Partner je stále unavený a vzťah ide dolu vodou

7. nov 2024

Priatel ma fyzicky narocnu pracu. Robi sice len 8 hodin ale tym, ze aj dochadzame do prace skoro 40km, ked sa vratime z prace, uvari si kavu, naje sa, pusti si tv a zaspi pri nej.
O domacnost sa staram prevazne ja, upratujem, varim, periem, zehlim. Chodim von zo psom. Staram sa o kurence, zajace, husy atd.
Pred tyzdnom som sa rozculovala, ze tiez robim 8 hodin a rada by som si oddychla ale neda mi aby doma nebolo porobene. Aj co sa tyka sexu sme na bode mrazu. Cez vykend som sa uz nastvala tak som mu vycitala az vybuchol a povedal mi, ze je toho vela nanho. V praci kopec roboty, buzeruju atd. A plus este doma co vsetko treba robit. A ze este vycitky odomna, ze jednoducho toho bolo vela na neho. Nevedela som, ze ma taketo problemy lebo nic mi nepovedala. Ja sa to snazim pochopit ale vidim, ze nas vztah tym trpi. Boxkava ma, obijma. Spi v naruci ale chyba mi ten sex. Pride mi to potom ako nezaujem z jeho strany. Neviem co mam robit? Chce odist z prace. Ja by som tiez lebo nemame na seba absolutne cas lenze tu kde som mam 100% istotu a aj pekne zarobim.
Co si o tom myslite? Potrebovala som to zo seba dostat

tykat
7. nov 2024

Vek?

marcellka32
7. nov 2024

Vek s tým nič nemá, vzťah má 3 piliere: úcta, túžba, sex
Jemu chýbajú túžba a sex
Dá sa to napraviť ale musí chcieť aj on na vzťahu pracovať..kedy ste boli naposledy spolu niekde sami?

martinmmartin
7. nov 2024

Plus mozno vitamin D ked chyba tak si furt unaveny a apaticky

tykat
7. nov 2024

@marcellka32 tak je rozdiel ci mu tuzba a sex chyba ked ma 20 alebo 50

marcellka32
7. nov 2024

@tykat nemyslím si, môj muž má 50 a túži rovnako po mne ako keď mal 20...
Ako píšem, musí chcieť aj on pracovať na vzťahu, nielen žena

h2
7. nov 2024

Neexistuje, aby ty si sa starala o úplne všetko v domácnosti a ešte aj o všetko zvieractvo a on len oddychoval, pokiaľ obaja chodíte do práce. A to ešte nemáte deti! Ty nie si unavená? Ty nemáš nárok na oddych?

glorikarebeka
7. nov 2024

No blikať by mi začala kontrolka, že s takýmto chlapom by som dieťa veru nechcela....

tykat
7. nov 2024

@marcellka32 ok. Aj tak ma zaujima vek.

luccija
7. nov 2024

Veď nech si pospi ddýchne, ale potom môže niečo spraviť.Keby som vedela, že všetko spraví niekto miesto mňa tiež ležím na gauči.Ked nie je anemicky, nema zdr.problemy, tak je pohodlný.
A to ešte nemate deti...prať nie je veda, navariť môžeš na 2 dni, upratovať stále nemusíš veď ste v práci a deti nemáte kto robí neporiadok, radšej choďte von na vzduch.

lienka434
7. nov 2024

@martinmmartin ne náhodou aj C-ko? Pomáha proti únave?

grof_monte_christo
7. nov 2024

Prečo takto žijete, keď to nezvládate? Treba vám chovať toto všetko zvieractvo? Moji rodičia žili takto pred 50 rokmi a ako deti sme sa potom na tom podieľali. Ale dnes?

ysseba
7. nov 2024

A ty chceš prečo odísť z práce?

tiezjedna
7. nov 2024

nech si nechá urobiť krvný obraz, môže byť aj anemický...
Problém je v jeho práci, nie tvojej. On popri nej nezvláda nič iné, nie ty. Nech ju zmení, keď ani jemu sa tam nepáči.

stellarstar
7. nov 2024

Nech ide k dr na vyš s vekom pribúdajú ochorenia. Ja budem mat 45 mam fyzický a psychicky náročnú prácu pracujem len 5 - 6 h denne a keď dôjdem z práce padám na hubu

sante81
7. nov 2024

Domacnost bez detí? Čo pre boha je také náročné?

stanulienkat
7. nov 2024

On ta necha starat sa o vsetko? Zvierata, zahrada, domacnost, chlap , robota???? Nie je mu grcno zo seba? A on si vala gule. Hanba ho nefacka?? By som ho pobalila.

