Mám 35 čoskoro 36 rokov a ešte som s nikym nemala sex.Ano čítate dobre.Neviem prečo som ešte nespoznala nikoho do koho by som sa zaľúbila obojstranne.Je mi stoho nanič.Do spoločnosti som stále chodila už od puberty a nikdy nič.Podla slov ľudí som pekná, aj starám sa o vzhľad a aj tak.Čim to môže byť?Už si začínam myslieť , že je to nejaké prekliatie
co z toho ak je zena pekna, ked ma v hlave..... :D
mozno tvoj charakter je problem, tazko sudit ked ta nepozname a ocividne ani uprimnu kamaratku v okoli nemas...
Zalezi na tom,ci Ta to trapi..ak ano,mozno pokecat s psychologickou...ale z vlastnej skusenosti,bola som v podobnej zivotnej situacii..a potom sa to zmenilo a velmi zle zivotne rozhodnutie a volba partnera...casto ludia trpia viac vztahom s nespravnym clovekom,ako samotou..
Zivot naplna mnozstvo roznych veci a nie kazdy musi pre osobne naplnenie skusit vsetko...
A to je nejaká spoločenská povinnosť mať sex do 30 rokov, či čo? Ak hľadáš partnera, skús zoznamky. Možno si vyberieš. Takýchto tém tu už bolo niekoľko. Keď to zoberieš z druhého konca, ani nemáš nešťastné manželstvo, ani nie si rozvedená. Ešte prídeš na to, ako Ti je (bolo) dobre. 😀
Prepáč ale neverim
Buď na seba hrdá. Co z toho ak by si mala sex keď polovica žien nie je spokojná so svojím sexuálnym životom. Človek očakáva ale to je tak celé. Keby viem aké to miestami bude a ako sa muži budú ku mne chovať ostala by som pannou aj ja. Existujú úžasné hračky skus ❤️
Mam asi 4 zname v tvojom veku, co tiez nemali nielen sex ale ani ziaden vztah. Pohodove baby, inteligentne, mile, slusne. Podla mna je problem v slovenskych chlapoch, ktori maju sebavedomie a naroky na partnerku staby Adonis. Radim ti, chod v lete na mesiac na dovolenku do nejakeho primorskeho rezortu, nechaj sa zbalit plazovymi inziniermi a nebran sa kratkej romanci (pri dodrzani vsetkych zdravotnych opatreni 😎). Ide len o prekonanie toho bloku, toho prvehokrat. Potom mozno sama budes posobit uvolnenejsie a normalni partneri ti skor pridu do cesty.
No ja mám kolegyňu 34-ročnú, stále je panna ... aj pekná je, aj múdra je, no charakter má taký, že sa ani nedivím, že ju žiadny chlap nechce, keď ju bližšie spozná ... ťažko povedať, za mňa zrejme máš nejaký problém, nejaký blok, psychický, fyzický vo vzťahu k mužom, lebo 35 rokov žiť v celibáte je dosť ... dnes je sexualita vnímaná dosť povrchne, neviem, či panenstvo nie je pre dnešných mužov/potencionálnych partnerov skôr prekážkou ako plusom.
Moja znama je asi tiez panna v takomto veku, pekna, mila baba .... Nechapala som ako mohla este nemat vztah....no myslim ze ma nejaky psychicky blok, ze ju nikto nechce a ked aj niekto chce, neda mu sancu, stresuje ju ist aj s kolegom na kavu ked ma o nu zaujem, hned z toho vycuva....pripadne ozaj caka na ideal chlapa, ktory sa asi este nenarodil
@zuzahajdulka Od plazoveho inziniera dostane pekneho maleho mulata a kvapavku, ci rovno HIV ako bonus. 🙂
@zuzahajdulka Asi myslis kondom. Ten sa nemoze roztrhnut? A kadejake herpesy, virusy sa neprenasaju aj dotykom a bozkavanim.
@liljana , tie sa daju chytit aj od Slovaka zo zoznamky.
no ide o to, ako sa vnímaš ty, ak si s tým ok tak je to v poriadku, netreba byť taká že za každú cenu sa vyspať s každým druhým 🙂
Poznam jednu, co do 37 rokov nic, ale kvoli tomu, ze je silne veriaca, bola v dlhodobom vztahu tiez s takym.. Nakoniec sa im vztah rozpadol a skusila to s iným, s ktorym nie je. Uz ma po 40 a teda deti uz asi nebudu..
Vnimam to ako precenovanie sexu ako takeho, ziaden extrem nie je ok, ani podcenovanie (hodnoty sexu ) ani precenovanie (hodnoty sexu).
@timetotime a ti co prisli o panenstvo skor automaticky spia s kazdym druhym?
V podstate to nikoho ani netrápi. Koho čo do toho? Nemáš to napísané na čele. Nie si menej ani viac. Vlastne morálne si na tom lepšie ako keby si bola nymfomankou, šlapkou a pod.
Ja som toho správneho spoznala až v 37. Maj oči a srdce otvorené a všetko bude dobré🙂
Na tom nie je nic strasne byt pannou, teda pokial ty s tym nemas problem.pokial si doteraz cakala na toho praveho, treba pockat dalej aby si neolutovala a nemala zlu skusenost s nejakym hulvatom😉 nikto nema na cele nalepenu nalepku, a je to informacia ktoru o tebe nemusi vediet nikto, len ten komu to chces povedat. Ja som nikdy nerandila napr.pocas skoly, a nikdy sa mi preto nikto nevysmial lebo realne to nikto ani netusil😉 nikto nevedel co robim mimo skoly ani s kym....a ja som sedela doma😆 to je cisto priklad
Podľa mňa strach zo zblíženia, podvedomí, prirodzeny.