Poradte mi prosím, velmi sa mi páči kolega v praci nerozpravali sme sa zatial spolu iba sa pozdravime, myslite ze bude blbé ak mu napíšem napriklad na FB ?
@sudocek netusim ci ma , ale na soc. sietach nevyzera aby mal
Ono tam ich mať nemusí.Teda ak má.
Najprv si zisti, či nemá manželku a potom sa o neho zaujímaj
a co tak sa s nim najskor blizsie zoznamit osobne alebo si o nom nieco zistit od druhych kolegov? vsak nadviaz rozhovor ked sa uz pozdravite, co by ste bez tych fejsbukov robili niektore ozaj :D
A co mu napises na tom FB?
mne by bolo trapne pisat niekomu, s kym sa neviem osobne porozpravat
Mne to príde trápne ...skús sa normálne prihovoriť v práci
Aj by som sa prihovorila ale nemam ako keďže nemame stsle rovnako smeny a nepracujeme na rovnako oddeleni
Ano, nápis mu,nemáš čo stratiť. 🙂 Držím palce!
Chod okolo, spytaj sa ho na nieco, ze nieco hladas. Neuhryzne ti z nosa, maximalne mu to ak pohladka ego.
Nemáš v práci kamarátku/kamaráta, ktorý by vám pomohol prelomiť ľady? Veď na pracovisku sa ľudia medzi sebou poznajú, tak skús porozmýšľať či nemáte spoločných obľúbených kolegov. Kamoške sa raz na pracovisku páčil kolega, s ktorým som si ja celkom rozumela no a hanbila sa ho, tak som ich vzala na spoločný obed a celkom si padli do noty, viac ma nepotrebovali....nepíš mu na FB - pripadá mi to trápne, všetko je lepšie ako to.
Písať na Fb mužovi, s ktorým som sa ešte ani len nerozprávala mi príde totálne trápne a pubertálne. Čo by si mu tam aj chcela napísať?
Zase? Baby, to aby ste sa báli chlapov do roboty púšťať. Tie mladé idú po nich, ako muchy po údenom.😀
Napis ja som napísala raz 🙂 a boli sme na rande nakoniec to nevyšlo ale aspoň som to mohla uzavrieť
Napis. Mne sa tiez kedysi pacil kolega z ineho oddelenia. A ked som z prace odchadzala som mu Napisala mail, stretli sme sa a bum! Bublina praskla. Vobec sme si nerozumeli. Bol hrozny narcis. Ja take sa stava
Ja by som sa najprv uistila či nemá ženu a deti. Ale to je môj názor.