Páči sa mu?

26. nov 2022

Ahojte.
Chcem sa len spytat, ci by vam toto prislo podozrive, alebo by ste to neriesili.
Este cez leto bol moj priatel (vtedy sme este len zacinali spolu chodit) na akcii u jeho kamarata, kde bolo viacero ludi pozvanych a medzi nimi aj jedno dievca. S tym dievcatom sa dal do reci a vysvitlo, ze studuje to iste, co aj ja. Tak sa mi potom, ked sme sa stretli, o nej len tak medzi recou zmienil, ci sa pozname, ze s nou pokecal. To som vobec neriesila.
Co mi vsak prislo trocha uz zvlastne bolo, ze cca 2 tyzdne dozadu ju opat spomenul pri nejakej prilezitosti.. kde len povedal, ze ho zarazilo, co povedala, ked sa vtedy bavili a ukazal mi chat s jeho kamaratom, kde sa pytal na meno tej baby a kamarat mu ho napisal a este dodal, ze nie je zadana…. Neviem preco, ale odvtedy to mam ako takeho chrobaka v hlave, ta baba je aj dost pekna, ovela krajsia nez som ja…

radacak
26. nov 2022

Ja neviem...ale nemyslím si že sa mu páči len preto že ju spomenul 🤷

h2
26. nov 2022

Ak chlap spomína ženu ešte aj po takej dlhej dobe, tak ho určite zaujala.

zorana999
26. nov 2022

Ja som taka vďačná za môjho muža. Ze naozaj nikoho, nikoho nerieši a sme len my - jeho rodina. Taketo veci zažívať opäť, asi by ma piclo (mala som takého)
No vadilo by mi to, jednoznačne. Načo ho zaujíma kto je nejaké cudzie dievča? Prečo ma potrebu sa na ňu pýtať? Ja neviem ci sú tí chlapi tak jebnu....ze si neuvedomuju, že to ich ženám, priateľkam ubližuje alebo sú to naozaj také neovladatelne pudy ale to nech teda nemajú priateľky a skáču z jednej na druhú a normálnym ženam nech dajú pokoj.
Držím ti palce

ckocka
26. nov 2022

Krajších dievčat vždy po svete behá plno. Zatial sa nič nedeje, len si vytváraš nejaké predstavy. A ak sa niečo stane, tak sa rozhodneš ako ďalej. Nemožeš mu nijako zabrániť spoznať iné ženy, nemožeš zabrániť tomu že si nájde inú, partner nie je vec ktorú si kúpim a už mi navždy patrí.

spadnutaslivka
26. nov 2022

@zorana999 prepáč, ja zase nepochopím, prečo by na svete už nemohol nikto iný existovať, len partner. Veď nie za všetkým hneď musí byť sex a nevera a neviem čo. Normálne existujú ľudia aj mimo vlastnej rodiny a môžu sa normálne kamarátiť. Človek je tvor spoločenský. Či akonáhle vojde človek do vzťahu, má zákaz sa spoznávať s novými ľuďmi? To sa potom nečudujem, že podaktorí najprv 40 rokov nadobúdajú kontakty a až potom si nájdu vzťah, keď už potom nikoho nového spoznať nesmú.

autor
26. nov 2022

@h2
@zorana999 myslite si, ze by som to mala nejako riesit? Spytat sa ho na to alebo nieco ine?

autor
26. nov 2022

@ckocka Ako, tohto som si ja plne vedoma a suhlasim s tebou. Len proste… ked ju spomenul prvykrat, neriesila som to, ale teraz nedavno, ked som videla, ako mi ukazoval tie spravy s kamaratom, kde sa pytal na jej meno (vraj kvoli mne, ze ci ju poznam z videnia zo skoly…) a kamos ho zacal podpichovat, ci ma o nu zaujem, tak som nad tym zacala trocha uvazovat a zneistilo ma to..

90909
26. nov 2022

@spadnutaslivka ale no tak. Tu vôbec nejde o spoznávanie novych ľudí, či trávenie casu s inymi ľuďmi. Ale o o konkrétne pripady, kedy uz nieco prestáva byt ok. Moj muz dennodenne spomína kolegyne, kde boli, co robili. A ja neriešim, su super partia, maju dobré vztahy. Ale sakra by som spozornela, keby stále spominal len nejaku jednu konkretnu a este aj mladu a peknu, ako spolu chodia kavickovat a bla, bla, bla, aka je super. Tu nejde o zivot v izolacii, ale ako zena, co ma aj nieco odzite, uz viem, nad ktorými situáciami mávnut rukou, a ktoré sa rozhodne nedajú brať s kľudom Anglicana. A stále hovorím, zijem v manželstve, kde su samostatné konicky, travanie casu mimo rodiny, posedenia s kolegami, výlety s kamarátmi bez partnera, ale nie som ani padnuta na hlavu a vycitim, kde uz to nie je s kostolným poriadkom.

