Páči sa vám viac, keď je žena pribratejšia?

7. nov 2022

Môžu sa vyjadriť aj ženy ak vedia odpovedať napr. za manžela 😊 Páči sa vám viac keď je žena pribratejsia, keď si sadne má trošku brusko väčšie, ma väčšie stehna, väčší zadok ( nemyslím nadváhu ale len že je vidno že je pevnejšia) alebo sa vám viacej páči žena ktorá je chudsej postavy, chudulinke brusko, menší zadok ?( Tež nemyslím anorektičku) A take odpovede že taká žena akurát keď je sa páči nechcem pocut 😊 Čiže buď taká pevnejšia alebo chudučká? Vďaka za odpovede

strasko
7. nov 2022

Odpovedám za manžela, lebo viem :D Môjmu sa chudé baby vyslovene nepáčia, má rád "plus size/silnejšie/väčšie" (čo ja som, tak je dobre :D) on sám je štíhly, dokopy má 5g tuku :D a tiež ti viem povedať, že je na väčšie prsia, ak by ti to v prieskume malo pomôcť... čiže ak aj je baba plnšia, ale má menšie prsia, nula bodov.

zirafienka
7. nov 2022

nižšie otázka pre ženy, teraz otázka pre mužov, to čo je za prieskum?...

h2
7. nov 2022

Otázka pre autorku: prečo používaš výraz "pevnejšia" v tomto kontexte? Pevná a tučná žena je rozdiel.

melanta
7. nov 2022

Môjmu sa nepáčia úplne chudé ženy ale ani pevnejšie. Páčia sa mu štíhle ženy, ktoré cvičia a sú pevné. Pevné nie v zmysle ako píšeš, ale že sa im netrasie koža. Mám kamarátku, podľa môjho odhadu môže mať tak 130 kg, čiže už sa bavíme o obezite, jej muž je úplné tintítko či ako sa tomu hovorí a jemu sa kamarátka presne tak páči.

mimi3008
7. nov 2022

@h2 presne😅sa mi paci, ako niekto dava krycie meno pre vyzratu postavu, ze trošku brusko väčšie, väčšie stehna, väčší zadok

autor
7. nov 2022

@mimi3008 Mala som na mysli postavu 70kg napríklad.Vieš, aj také existujú.Nie 100kg ženu, ktorá je vyžratá a je vidno že je obézna.

zuzubb007
7. nov 2022

Za mojho muza chude (uz ked vidi speky na dakom radsej si zavrie oci) a za mna tiez chude, 70 kilo je vela aj na vysku 180

veronikaszabova
7. nov 2022

70kg pri akej vyske? 🤷

h2
7. nov 2022

Tu máš 70kg baby. 😉

zobaka
7. nov 2022

kazdy ma iny vkus, mne sa pacia stihle zeny, snazim sa aj ja udrziavat, aj ked mala som uz aj viac kg, moj muz ma spoznal ledva 50 kilovu, tucne zeny sa mu nepacia, co sa tyka kil, tak ked ma zena aspon 170 cm, tych 70 kg nie je zase taka hroza

lvulik
7. nov 2022

Môjmu sa páčia ženy typu krv a mlieko. Takú má aj doma :D

melanta
7. nov 2022

70 kíl pri akej výške? Je rozdiel 70 kíl pri výške 160 a 175 cm. Ak nejaká priemerná výška 167-170, tak je tiež rozdiel 70 a 70 kíl. Žena s takou váhou môže nosiť oblečenie 42 pretože je tuková a mľandravá, ale aj 38 pretože jej váhu robí svalstvo.

papaya308
7. nov 2022

Vždy som bola team štíhle,ale poznám minimálne 3ženy plnsich tvarov,taka postava a la presypacie hodiny a neskutočný sexappeal majú

lilope
7. nov 2022

Môjmu sa páčia štíhle pevné ženy, teda ktoré cvičia a majú krivky - s oblým zadkom, ramenami, stehnami, práve že nie chudučké, ako si ich nazvala, lebo chudučké sú bez nejakého objemu na tele. Také sa mu nepáčia.
Porovnávaš podľa mňa extrémy. Chudučké (čo je tak do 50 kg podľa výšky) a 70 kg. Ale pri akej výške? Ja, keby som mala 70 kg, tak mám obezitu. Rovnako je rozdiel vo váhe keď má žena vypracované nejaké svalstvo a keď je celá ochabnutá. Riadiť sa váhou nemá zmysel, treba sa riadiť stavbou tela.

