel, a keď k tomu prišlo tak mu zmäkol a tým nás sex skončil....

domkakvet
24. feb 2024

Porozpravaj sa s nim o tom, ze sex nemusi byt, ale nieco viac.

nataly420
24. feb 2024

No tak ho nepritahujes s veľkým bruchom nemusí to byt strach. Nevidím na tom nič zle jednoducho ho to neberie. Porodiš a všetko sa vráti k normálu.

ivik4
24. feb 2024

Hm tak o Teba by sa kludne postarat mohol, nemusi byt sex, takze ano je to sebecke.
To so sexom ale chapem, ja si to tiez neviem predstavit keby som chlap, proste by som nemohla.
Jednak by sa mi nepacilo obrovske brucho a aj predstava ze je tam dieta

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
24. feb 2024

Hlavne nápady ako "uvažujem nad rozchodom kým sa narodí malinke" a '"co keď som ho nikdy nepritahovala" prosím také myšlienky vytesni z hlavy...to by sa blbo raz dietatu vysvetlovalo, ze rozisla som sa s ockom,lebo som pre neho v 8.mesiaci už nebola s veľkom bruškom dosť atraktivna a chybal mi velmi sex.. navyše tento blog ku koncu tehu ma veľmi veľa mužov a je to úplne pochopiteľne. To neznamena,ze ta nemiluje pre pana....

mamamasama
24. feb 2024

Takže podľa vás je ok ak chlap stratí záujem o ženu kvôli bruchu? No zbohom. 😅🫣 Tak to sa teš po pôrode. Zaujímavé, že v mojom vzťahu som nikdy nepocítila rozdiel.Vždy som bola pre neho objekt. Či s 50kg, alebo s 90kg.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
777januska777
24. feb 2024

Si tehotná a tam môže byť veľké množstvo problémov aké má on v hlave s týmto spojené. Lenze ty si si z toho vybrala problém, ktorý podľa teba súvisí s tebou.
Pozri aj muži sú ľudské bytosti aj oni môžu mať strach, úzkosť, paniku, bolest atd atd. A nie všetko co oni prezivaju súvisí s nami.
Pozri podľa mňa ho nechápeš aj keď si to teda myslíš, ale to je z tvoje strany tiež pochopiteľné, keďže hormóny z maleho problemu dokážu urobiť obrovský problém. A on zas nechápe teba.
Uvedom si, ze už budete rodičia a takéto dramatizovanie (rozchadzanie pre nic za nic) problémov si nebudete môcť dovoliť, už to nie je len o vás dvoch, už je v tom nevinný človek.

777januska777
24. feb 2024

@mamamasama áno je to ok. Muž má tiež právo na svoj strach a svoje pocity. Muži sú ľudské bytosti, ktoré si tiež zaslúžia pochopiť.

karolinakr
24. feb 2024

"muž ma tiež právo na svoj strach a svoje pocity.muži su ĺudské bytosti, ktoré si zaslúžia tiež pochopiť"
" poraď si sama"
a toto sa piše na fore, kde keď žena nemôže alebo nema chuť na sex, sa jej v každej diskusii radí- máš ruky, máš ústa..
Škoda, že tu ohladuplnosť neaplikujete aj na ženy

karolinakr
24. feb 2024

Neviem ti v tomto poradiť, ale ked to bolo na prd predtým, nečakaj, že to bude lepšie vieš..Taý chlap je predvídateĺný..Môžeš čakať, ako sa to bude asi vyvíjať..

banderaska29
24. feb 2024

sexuálny život nám haproval aj pred tehotenstvom a teraz už je to len bodka na konci vety.... tak ked si si sama odpovedala, tak snáď vieš, kde je problem. bohužiaľ, nie je to jeho chyba, že je sebecký neschopák. je to tvoja chyba, že si si ho zobrala do života a vedela si to o nom.

timea301196
24. feb 2024

Nechápem jednu vec. Ked už vás sexuálny život haaproval pred splodením potomka, prečo si si potom s ním to dieťa robila?

maranta_leuconeura
25. feb 2024

No mne sa tiez nepacia muzi s pupkami, necudujem sa, ze muzov nepritahuju zeny s pupakmi, este navyse s myslienkou, ze je tam ich dieta a ono to citi, pripadne ked sa pri tom HYBE 🤮 sorry, nie.

Ale ze je k tebe chladny a ignorantsky, to v poriadku nie je. Sex nie je len o zasunuti penisu

nataly420
25. feb 2024

@maranta_leuconeura presne ani moj chlap keby pribral a má veľké brušisko tak má to neberie :D a nie to keby má dieta tam. Ženy sú tu ešte take naivne, ze si myslia lebo to je len kvôli strachu 🤣 ak priberiete 20 kilov tak to proste veľa chlapov nepritahuje!

karolinakr
25. feb 2024

Tu nejde o to, že ma brušisko, ale že jej chybaju nežnosti..A ked je baba v šestonedelí, a je rozbita, tak jej radia, nech fajči prvu ligu, či ma chuť, či nie, lebo pojde za druhou..Ja si tie diskusie dobre pamätam
Tak ked už hráte fair- play; poviem vám jedno..Naroky muža na uspokojenie nie su o nič dôležitejšie ako ženské, a ked hĺadate ohĺaduplnosť u žien, tak hĺadajte aj u mužov..
Lebo už to začina byt cez čiaru, ako sa tu žena prezentuje ako nejaky sluha nonstop..
Ano, môže sa mu hnusiť brucho, mne sa naopak mamičky páčia a neraz sa za nejakou otočim
Ale tu bude iny problem, tvoj muž nebol nejaky sexmaniak ani predtým, tak rôzne životne okolnosti tieto tužby potlačia alebo vyhladia úplne a pravdepodobne sa budú zmenšovať a nie zväčšovať..ako si teraz zistila

nessi01
26. feb 2024

Fiha kolko empatie k muzovi chudacikovi, co sa zlakol tehotenskeho bruska. Co tak empatia k zene, co sa musi vlacit s nakladom 24/7, telo si ide svoj vlastny pribeh s extra koktejlom hormonov, ale ona ma byt empaticka voci nemu? Co keby bol pan partner trochu velkorysy a empaticky voci svojej partnerke a skusil prekonat machovstvo a venovat sa jej, aby sa necitila nepritazlivo a spolocne nasli sposob ako sa nevzdat na cele mesiace intimity?

Autorka - skus sa s muzom porozprava, sex je podla mna v partnerskom vztahu zasadna vec a Tvoje telo zostane zmenene este aj nejaky cas po porode a scasti mozno navzdy, lebo tehotenstvo a porod a kojenie. Stanes sa matkou a potravinovou spajzou jeho dietata, nech si to pan tata skusi zrovnat v hlave a ak Ta ma rad nech zapracuje sam so sebou tak, aby Vam obom dobre bolo.

barborachors
26. feb 2024

@mamamasama Uvedomujes si, že si možno výnimka? Za to, ze to tomu tvojmu nevadilo, tak ako vidis, su taki, co ich proste brucho odpudzuje. Žiaľ, nie každý sa ide zblaznit nad obrovským zilnatym brusiskom a ja byt chlapom, tiez by som do toho nešla.