Ahojte idem s praktickou otázkou. S priateľom máme sex počas neho však nikdy nedosahujem orgazmus ani s nim ani s nikým predtým. Dnu nič necítim. Dokáže ma urobit rukou ale vraj to trvá dlho. Tak som mu naposledy povedala nech to nechá tak ze som spokojná aj bez orgazmu. Neviem ci mi to neskôr nebude chýbať a ci neskor nestratí snahu aby som bola spokojná aj ja. Nechcem ho naučiť ze na mne nezáleží ale nechcem ani aby sa trápil ze to trvá dlho. Mam to tak proste v každom vzťahu chyba bude v mojom tele ale kvôli tomu nechcem ostať sama keď už ma niekto ľúbi. Len je to trápenie... Nejaké nápady?
@marseillefan no asi tak. 😃
Skuste pomocky pri sexe. Napriklad vibrator, lelo sona, oralna predohra. Ja by som svoj orgazmus urcite neopominala...
No ja som nikdy nezažila orgazmus pri sexe, čiže vaginalny. či už mal maly pipik alebo velky pipik, či to bolo z vrchu z boku, či to trvalo 3 minuty alebo hodinu, proste nikdy 🤣s klitorialnym nemám problém 😀
Už som sa stym asi zmierila 😀
Tak nech sa ti venuje az ked sa spravi sam, ked ho "zdrziavas"
Tiež sa prikláňam k tomu že väčšina žien má problém dosiahnuť vaginálny orgazmus a treba skúsiť pomôcky.. tieto sonické zapneš na minútu doslova a je hotovo.. bez námahy.. odporúčam 😁
Pockat pockat. Povedal ti, ze to trva dlho?
Preco si mu povedala, ze si spokojna aj bez, ved to je loz a ak mu na tebe zalezi, tak o tom urcite vie. Ono jasne, kazdy den je iny. Niekedy sa urobis, inokedy nie.
Nuz, su zeny, ktore su hotove za 40 sekund a su aj take, ktorym to trva aj 40 minut. Z vlastnej skusenosti ti hovorim, ak mas partnera, ktory vie co robi, tak (podla toho ako dlho a casto mate sex) sa po tyzdnoch, pripadne mesiacoch zosuladite tak, ze niekedy si hotova velmi rychlo. Vies dokonca dosiahnut vsetky druhy orgazmu, ale vies ako sa k tomu dopracujes? Dlhohodinovym skusanim. Na toto, musi ale minimalne jeden z vas poznat fyziologiu zeny, pretoze ono nestaci ho tam len zasunut. Takisto aj rukou, to nieje len tak, dat prsty dovnutra a zas von. Tu ide o to v akom pocte, frekvencii, sile a sklone. Sex ma byt ale predsa zabava, cize tie hodiny spoznavania su predsa minuty 😀
Dalsia vec je, ze NIE JE CHYBA v tvojom tele. Bud si mala partnerov s nepasujucim penisom alebo nevedeli ako na to. Su zeny, do ktorych ledva pasuje jeden prst a potom su aj take, do ktorych sa zmesti cela ruka, len tak. Ani jedna nieje vadna, ani jedna za to nemoze.
Dalej. Nie kazdy potrebuje sex životu, cize asi tak.
@rebrambora 👍
Pre mna nepredstavitelna vec. Vzdy nasmerujem chlapa tam, kam potrebujem. Nevravim, ze sex je nuda, ale mna by to bez orgazmu nebavilo. Chyba nebude v tebe, ale v tvojom chlapovi. Bud zmen chlapa, alebo mu povedz ako na to.
Ked nemam orgazmus, som mrzuta a zla. Moj muz urobi vsetko pre to, aby som nebola mrzuta a zla 😁
Niekedy ano. Niekedy nie. :D Co tak sa posnazit a najst...ty i on..co sa ti paci? Nemusi to byt rovno pri styku. Mnoho x...zena potrebuje aj inu intimitu...
Prečo sa odsuvas na druhú koľaj?? Jasné, že časom ti to bude chýbať. A partnerovi, ktorému záleží na svojej polovičke, chce aby ju uspokojil. Či to trvá dlho, krátko alebo sa na tom aj namaká. Ja osobne keď niekoho milujem tak ma zaujíma aby som ho pri sexe dokázala uspokojiť. Keď to teda tebe trvá dlho tak dajme tomu, že nie vždy je chuť a čas na dlhý sex ale občas by sa mohol zaujímať aj o tvoj organizmus. Ja by som sa zamyslela nad vzťahom, kde je mužovi jedno či som spokojná so sexom alebo nie.
Strasne, kolko zien toto pise. To vasi chlapi nemaju jazyk????? Naco by som sexovala, keby som nemala orgazmus. Ved to je pointa styku.
normalneho chlapa vzrusi ked sposobi zene orgazmus.... aj ked by to trvalo 40min
@stanulienkat ale je rozdiel vaginalny a klitorialny orgasmus. Pri sexovani ta bude ťažko aj lízať 😀
@doris11 bod c. 1-JA
bod c.2-ON
Bez akejkolvek debaty. Ja viem aký je rozdiel medzi orgazmami.
