Páči sa vám váš muž/manžel každý deň?

11. aug 2024

Ahojte baby,
bola tu téma, kde ste pisali čo Vám vadí na svojich manzeloch/priateloch - také prkotinky len samozrejme. Ja mam otázku, čo sa celkom aj hanbim opýtať realne nahlas svojich kamosiek. Ale nepríde Vám vás priateľ niekdy škaredý a niekedy pekný?
Mám zatiaľ celkom krátko priateľa a deje sa mi toto. Neviem čím to je, ale proste dakedy je to fakt ze 10 min sa mi nepáči a po 10 min uz zase hej a trosku som zlaknuta, ze co to je. Za tých par min si ani nevymení tričko ani nič nestihne na sebe zmeniť. Niekedy ked niečo rozpráva tak sa úplne strácam v jeho očiach a pozeram na neho aky je pekný a niekedy si vravím, že nie.
Stavalo sa mi to zatiaľ vždy v každom vzťahu s chlapom, čiže viem, že ho vymeniť nechcem a že to nie je jeho chyba. Ale trochu ma to na sebe hnevá.
Ešte som si aj vsimla, že to ovplyvňujú aj iné veci napr donesie mi kvety alebo urobí nejaké gesto - neviem mu odolat a ked naopak ked mešká, alebo povie nejaku hlúposť tak sa mi menej páči -vzhladom.
V minulosti mi vyčítali niektorí ľudia, že vodim chlapov za nos a aj ked ja osobne som to tak nikdy nemyslela alebo necitila, tak sa bojim, ci aj toto nie je taka situácia. Ale zas na druhú stranu sa mi to deje neustále a pravdepodobne by som si nikoho nenašla kto by sa mi páčil vždy. Alebo je to inak?

ivik4
11. aug 2024

Nie nikdy
Pri niektorych byvalich som to ale mala

morusha
11. aug 2024

Normálna vec podľa mňa, aj ja sa sama sebe niekedy páčim viac, inokedy menej a sem tam vôbec 😁takisto to mám aj vo vzťahu k iným...sme len ľudia so svojimi slabosťami

maca1984
11. aug 2024

Áno 🤣 niekedy na neho pozerám ako na marťana a inokedy zas " bože, ja mám ale fešáka chlapa " 😄
Presne ako píše
@morusha tiež aj na seba dakedy pozerám " no ty vyzeráš" a inokedy zas " ále dnes som jaká kočka " 😆

buberova
11. aug 2024

Niekedy je to možno len zlý uhol pohľadu 🙂

tenerifka
11. aug 2024

Po 25 rokoch manzelstva je tych skaredych dni akosi ovela viac😁

lindous
11. aug 2024

Môj ma vôbec neočaril na prvý pohľad krásou, taaaakže mne sa nepáčil asi celý prvý rok čo sme sa poznali ako kamaráti😅 ale odkedy ma priťahuje, tak ma priťahuje šialene a nejak ho už takto neposudzujem či je pekný alebo šakredý, poznám ho z každého uhla... no mám to tak s pohľadom na seba, chvíľu najväčšia kočka a o 10 minút odpadok 😂

suzitok
11. aug 2024

Áno, stáva sa mi to, nemám rada niektoré konkrétne gestá, konktrétnu mimiku 😀 Ale žeby sa mi nepáčil to nie...

ina2405
11. aug 2024

Sme spolu 10 rokov a aj teraz by som sa do neho zamilovala, keby som ho stretla prvýkrát. Nevravím, že nevidím nedostatky. Ale stále sa mi páči ako muž a za tie roky si ho aj oveľa viac vážim.

hankab
11. aug 2024

Ano, sme spolu skoro 3 roky a mavam aj obdobia ked mi lezie na nervy, ked nieco povie, jemu to pride vtipne a smeje sa, mne vobec - vtedy si vravim booze, s kym to zijem 🤣 potom zas o par dni si vravim aky je pekny a super chlap. Zvykla som si na to casom.