karmen118
7. nov 2024

Nech zmení teda prácu ak je to naňho veľa, nech nedochádza tak ďaleko, potom bude mať viac energie aj na ostatné. A ak ani potom nie, tak problém bude inde.

anna_anicka83
7. nov 2024

Možno mu len chýba železo. Ale na druhú stranu ja keby dochádzam 40 minút do práce, 8 hodín makám, tak by zo mňa doma tiež veľa nebolo. Nie každý máme vrtuľu v zadku a ideme. Ja mám 3 deti a mám záhradu, ale nič nepestujem, nemáme žiadne zviera, ani psa. Ja by som to nedala, aj keď mám muža, čo len nesedí na gauči. Proste moja energia je obmedzená, veľa nechám v práci a potom si zvyšok radšej nechám na deti a seba. A tým dochádzaním by to bolo ešte horšie. Už ste riešili, že sa vzdáte napr. toho zverstvá, inú prácu ak sa dá bližšie, ak sa nedá, tak proste presťahovať sa? Ťažko radiť, on je asi zničený aj z toho, že tá práca je fyzická, aj že tam nemajú dobré prostredie. Ja som sa ocitla v práci, kde som každé ráno išla pomaly s revom a nič zo mňa doma nebolo, totál únava, zlá nálada, nevedela som sa naštartovať. Takže ja ho aj chápem, treba urobiť rozhodnutia, on nech ide k dr., ale s tým, že ak sa niečo dôležité rozhodne budú iné pravidlá fungovania u vás. A uvidíš.

tenerifka
7. nov 2024

A mozno je len hnily.....

sashabb
7. nov 2024

Štandard u chlapov, oni sú chudátka unavení, lebo pracujú, ale že aj žena pracuje a ešte okolo toho zvláda domácnosť a deti je úplne normálne a hlavne od nich očakávané 😖 veď ti je úplne na nič. Ak by si bola sama, odpadla by ti polovička roboty.

tenerifka
7. nov 2024

@sashabb presne tak
Inak to zname co tu citame "chlap pracuje od rana do vecera", prd makovy, pracuje normalne, ale zvysne hodiny sa zaziva hore-dole, aby nemusel doma nic robit

autor
7. nov 2024

On praveze doteraz stale robil aj na dvore, doma sme prerabali a fakt sa nezastavil. Ma 37 on proste hovoril ze v praci ich nahanaju a buzeruju a aj jemu vadi, ze vztah je dole. Ja chodim raz na 8 raz na 12 tak sa vidime vecer. Porobim co mam, kuknem tv a idem spat

alantroj
7. nov 2024

To co mas "povinnost porobit" je len v tvojej hlave. Zlavte si naroky.

hylary
7. nov 2024

A to ešte nemáte deti... A už je chlap k.o... hrôza 🫣

romiada
7. nov 2024

Kurence,zajace, husi ,pes ,plus sama si na domacnosť - to maš akoby ďalsi polovicny pracovny uvazok. Tvojmu priatelovi tiez nezavidim. Lebo mat fyzicky naročnu pracu plus cestovať hore-dole tolko za den a potom sa ešte obhajovať pred tebou že nechce ďalšiu šichtu okolo domu. Stanovte si priority. Zatial nemate deti ,iba zvieratka. Ako by Ste zvladli život ako rodina? A inak ak Ta objima, da Ti pusu, vecer spolu zaspavate, tak by som to nebrala ako nezaujem o Teba. Ten by bol keby nič z tohoto nerobil vobec.

foterlotor
8. nov 2024

480ty príspevok o únave. NIE v tom nie je. Zdravý muž potrebuje sex aj keď je unavený. Aj keby len rýchlovku. A nemáte deti? Čo ti šlahá to by ste mali trtošiť furt. :D

autor
8. nov 2024

@foterlotor nie deti nemame, zatial a pei tomto tempe tak skoro asi nebudu 😀
On povedal, ze on ani fyzicky nie ako psychicky a ja ho viem pochopit

foterlotor
8. nov 2024

Ja som unavený tiež psychicky, ale telo si pýta sex. Proste to neni tak ako tvrdí tvoj muž.

torysheer
10. nov 2024

Ja mam psychicky náročnú robotu, partner fyzicky, ale sex je potom to pravé uvoľnenie pre oboch, neviem si to predstaviť bez toho.

iceberg
10. nov 2024

Skontrolovať hladinu hormónov hlavne testaku, ísť sá obaja niekde odreagovať na výlet wellness, masáže , treba podporiť regeneráciu. Lebo ak bude všetko z tohto v poriadku problém je iny