Ženy poraďte strašné sa mi páči jeden muž neviem ako mu to mám dať na javo alebo povedať je pravda že má aj on priateľku ale nežijú spolu dobre ..a ja mám manžela ale tiež to nieje ružové .. on nevie ani len netuší že sa mi páči no bola by som veľmi zvedava na jeho reakciu.. keby sa to dozvie až na občas nenápadných pohľadov nič nevie a bojím sa sklamania že teda ja by som sa jemu nepáčila nechcem ho kontaktovať prvá ani nič podobné alebo mu nejak narušít vzťah .. možno to nieje až také zle medzi nimi a zbytocne by som to pokazila .. asi sa vykašlat na to 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@divokykonik nechcem manžela nechať alebo podviesť to uricite nie len asi mi chýba taký nevinny flirt 🤦🏻♀️
To je aky "nevinny flirt", ked si vydata??
no chudák tvoj muž a jeho priateľka, čo chces skúšať? Veď rob si čo chces, ale nečakaj, že za to, že tu niekoho chces, chce aj on teba a ako je písané vyššie, treba si najskôr poriešiť vzťah doma
Ach boze. Zena co riesis. To ze nezije s priatelkou neznamena ze sa mu mas pchat do vztahu,ktory moze byt stastny.
Sa chystas strapnit,uz iba svojimi pohladmi co na neho hadzes.
@timing s tými pohľadmi a usmievanim a kade čím som nezačala ja
@zobaka ver mi že som sa snažila ... A dosť dlho a všeljak
No nijako mu to nemáš dať najavo. Si vydatá a on zadaný. Tak skľudni hormón.
Opýtaj sa na to svojho manžela ... ten to určite rýchlo vyrieši.
A? Mozno len zo slusnosti sa usmieva. Pories si manzelstvo. Ci co, chces sa iba pohrat ale manzela mat v zalohe?
autorka - tak keď už muža nechceš, prečo neodídes od neho
@zobaka ja som nepovedala že ho nechcem ... Len máme určite problémy oni sa dajú isto vyriešiť ja som nepovedala že s tým chlapom hneď skočím do postele .. alebo idem podvádzať manžela
Vymyslená téma, však?
S manželom mate deti?
ahoj, skusala si si predstavit, co by bolo dalej? das mu najavo, ze sa ti paci. on povedzme bude prijemne prekvapeny. a dalej? nevinny flirt by z toho nebol, skor by vzrastla tuzba a uz by si to tazko zastavila.
Pokúsim sa byť veľmi slusna.
Ty si skratka potrebuješ dokázať, že ťa ešte niekto chce. S muzom je už doma skratka nuda. Nejaký nezáväzný flirt, ktorý možno by skončil sexom, možno dlhoročným milenecký vzťahom, by sa ti momentálne hodil.
Uvažuješ ako jedna hlúpa a nezrelá naivná pubertacka.
Chudák tvoj muž. Aj keby ti to teraz s kolegom nevyšlo, príde ďalší... ty si niekoho skratka nájdeš.
Ale v mene všetkých žien ta prosím, daj tomu zadanemu chlapovi pokoj a hľadaj si slobodných.
Nevinný flirt so zadaným chlapom, keď si ešte aj sama zadaná nie je nevinný flirt.. 😒
@janetinka27 ďakujem za otvorenie oči ... Máš pravdu nechám si všetko pre seba a budem sa venovať svojmu vzťahu
Keď toto je reálna téma, tak ty by si potrebovala prefackat, nie "nevinný flirt"
Halo, to akoze vazne toto moze niekto mysliet, ci si len srandu robis? Si zadana, dokonca VYDATA, on takisto nie sam, takze by som ti slusne naznacila - hlad si svojho.
Pracujes s tým mužom ktorý sa ti páči ? Alebo odkiaľ ho poznáš ??? Mozno je šťastný so svojou priateľkou možno má deti či ???? poznáš ho tak dobre ???
kašli nato... strápniš sa...ak bude chcieť on - začne prvý. ver mi...
ja osobne by som nikdy nikomu nedávala najavo svoje city....
Ahoj, takže kvôli momentálnej potrebe ,,nevinného flirtu,, chceš zničiť/naštrbiť/rozbiť 2 vzťahy? Ten Tvoj aj vzťah toho muža? Určite by som to neriskovala a nekomplikovala si (ani tým dvom) život. Najprv by som si vyriešila vlastný vzťah a potom sa začala zaujímať o slobodného/nezadaného/voľného muža bez vzťahu a priateľky či manželky...Lebo toto inak ,,nem dopadne dobre,, 😬
autor - tak neviem, co cakas aku radu? ze ho chces pozvat na kavu a potom co? a tiez nerozumiem, ze ako vies, ze mu to s priatelkou akoze "neklape" ked nic o nom nevies
Najprv si porieš svoje manželstvo a potom fantazíruj nad iným.