syslik81
7. nov 2022

je uplne jedno co sa mne paci- kazda sme pekna pre niekoho ineho .. ci uz blond tmava rysava , chuda pevna obezna .. modrooka hnedooka,vysoka nizka.. rovnako tak muzi .. dolezite je aby sme sa pacili samej sebe .. a ja som so sebou spokojna ... nieosm dokonala ale ani najhorsia taka akurat a dcrea mi stale hovori aka som krasna a to je to najdolezitejsie ...

sissy27
7. nov 2022

sto ľudí, sto chutí... jednoznačná odpoveď neexistuje, a nedá sa vyhovieť všetkým.
Čo ale chlapov najviac priťahuje, je vyžarovanie. Sú baby, ktoré sú vyslovene krásne, ale zároveň pre mnohých nesympatické, nepríťažlivé. A naopak, baby s nie úplne dokonalými krivkami či výzorom všeobecne majú také vyžarovanie, že si chlapi idú nohy dolámať.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nice202
7. nov 2022

Štíhle

laurita285
7. nov 2022

Môj chlap má rád normálne, nemôže byť ani s tučnejším brušíňom či nôžkami ale nemôže mať ani paličkovské nohy či ruky. Proste zdravý normál 172cm 56kg dajme tomu

jesenzima
7. nov 2022

Keď som mala 70 kg vyzerala som ako tá najvyššia žena na obrázku plus tehotenské brucho, teraz mám 62 a vyzerám tak isto len nemám brucho a ani prsia 😀 takže ten pomer váha/výzor je naozaj veľmi relatívny...

stanulienkat
7. nov 2022

Mne sa páčia štíhli ľudia, môjmu manželovi takisto. 70 kíl je vhodné tak pre ženu ktorá má 180cm. Normálna váha pre ženu výšky 170 cm zhruba 55 MAX 60 kg. Tiež sa mi páči označenie silnejšia postava, alebo žena krv a mlieko 😁🤣a pritom myslia prasiatko.😁

sense
7. nov 2022

Môjmu sa nepáčia ani chuducke ani obežné. Ale tie medzi, a nepáčia sa mu ani vysekane ženy a ani ženy a la wackelpudding.

dominikamacakova
7. nov 2022

Mužom sa páčia normálne ženské postavy veľkosti 40-42.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikamacakova
7. nov 2022

@athom štatistiky áno. Ja takú postavu nemám ale mám chlapa, ktorému sa páčim samozrejme...

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
7. nov 2022

@dominikamacakova Určite sa mnohým chlapom také postavy nepáčia a určite to nie je bežná veľkost.

janulka1802
7. nov 2022

Ja pod slovom pevnejšia, chápem svalnatá, vyšportovaná postava. Taká sa mi osobne páči omnoho viac ako veľmi vychudnutá bez akéhokolvek svalstva. Pribratejšia chápem pár kíl navyše, cca do 10 a to je ozaj rozne. Niektorá žena ich má rozložené super rovnomerne, iná žiaľ nie. Je to indivuduálne.

mane01
7. nov 2022

Mojmu sa pacia moletky, teda take, co maju plnsiu postavu, ale nie vyslovene obezne, proste ze maju normalne pas a zenske tvary. Taka velkost L. Chude sa mu vyslovene nepacia, take ze XS - to hovori, ze co je pedofil, vsak to nema so zenou nic spolocne, to je detska postava. A ja ako zena, to vidim tiez tak. Kedysi som bola XS, teraz M-L, ale nikdy som nebola spokojnejsia so svojou postavou ako teraz. Pravidelne cvicim a mam svaly, nie len kosti trosku obalene kuskom masa.

kiwi3
7. nov 2022

asi nerozumiem tymto "statistickym" otazkam. co ine cakas, ako roznorode odpovede? robis si z toho priemer? jasne, ze tu budu odpovede z celeho spektra. jedine dobre na zabitie dlhych jesennych vecerov