čisto otázka na “diskusiu”. Čo sa Vám páči viac, muž s bruškom - ktory je “ako hora” alebo skôr svalnáč ?
@stanulienkat tak zas ak by mal môj muž 60kíl a pas štíhlejší ako ja (ja mám 55), tak to by som tiež nechcela. Môj má aj brusko, aj zadok, športuje, a veľmi mu to pristane.
Ani jedno ani druhé. Tučný či pri sebe absolútne nie, no ani ten s príliš veľkými umelými svalmi. Páčia sa mi štíhli muži so svalmi, získanými prirodzenou fyzickou aktivitou.
@stanulienkat Pre niekoho áno. 😉
Baculaty s bruchom. Nie s bachorom a nie ako skrina, ale rozhodne žiaden fitkovy svalovec a už vôbec nie tintitko. Mne sa stihli muži nepáčia
radsej s bruskom ako debil alebo typ, co sa tu casto objavuje vo "vylevoch" 🙂
Mala som metrosexuala - z fleku by mohol robit modela, ziadne chlpy, stihly - 182/75kg. Potom som mala vysokeho, ramenateho, s chlpatou hrudou a miernym bruskom - 185/88. Ten druhy ma fyzicky pritahoval podstatne viac.
Myslim ze vacsinu zien pritahuje chlap z ktoreho vyzaruje sila.
... Žiaden extrem nie je dobrý..
naj je manzel 🙂 a inak fit a s bruskom sa nejako vylucuje? lebo ja mam tiez brusko, ale citim sa viac fit ako ked som mala 50 aj s topankami :D
Mne sa paci sa vysoky a usmievavy. Obezny nie, ale ani taky, ze mu na rebrach zahram tichu noc. A tiez moc nie chlap, ktory stravi v kupelni viac casu ja...
@soldi tak ale ani ten druhy nebol tlsty pri tej vyske. Ved tu zeny maju bezne taku vahu pri vyske 160cm.😁
poviem takto ja keď som s mojim začala chodiť tak bol chudý čudné vlasy, náušnica,kocky na bruchu taký šlachovitý tip ale tolko ma užieral... mne sa páčili staršie mužné tipy 😁pri mne nabral 20kg objem celkovo z fyzickej práce, ale aj jedla brucho priznajme si z pivka plus prestal fajčiť vlasy má dole, pribudla brada teraz je práve ten tip čo sa mi páčil kedysi 😊 ..
Mne sa pacia vacsi muzi, kludne s tukom na svaloch ale musia mat ramena sirsie ako brucho, proste symetria. Presne ako moj muzik🤪 taki drevorubaci Nie muzi co maju zensku obezitu (velke brucho a prsia, chude ruky)
To je nepodstatna otazka, kazdemu sa paci niekto iny. Aj ty by si mala vediet, co chces a podla toho sa riadit.
Na postavu som nikdy nepozerala. Mala som priatela aj s priemernou hmostnostou aj takeho pri tele aj chudsieho. Vsetci boli ale rozumni,prijemni,zabavni. Takze na postave nezalezi.teda aspon mne nie. Ak sa zamilujes do chlapa s pivnym bruchom,co soravis? Alebo rovno odsudis a nedas mu ani sancu na rozhovor?
@stanulienkat otazka bola s bruskom vs svalnac 😀
Pamatam si, ze ked som bola vyrysovana - minimum tuku, tak sa moj buduci exmanzel stazoval, ze som prilis tvrda 😀 musim s nim suhlasit, tiez preferujem chlapa trosku obaleneho tukom, nez vyrysovaneho svalovca
Moj by chcel zhodit 10 kg .😂No ale potom neviem ako by som ho obijmala ked je teraz tak super mackaty 🤪Ale to mu ani nemozem povedat lebo by som zhodila jeho motivaciu .Ruky ma svalnate aj prsia hrud vysoko hore chodi do fitka ...a ze co tam ten pupek to he tak aby nebol tintitko 20 rocne .Podla mna na 40 vyzera normalne .
ani jeden, ani druhý, páči sa mi muž s normálnou postavou, ktorá je pevná, pretože športuje, nemusí mať metrové ramená, vlastne hora svalov je pre mňa odpudzujúca
Ako sa hovorí "chlap bez brucha je ako hrnček bez ucha" 🙂 Mne osobne sa nepáčia "svalnáči" ani tie šľachovité typy ...TOP je pre mňa manžel chvalabohu zatiaľ ešte stále aj po 15 rokoch 🙂 182/83 kg, vyrysovaný z fyzickej aktivity a ako bonus čierne husté vlasy a zelené oči 🙂
Mne sa páčia chlapi s bruškom. Takým malým. Tehly na bruchu ma nikdy nebrali. Dokonca ma taký "dokonalý" chlap vždy odpudzoval. Svalnáči sa mi vôbec nepáčia.
No mne sa nepáčia ani buchty na bruchu ani previsajuca koža. Takže ani jedno ani druhé. Normálna pevná atletická postava, ploché brucho, štíhly pás, široký hrudník a ramená. Ale žiadne nafúknuté navrete svaly, to nie. Nech nie je želatína ale ani kopa svalov, to je nechutné podľa mňa. Grécky ideál, to je to, čo sa páči mne. Tak aj vyzerá môj manžel 🙂
Mne sa pacia taky muzny muzi. Vysoky, mohutnejsi, ramena, pevne nohy, radsej nejake mensie alebo normalne brucho. Taky proste fakt ze muz 😅 Svalovci a kocky na bruchu alebo vypracovane prsia ma moc neberu, tenky chlapi tiez nie.
Ženy, priznajte sa... hlavne nech má tučné konto, nie? 🙂
@marseillefan, nie. Hlavne nech nechá stucniet moje konto 🤣🤣🤣🤣
S bruchom a baculaty nie je pekny nikto😁