@stanulienkat jazyk? myslíš oral? tak napr. mňa by tým určite neuspokojil a nepriviedol k orgazmu ...pre mňa je to nuda🤭 mám 36 rokov a za môj sexuálny život ma dokázal uspokojiť jedine jeden muž...ostatní sa mohli aj na hlavu postaviť a nič...
Problemom môže byť nedostatočne vzrušenie. Možno si ešte nemala vhodného partnera, ktorého by si ľúbila. Problém je len vyvrcholenie alebo tak celkovo si sex moc neuzivas a si vo vzťahu len preto, že nechceš zostať sama?
Ja by som teda neozelela,nebudem robit rohozku vlastnemu muzovi,priatelovi. Uz len z tej predstavy mi je na grcanie,ze on si vytrasie vajcia a ty ostanes len tak? Po case ta to zozerie. Ja si myslim,ze s tym spravnym partnerom sa orgazmus da dosiahnut. Popracuj aj na sebe,snaz sa vycistit mysel,uzivat si to. Nasmerovat ho,co ma ako robit,nehanbit sa komunikovat,co ti je prijemne
@tanyag ked to bola nuda; musel mať drevený jazyk 😅
@karolinakr Nemyslím, že bol 😁 len mne tieto nežnosti nedávajú nič 😁
Určite to nerob, že ozelies vlastný orgazmus, veď nech sa chlapec trochu posnaží, najskôr nech urobí teba a potom sa urobí on. No a čo keď to dlho trvá? Ale zase ťa odmena sladká na konci stojí zato. Môžeš skúsiť aj tie pomôcky, urýchlia to trochu a budete spokojní obaja.
@slovakboy normalne technicky popis...😁
Chce to čas. Ak povieš, že to nepotrebuješ, je to začiatok konca dobrého sexu pre teba minimálne, a možno časom pre vás oboch. Je dosť možné, že keď niekedy v budúcnosti splodíte a porodíš deti, postupne ho začneš odmietať v posteli, lebo budeš mega unavená, vyčerpaná a zničená z každodenného kolotoča a bude to pre teba v podstate len práca navyše 🤷. Tak bude z "každý týždeň" postupne "každý druhý", potom možno každý mesiac a potom, stačí, že ťa niečím vytočí a začneš používať sex ako zbraň. Možno to tak nebude, ale veľa párov na tomto krachuje - žena začína postupne odmietať sex, lebo jej to nič nedáva a muž sa čuduje, že prečo, veď sa nič nezmenilo... @slovakboy dal veľmi podrobný popis, ako dosiahne orgazmus jeho žena. Nemám pocit, že na to prišli po mesiaci-dvoch. Holt kvalitný sex potrebuje čas (veľa veľa času, pokiaľ žena nevie, čo jej robí dobre) a skúšanie. To, že chlapovi sa nechce a ty mu povieš, že nemusí, nie je dobré riešenie. Cesta je skúšať, komunikovať a byť trpezlivý, hlavne z tej chlapskej stany. Ja napríklad orgazmus tak ako slovakboy opisuje nedosiahnem, ale tiež sme spolu s mužom dllllllhooooo spolu a veľmi dlho sme sex vylaďovali. A stále sa ešte stane, že prídeme na nejaké drobné vylepšenia, alebo spestrenia, ktoré nad potešia a oživia rutinu (aj keď gro ostáva v podstate to isté). Na druhú stranu, 20 rokov spolu sexujeme a keď muž na mňa cez deň žmurkne, že čo budeme večer, tak sa na to teším 😁.
@stanulienkat áno, skoro nič ma to nestojí a niekomu pomôžem. Ešte dodám, že ten misionár pred tým je dôležitý, manželka ma z neho potešenie rovnako ako ja. Snažím sa vydržať čo najdlhšie. Aj prestávky robíme aby sme to neskončili skoro. Teda aby som ja neskončil skoro. Ale keď sa mi niekedy nepodarí a som veľmi rýchly, nič sa nedeje. Pomocník to dokončí za mňa.
Mladym niekedy zbytočne záleží na spoločnom orgazme, musí byť len pri klasickom sexe, musí byt naraz, musí byť rovnako silný pre oboch, musí byt to čo najdlhšie atd atd. Proste porovnávajú sa a merajú si výkon, sekundy, veľkosti, množstva semena a kadejaké nepodstatnosti. Laska a sex nie je o výkone a porovnávaní sa. To spoločnosť nás k tomu vedie už od škôlky. Malé deti sa neporovnávajú a nevyvyšujú nad iné, až kým neprídu do škôlky a učiteľka im povie: Kto sa prvý oblečie? To je začiatok frustrácií, ktoré sa môžu preniesť neskôr aj do sexu. Indiánske kmene toto nepoznali. Malo by záležať partnerom na uspokojení svojho partnera. Áno niekedy sa pri tom človek musi porovnať sám so sebou alebo nespĺňa očakávania toho ziadostivejsieho. S láskou a porozumením sa dá hľadať harmónia. O tu ide.
Nech si to len pekne odmaká...