Ako sa zbaviť muža, ktorý ma neustále otravuje? Je ženatý niekoľko rokov, plánujú bábätko a on mi nedá pokoj. Vypisuje, ja mu na to nedavam ziadny podnet aby mi písal. Ja som tiež zadaná. No v jednom kuse píše, všade kde sa len dá 😡 ja mu ani neodpisujem 🤷🏽♀️ mám ho zablokovať? S jeho rodinou sa poznám. A preto mu nechcem niečo drzé napísať, aby sa to potom neobrátilo na mna. Myslela som si, že píše ako kamarát, no potom to jeho písanie zachádzalo už ďalej…
pokial neodpises nikdy, a dlhsiu dobu, prestane, ak odpisujes, davas mu spatnu vazbu, podnet, nadej.
@mirage ale jemu to nie je trapne? Proste ja nechapem. Ved ma ženu pre boha… nech otravuje ju a nie mna
Odpisuješ?
Ak nereaguješ a napriek tomu neprestáva, tak by som mu napísala, že ešte jedna jediná správa, tak všetky jeho správy ukážeš svojmu mužovi a jeho žene. Akurát to treba potom aj urobiť ak by napísal.
Mne by bolo jedno či nezadaný alebo zadaný (aj keď áno, o to horšie), proste ak ma niekto obťažuje, tak ho zablokujem ...
Zo začiatku som odpisovala, lebo sa poznáme 🤷🏽♀️ Písali sme o normálnych veciach, ale potom už menil ,,stratégiu,,
Len ženy, ja nie som taka svina aby som sa vyhrážala niekomu 😢😢😢😢😢😢😢
No tak jednoducho neodpisuj a zablokuj.
Prečo by si mala byť sviňa? Ty nerobíš zle jeho žene. To nie je vyhrážanie. To je upozornenie. A je na ňom, ak sa rozhodne nedať ti pokoj.
Jasne, ze zablokovat, to sa musit pytat na koniku?
On to zisti že ho zablokujem? 😂 či to len proste bude že nedoručené? Správa, viber?
Keby Ta to tak velmi obtazovalo, tak to riesis inak a nie zakladanim temy na konovi. Davno by bol alebo bloknuty, alebo mu minimalne slusne vysvetlene, ze nemas zaujem, nech da pokoj. Ciste svedomie a ziadne podnety v minulych konverzaciach by stacili, nebolo by sa coho bat, ako sa to moze otocit proti tebe.
Ani ja nie som taká, že by som sa ľuďom vyhrážala, ani konflikty nemusím, ale v takomto prípade, by som mu napísala, že ešte jedna takáto správa a posielam to jeho žene/ukazujem svojmu mužovi. S týmto by som sa fakt neprplala. A okamžite bloknúť. Nechápem, čo to riešiš na koňovi 🤷♀️.
@viestta chápete že sa ako rodina poznáme??? Tento argument nestačí? Načo sa tu mám hrat?
@elizabet173 podla mna ho tiez nechce zablokovat lebo jej do istej miery imponuju spravy od niekoho dalsieho. No ja by som sa na jej mieste skor citila ako uplna chudera. Nejaky uslintany zmrd keby si myslel, ze ma u mna sancu a ze podvediem svojho muza... No mna by to teda skor urazalo.
Nestačí tento argument. Traposis tu s ohľaduplnostou jak puberťácka.
A co ked sa poznate? Ved moze napisat aj tvojmu muzovi ked bude nieco treba. Alebo ti moze napisat ci zavolat jeho zena.
@solange7 s manželkou sa nepoznam, myslím jeho rodičov
Ved jeho rodicov si neblokuj, oni sa ta nesnazia dostat do postele.
@solange7 😂😂😂
ja som si tak blokla kolegu. normalne svojho kolegu z chodby. furt mi pisal, ze ma vezme domov, na meniny basne a podobne kktiny. po poslednej ponuke na odvoz som ho blokla. a normalne sa dalej zdravime a fungujeme akoby sa nic nestalo. len uz sa mi proste nedovola a nedopise 😀
Treba prestat byt mila, nemusis sa vyhrazat. Ked nepochopí ze nemáš zaujem, tak zablokovať.
Už dávno mal byť zablokovaný