Outfit na prvé rande

22. jan 2023

Baby co si obliecť na prve rande? Ideme sa prejsť a niekam si sadnúť. 😁 dlhé roky som nebola už ani si nepamätám aké to je a začínam stresovať 😂 v meste sú aj mačacie hlavy tak neviem ci budu vhodné čižmy na podpätku 🤪😆

autor
22. jan 2023

P.S. je to rande na slepo, dohodila kamarátka 😂

marsmykkok
22. jan 2023

V čom sa cítiš dobre a vyzeráš pekne. Nie tepláky a mikina, ale zase nemusíš mať pomaly plesové šaty. V tomto počasí kľudne napríklad nejaké svetrové šaty, legíny, vrch kabát alebo bunda a čižmy aj klasické bez opätku.

drake122
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
22. jan 2023

Je to klišé, ale fakt čokoľvek v čom sa ty cítiš dobre a pekne 🙂 veľmi ťažko radiť konkrétne, keď nevieme čo máš v šatníku a aký je tvoj štýl, ale neprehrotila by som to, v kľude niečo úplne casual... ak sa idete prejsť, tak nech ti nie je zima hlavne, nech nie si umrnčaná (alebo aspoň ja som, keď mi je zima) 😅

autor
22. jan 2023

@drake122 tie nosíš? 🫣 ja ani neviem ze niečo také existuje 🤪

autor
22. jan 2023

@lindous asi to tak aj spravím niečo také, nechcem určite provokovať výstrihom a pod.

januska12323
22. jan 2023

Normálne veci, v ktorých by si išla trebárs na návštevu.

malacibulka
22. jan 2023

Nieco co vies dobre navrstvit, a dobre topanky aby nemrncala ze ti je zima a bolia ta nohy keby sa chcel par metrov prejst, a zaroven aby si sa nespocila jak cunka ked ti bude vovnutri teplo. Je to rande na slepo takze s vystrihom a kratkostou sukne by som to neprehanala, nech nema pocit ze mu hned das. Ibazeby si chcela, v tom pripade pribal hlavne kvalitnu ochranu.

drake122
22. jan 2023

No tie, ale tak sa hovorí, keď ideš na bojisko treba ťažke zbrane🤣

nikpa
22. jan 2023

Daj si niečo o čom vieš, že ti to pristane, najlepšie niečo ženské, čo lichotí tvojej postave. Moze to byť aj trochu sexi ale zase nie vulgárne. No teda záleží aj od toho, čo od stretnutia očakávas. Lebo keď hľadas vzťah tak sa neoblečies ako keď chces dať jasne najavo, že máš záujem len o milenca na sex.

ankare
22. jan 2023

Hlavne nie niečo veľmi vyzyvave. Držím palce!

kdemasrozum
23. jan 2023

Najlepšie sú cisárove nové šaty...

mk2023
23. jan 2023

@ankare aj tricko s vystrihom sa povazuje za vyzyvave? Lebo ja mam len take 🙂

ankare
23. jan 2023

@mk2023 výstrih je v pohode, ale nie dáky hlboký, že Ti aj žalúdok vidno. Ja mám tiež rada výstrihy, lebo mám veľké prsia, ale snažím sa decentne prezentovať. 🤣

rodinka20
23. jan 2023

Určite niečo v čom sa dobre cítiš.. držím palce. Nech to dobre dopadne

pumi21
23. jan 2023

Nemusíš mať zrovna opätky, záleží v čom sa cítiť dobre, ja rada nosím šaty, čižmy, niečo čo nebude too much, ale zároveň sa budeš cítiť príjemne a žensky. A teda mne sa vyplatilo zakaždým čo najmenej riešiť. Lebo čím viac som špekulovala, kombinovala, tým horšie 😀

autor
24. jan 2023

Dala som si šaty, pančuchy, čižmy a kabat úplná klasika. Rande vyšlo super😁 už som pozvaná na ďalšie tak držte palčeky ❤️

rodinka20
24. jan 2023

Super takže ajjj rande na slepo môže dopadnúť super.. ja by som sa asi bála že sa mi nebude páčiť alebo tak 😁 ty si bola asi spokojná držím prsteky

autor
24. jan 2023

@rodinka20 kilo prekvapená, vysoký, urastený a tmavý 🙈🤪 ja som padla do kolien a ešte k tomu sympatický a vtipny paráda 😁 uvidíme ako sa to vyvinie

marsmykkok
24. jan 2023

Tak super. A oblečenie tiež si mala fajn. Netreba to preháňať. Za mňa z pohľadu ženy by ma nejaký chlap, čo príde v obleku ako na svadbu alebo pohreb a je reálne robotník a predtým mi posielal fotky v teplákoch odradil. Lebo by som to brala tak, že sa pretvaruje a hrá na mňa niečo. Ale raz som mala rande s vysokoškolským profesorom čo mal aj fotku v obleku, je to jeho pracovný outfit a chodí tak bežne, to sa mi páčilo, lebo to bolo prirodzené z jeho strany to oblečenie.

modrykonik33
27. jan 2024

Ako to dopadlo ďalej?😁