Tak chcem sa opýtať aký máte na to názor. Priateľ bol 3 týždne odcestovany riešiť si zdravotné veci . Všetko dobré dopadlo takže tam problém nieje. V deň keď prišiel som sa pripravila upravila kúpila sexi spodné prádlo. Jeho reakcia bola iná než mi vravel že bude. Keď som videla že nič tak vravím si asi je unavený aj keď som myslela ze po mne túži. . Nevidím v ňom žiadnu túžbu ani nič .sexu sa vyhýba. Keď sa ho to opýtam povie mi že veď včera si zaspala. Alebo ma iné výhovorky . A dnes mi niečo ukazoval na telefóne. Tak som si aj prezrela messenger na to mi telefón vytrhol z ruky so strachom v očiach. Neviem čo si mám myslieť
Prečo by ťa mal hneď podvádzať aj muži majú nárok na to byť unavený
@miriamik77 po 3 týždňoch čo bol preč?
@miriamik77 navyše nemal a nemá z čoho
@helus888 Tak pravdepodobne zasúva inde 😝
Preboha vôbec nemusí podvádzať co tak trochu mu veriť? 3 týždne zas nie je taká doba že je na mieste robiť paniku. Poznám stav keď človeka vidím po mesiacoch ale chuť nemám lebo stres ci iné osobne problémy. Alebo práve zdravotný problém spôsobil túto zmenu..
@helus888 A čo vlastne riešil zdravotné tie tri týždne?
@sszuzu8 No neviem....neviem....keď jej vyklepaný, s panikou v očiach vytrhol mobil z ruky.
@mandarinka555 presne toto mi nedáva zmysel. U nás to bola taká tá normalna vec že raz od času si len pozrieme navzajom messenger
riesit si zdravotne veci? neviem, co si pod tym mam predtavit... ale si si tym vobec ista?
A aké má zdravotné problémy keď bol tie 3tyzde preč?
@ivanka12311 myslím že to nieje dôležité. Na kolonoskopii bol na kontrole
@helus888 tri týždne bol na kontrole? Ci ste niekde v zahraničí? Nezistili mu niečo vážne? Ze je hlavou pri tom a nemá chuť sexovať....alebooo! Sa mu pritrafila jednorazovka a má výčitky,alebo čokoľvek no...daj na svoj 6 zmysel.
@mariejenka Ano . Žijeme na sķ len priateľ ma ešte lekárov tam keďže tam ho poznajú. Tak tam išiel ešte pred vyšetrením a ostal aj u mamy svojej . Dopadlo mu to dobre . Veď práve od chvíle ako prišiel domov je úplne iný
Ak by s niekým písal, s telefónom by aj "spal". Ťažko povedať
@helus888 do pipky, u mami bol? A nemohol sa tam s niekým stretnúť? Ze ma teraz "za usami" a smiechom potláča nervozitu.... nechcem tiež hned na zlé myslieť,ale blikali by mi kontrolky jak vianočná vyzroba vo filme Sam doma 🤣
@sasa1310 presne👍ja som z mojou 17 ty rok ale keby má takto doma čaká nachystaná po troch týždňoch tak by som jej nedal ani prestávku na cikanie nie že nemám chuť
@jozefmatej Hmm,to by si mal potom mokru a ,,vonavu" postel...😎
Asi ta podvadza