autor
11. aug 2024

Ohh chvala bohu. Ďakujem baby, ani si neviete predstaviť, aký mi spadol kameň zo srdca. 💕😂

larinka552
11. aug 2024

Nie to sa mi nikdy nedeje. Akoze vsimla som si na nom, ze nie je dokonaly, to nie je nikto. A on aj ked by mohol robit modela, nie som s nim preto. A zase je pravda ze keby sa mi nepacil, nie som s nim. Ale celkovo a v prvom rade, ja som minimalne zatazena na vzhlad, mna vie poblaznit charizma, intelekt, otvorene zmyslanie, rozhlad, ambicioznost, komunikacne schopnosti, empatia, altruizmus, vnutorne nastavenie a take podobne veci, o ktorych prevazna vacsina ani nechyruje 🙈😂 Takze nie vzhlad ale prave absencia tychto veci ma vie najviac vytocit a odradit 😬🥲

zafir01
11. aug 2024

Keď mám pms sa mi môj muž takmer vôbec nepáči ..už 17 rokov 😂 ..
Naopak ,keď mám v strede cyklu , považujem ho za naj 🤔😂

kvadrinkaaa
11. aug 2024

Nikdy mi nepríde škaredý, ale faktom je, že keď mám ovulku, tak je najkrajší na svete a neskutočne ma priťahuje 🤣

mamaaja82
11. aug 2024

Mne sa moj muz na zaciatku nepacil ale ze ani trosicku,rok sme boli velmi dobri kamarati alebo rok a pol ked som sa do neho zamilovala.A ked som cakala nase prve dieta pre mna bol najkrajsi na svete,motyle v bruchu ked prisiel domov ,to sa stava aj teraz casto ze sa na neho pozriem a hned by som nan skocila🙈😁

beata_k
11. aug 2024

Ci ho kazdy den vidim ako Adonisa sediaceho na oblaciku? Pre boha nie. Ved je to clovek z masa a kosti. Ani ja nie som Afrodita.

autor
11. aug 2024

No hej, je to mozno aj tým že som videla veľa seriálov a filmov a tam vyzerajú vždy tak velmi zamilovane, ze som sa az citila previnilo. 😄 Myslela som si, že sa mi muž musí páčiť 24/7.

milanemila
11. aug 2024

No sme spolu 11 rokov, takze sa mi paci a najviac sa mi paci s vysavacom v ruke a od chrbta ked vychadza z dveri so smetami.
Mysli na to, ze zivot nie je telenovela, vekom a casom sa vyzor kazdeho zmeni a je dolezite najst si nieco viac do coho sa zamilujes. Prpste nemusia kazdy den buchat ohnostroje, kvety a velke gesta. Dolezite je mat po boku cloveka na kt je spolah, podpori ta, povzbudi a budete sa doplnat.
Moj muz napriklad vobec nie je romantik, ale snazi sa a o to viac je to mile, ze je to take kostrbate cele :D

rozculena
11. aug 2024

môj ex nebol vôbec pekný,nechápem,ako som sa do neho zamilovala😂

slavka1988
11. aug 2024

@morusha
@morusha u mna je to tak že počas ms sa cítim škaredá po ms myslím že plodne dni sa cítim že si sama poviem aká som pekná 😂🙈

slavka1988
11. aug 2024

@beata_k Afrodita nie ale možno Venuša 🥰

slavka1988
11. aug 2024

Mne sa ten môj paci a najmä bez trička 😂a vždy dostanem chuť keď ho vie niekto pochváliť že niečo opravi napríklad mamine kohútik 😂

morusha
11. aug 2024

@slavka1988 Jasné, určite na tom niečo bude, dokonca ževraj aj muži vnímajú ženy počas plodných dní ako príťažlivejšie 🙂

earlgrey
11. aug 2024

@rozculena Haha. My sme sa minule so sestrou toľko nasmiali. Sestra spomenula jedného môjho bývalého a vážne nechápem, ako som sa do neho mohla zaľúbiť a niečo s ním mať 🤣 ale tak mladá 18 ročná...teraz som niekedy videla jeho foto na FB a kebyže toto mám mať dnes vedľa seba, tak koniec 😀😬

svetlonos
11. aug 2024

To ako to opisuju ine zeny je normalne. Ale to čo opisujes ty je divne. To máš normalne na pokec s psychologom. Ja teda na sebe vidím, keď som nevyspata a nastvana, pribrala po porode ešte- tak teda Senica nie som veru!
Ale to je normálna vec. Muz tiez. Mne sa paci no keď je nasraný, tak sa sa mu zmenia črty Ale nie je skaredy. Ty si mýliš dojmy s pojmami. Keď je niekto protivny, nepáči sa ti jeho chovanie, to beriem. Ale aby doslova oskaredel behom 10 minut, to by musel dostať iný záchvat.
Ty to máš akési dopletene, ozaj.

katik22
12. aug 2024

Mne sa páči každý deň, nepáči sa mi len vtedy, keď vidím nejaku rovnaku mimiku ako má moja svokra .. vtedy kukam.. bože, ako si sa na ňu tak mohol podať 😂😂😂..

peknyvladko
14. aug 2024

Ja sa pacim sam sebe kazdy den. Zene sa nemusim.