zorana999
26. nov 2022

No s tým mám len negatívnu skúsenosť. Keď som sa na také niečo spýtala tak partner si okamžite začal dávať obrovský pozor, skrývať veci, nehovoriť pravdu atď. A začal kolotoč pochybnosti a vymyslaciek. On mal zase takú obľúbenú jednu peknú čiernovlásku a mne napr. povedal, že ide na plaváreň ale zatiaľ ju išiel ocumovat do podniku, kde pracovala. Zašlo to až tak ďaleko ze som nasla v jeho mobile stiahnute všetky jej fotky z fb 🤦‍♀️ a potom v histórii v mobile ako si pozerá tie jej fotky a vzápätí porno. Takže na nej sa vzrusil a potom sa dokončil na péčku 😅 to pcko mi nevadilo. Vadila mi jeho posadnutosť na nej. Do takéhoto extrému to u vás vôbec zájsť nemusí. Len si proste všímaj, čo robí, vyslovene bud pozorovateľ a rozmýšľaj (veľa veľa) ci je to ten muž, s ktorým chceš rodinu atď.

zorana999
26. nov 2022

@spadnutaslivka áno nevidím význam aby moj muž spoznával nové ženy 🙂 to by ako vyzeralo? Piatok večer a on mi povie "idem s kamarátkou na víno, vieš, s tou, ktorú poznám od minulého víkendu". Ci co by s ňou akože robil? Chodil venčiť psa? Ty by si to akceptovala? Sa tu tvárite velice volnomyslienkarsky pritom by ste doma plakali do vankúša keby sa vám naozaj také niečo stane.

spadnutaslivka
26. nov 2022

@90909 ale autorka nič také nepíše. Spomenul ju raz. Akože mne je to fuk, ale ty hovoríš, že keby ju stále spomínal a chodil s ňou kávičkovať, čo tu autorka vôbec nepísala. Čiže mi príde, že porovnávaš hrušky a jablká.
@zorana999 rozhodne sa netvárim voľnomyšlienkársky, ale nebudem hľadať za všetkým bubákov. Keby šiel, ako píšeš, to by mi určite neprišlo úplne v pohode. Ale tu nič také nepadlo. A to, že spozná nové človeka, nemusí hneď s ním kade tade chodiť a ešte vo dvojici. Nič také som nepísala 😉 Je rozdiel kde a ako toho človeka spozná a ako a kedy s ním trávi čas. Ale tu zas niekto ide vyvolávať hádky úplne zbytočne, tak si kľudne kopnite, ja to znesiem 😉 Dnes mám dobrý deň

daniela2202
26. nov 2022

Jasné že páči

90909
26. nov 2022

@spadnutaslivka ja som to neporovnala s autorkou, to bola ilustracna situacia, na to, ze zena vyciti, co je a co nie je uplne ok. Autorka vie, len co jej bolo povedane, a mimochodom nechapem na co bolo jej priatelovi meno tej baby. A ked uz ide o to, ja som raz na takuto, "raz som sa s nou rozpraval na jednej akcii" dost nepekne doplatila, lebo tak mu od vtedy isla po hlave, ze sa pochvalil kade komu, len mne ako poslednej. Takze moze sa zena cítiť nad vecou, byt tazka volnomyslienkarka a utesovat sa, ze o nic nejde, akurát nesmie zabudnúť na jednu vec. Chlapi sa nemenia a ich pohnutky su v podstate velmi jednoduche a jasne. Len sa obcas musíte naucit rozmýšľať ako chlap a tak vyhodnotiť situaciu. Opýtajte sa nieco podobne na chlapskom fore a budete viac v obraze.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
spadnutaslivka
26. nov 2022

@90909 pohoda-jahoda. Ja mám takéto veci s mojim vyjasnené. Nemám ružové okuliare a žijeme v spokojnom manželstve roky, nie som žiadna mladucha 😉 ale samozrejme, to neznamená, že tu o nič nejde. Ale ako vravím, ja by som za tým bubáka nevidela. A to, že ty máš zlú skúsenosť, neznamená, že každý chlap teraz zahýba. Ale keď toto potrebujete ku šťastiu, kľudne 😉

sergejj
26. nov 2022

To ze sa mu paci neznamena ze po hej hned skoci. Aj Tebe sa sem tam zapaci nejaky muz v skole, v obchode… a neskocis hned po nom.

autor
28. nov 2022

@sergejj ok, ale napr. to, ze mi ukazoval, ako si na nu pytal kontakt… tak to tiez nemusel a urobil to…