Ahojte.
Chcem vás požiadať o váš názor, skúsenosti. blbé komentáre si odpuste.
Nikde som nenašiel aké sú,, zvyky pravidlá,, v otvorenom manželstve 🙈(napr. prenocovanie u milenca, dary,... Atď)záleží to individuálne aké sú určia obaja.
Ja myslím konkrétne prespanie, dary...
Lebo mam priateľku ktorá je v otvorenom manželstve, už niekoľko rokov. ma slodobu od manžela môže vraj,, všetko,,. Vymyslel to on lebo nemá dosť času sa jej venovať. Sú k sebe úprimný on vie o každom jej milencovi. Raz u mňa prespala, na druhý deň jej to doma vyčítal a odvtedy nechce u mňa prespať-boji sa.aj moje ,, dary,, jej sú už problém. Nemôže si ich zobrať. Je toto správanie normálne v otvorenom manželstve??? Kde je ta sloboda? a,, môže všetko,, už neplatí??? Alebo mi ona nehovorí všetko a nehovorí pravdu? Pričom chápem hranice, pravidlá a nie som náročný.
Každý má iné pravidla. V každom otvorenom vzťahu to funguje inak.
Určia si vlastné pravidlá, predpokladám, že doma musí všetko klapať a ty si na rade vo voľnom čase. Ale divné je, že toto je pre teba ok.
Pravidla su take ake si oni nastavia. Vseobecne pravidla neplatia, takze nechaj to na nich dvoch, ked uz musis robit toho tretieho vo vztahu. A kedze si treti vo vztahu, musis akceptovat pravidla, ktore si oni nastavia, kecat im do toho nemas ziadne pravo, len tisko suchat nozickami a cakat, kedy budes aj ty byvaly milenec.
nuz hras tretie husle. pravidla su len v ich rezii a mozno naozaj pan manzel o ziadnom otvorenom vztahu nema ani tusenie.
ja len ze z 8 miliard je zhruba polovica zien. to naozaj neexistuje nejaka slobodna s ktorou by si mohol mat normalny vztah?
Ja sa len chcem opýtať čisto zo zvedavosti. Prečo si ochotný byť v takomto vzťahu? Dúfaš, že ho opustí? Je to tou ženou? Či aj pri inej by si bol ochotný hrať tretieho, lebo normálny vzťah nechceš?
Ja som mala kamarátku čo takto fungovali v manželstve . Ja to neodsudzujem , je to každého osoba vec , ale nemohla som ju počúvať , čiže naše skanaratstvo som ukončila . Ale oni mohli úplne všetko , len si to museli navzájom všetko povedať . Ono to naozaj záleží na ich dohode . A tebe sa čudujem. Keď ti to nevadi , že za tebou príde , iba keď má čas a chuť , OK , to je tvoja vec , ale načo kupovať darčeky atd … čo od toho vlastne čakáš ?
@anketkarka je taky typ ženy co sa mi páči a dobre si rozumieme, lepšie ako s inými partnerkami
To su otazky na jej manzela. Takze sup-sup za nim a opytat sa ho.😉
@anketkarka preco je s nou? No perfektny vztah. Vyprasi ju a vrati ju domov manzelovi, nech sa s nou jeduje doma on.😃
Jednoduché, trtkať môže s kým chce ale spať má doma pri manželovi. Ty si nájdi nejakú slobodnejšiu, ideálne nevydatú.
@huhu21 ty máš za priateľku vydatú ženu a vycitas jej manželovi,že nedodržiava "voľnosť",ktorú majú "vraj" dohodnutú?😉😂
Ona nevie mať sex bez citov,ale nechce stratiť životný štandard bez manzelovych peňazí.
Rozmýšľam,že vlastne ty si do nej zaľúbený a ona ťa celkom slušne využíva a užíva si😂
@januska12323 ale potom prečo raz mohla spať?
@terezka1947 nevycitam, pýtam sa prečo?
@huhu21 veď opýtaj sa jej,nie nás.
Ako vieš,čo majú dohodnuté?a ako vieš,či neklame ona jemu a neklame aj tebe?
To si fakt na Tom tak zle,že musíš byť v takom vzťahu?
@huhu21 Vy ste iba zberba egocentrikov. Akonáhle jeden z vás spadne do problému/choroby, ti zvyšní zdrhnú za inými pseudo partnermi. A túto úbohosť voláte otvorené manželstvo 🙄
@h2 otázka je,či manžel vie o tej dohode,že majú otvorené manželstvo😂
Otvorené manželstvo majú asi potiaľ,pokiaľ o ňom len hovoria. Keď príde k skutkom, už také otvorené zrejme nie je. 😉😉
Toto je úžasná stránka, preto sem rád chodím. Niekedy fakt nevychádzam z údivu, čo sa dokážu ľudia pýtať. 😁
@huhu21 Aké zvyky? Pravidlá? To čo popisuješ nepatrí medzi zvyky. Manželstvo je manželstvo. Tam sa predpokladá, že manželia sú si verní. A keď nie, manželstvo väčšinou končí. To čo popisuješ je úchylka. Myslím, že @terezka1947 trafila kliniec po hlavičke. Tvoja priateľka je v manželstve nespokojná a chodí sa vyblázniť kade tade. A každému milencovi vykladá, že majú "otvorené manželstvo". Manželove prachy jej pritom nevadia a predpokladám, že spolu aj ďalej spávajú. A som presvedčený, že jej manžel ani netuší, že majú "otvorené manželstvo". Teraz jej na to prišiel a tak dostala zaracha 😉
Ak nechceš skončiť ako trápny gigolo, nájdi si normálnu slobodnú, alebo hoci aj rozvedenú ženu. A nastavte si vlastné pravidlá.
@huhu21 tak potom ti uz neostava nic ine a ist sa manzela spytat, preco uz nemoze jeho zakonita chodit k tebe na prespavacky. Mas pravdu, je to nehoraznost, ze kazdy vecer sa vracia k manzelovi do postele. Ale ty sam dobrovolne si si vybral ulohu vymetaca pavucin. A este aj konzumenta kalerabov. Tak ako kazda ina milenka zenateho chlapa. Som rada, ze pokrok sa dosiahol aj v tejto sfere a zacina fungovat rovnopravnost.
@viestta 😂 Hehe, rozveselila si ma v tento upršaný deň. 😂
@huhu21 oni maju normal vztah totiz a mozu kedykolvek zmenit to, ze zacne byt iba exklusivita v tom vztahu. Poznam par, co sa po 10 rokoch vratili k tej exkluzivite. Toto je o nich dvoch a Ty si iba milenec, mozno ma nejake citove vazby, poznam aj ludi, co normal ziju tak, ze ten dalsi ide k nim domov sem tam. Ale neslubuj si od toho viac ako mozno par rokov dobrodruzstva, mozno mesiacov, to neviem ako moze vyzerat ta situacia. Urcite v tom maju nastavene pravidla. Neverim, ze by mali az taky freestyle. Tiez mozno on to ma rad a chce, aby mala niekoho ako bull
@huhu21 nie je to normálne. A aj keď manžel veľkoryso súhlasil s milencami, je pochopiteľné, že sa mu vadí, keď k tomu reálne aj dochádza. Obdivujem aj Teba, že si s takou ženou. No ale každému podľa jeho chuti...
zase sa nejaký trol zabáva
Kedysi mohla a teraz už nemôže, lebo medzičasom sa upravili podmienky. A dobrou otázkou je, ako to je vlastne medzi nimi naozaj.
Zobkaj odrobinky, ktoré sa ti dostanú, lebo presne to je v tom trojuholníku tvoja úloha... na ktorú si sa dobrovoľne dal...
@huhu21 ešte slobodnejšia bude keď sa rozvedie a bude u teba môcť prespávať koľko chce a dary prijímať od rana do včera