Otázka na mužov ohľadom vzťahov

abeceda123456
2. mar 2023

Ahojte. Dnes som náhodou nasla video, v ktorom zena hovorila o tom, že keď muž povie žene, ze dajme tomu voľný priebeh a čas ukáže či z toho môže byť niečo viac, tak tým vraj myslí, že žiadny vzťah nechce. Čo si o tomto myslíte? Aby som nekrivdila ženám, tak môžu sa samozrejme vyjadriť tiež, ale zaujíma ma hlavne mužský pohľad. Pripadne, aj vám to muž povedal na začiatku vzťahu a ako to dopadlo?

bloger
2. mar 2023

@abeceda123456 Možno nie je ešte pripravený.

toskanka
2. mar 2023

Muži toho nahovoria.... aj tak sa rátajú vždy len činy, ako správa, čo robí. To by mal byť pre ženy jediný kompas.

nyusika
2. mar 2023

Znamená to, že randí s viacerými ženami a ešte si nevybral, ktorá bude jeho hlavná milenka.
Nepočíta s ňou do budúcnosti ako s partnerkou.

akiana
2. mar 2023

@abeceda123456 Dajme tomu volny priebeh znamena: chcem vsetky vyhody stretavania sa s tebou, ale nechcem niest zodpovednosti, ktore obnasa oficialny vztah.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loyda
2. mar 2023

Kamoske sa to stalo. Zacali randiť a on cúvol presne týmito slovami. Keďže ale kamoška bola rozvedená a popravde, chýbal jej sex, tak si vravela, že ok. Stretávali sa, spali spolu, sem tam šli na obed. A paradoxne, on sa zaľúbil a ona zistila, že presne toto jej stačí 🙈 že chlap doma by jej zavadzal. Tak sa "rozišli".

katka700
2. mar 2023

@abeceda123456 Znamená to "Mám ďalšiu/ďalšie ale teba si nechávam v zálohe keby to s nimi nevyšlo"
Počula som príbeh kde to slečna asi rok ťahala s podobným. Potom ju z ničoho nič pozval domov, že ju predstaví rodine. Ona sa tešila, fantazirovala o svadbe. No a keď prišla k tej rodine tak tam bola ďalšia. Ten cocot pozval obe frajerky "na konkurz" a rodina mala rozhodnúť ktorú si má vybrať.

wig
2. mar 2023

Nemusí to hneď znamenať vypočítavosť, alebo hyenizmus z jeho strany... možno sa mu len tá žena nepáči na prvý-druhý-tretí pohľad, tak potrebuje čas.

adam7122023
2. mar 2023

@autorka Podľa mňa záleží od situácie. Podobné vety použijeme v rôznych situáciách. Niekedy, keď naozaj nevieme, kam bude vzťah smerovať a inokedy, keď chceme skončiť alebo sa snažíme zmierniť nadšenie dotyčnej - lebo v tej chvíli máme pocit, že to na spoločnú budúcnosť nevyzerá.

Môže to byť koniec, ale stane sa, paradoxne, že tá neistota prebudí v žene niektorú z magických stránok jej osobnosti. Vtedy sa všetko môže obrátiť naruby. A chlap je rád, že nepoužil zbytočne tvrdé odmietavé slová a nemusí robiť zo seba vola tým, že by ich bral späť.

kinats
3. mar 2023

Slova, slova, uz v zaklade im muzi neprikladaju velky vyznam, dolezitejsie je co sa naozaj realne deje a nepamatuju si ich presne znenie 5-25 rokov lebo to nepokladaju za tak podstatne o tyzden povedie nejake ine slova. "Dajme tomu volny priebeh" moze rovnako znamenat : nechcem sa este viazat, rovnako, ako uvidime ci mi ten sex s tebou bude vobec vyhovovat, este som nespoznal tvoju "uzasnu" rodinu, ale hlavne tym hovoria nic moc neocakavaj a urcite si este neplanuj svadbu...

barborachors
3. mar 2023

Chlapa priťahuje ked ma zena “na saláme” … a preto treba mat viacero nápadníkov a tak sa nenamotas na žiadneho. Chlapov priťahuje nezávislá a slobodne zmýšľajúci zena, lebo maju radi dobývanie. Tak trochu chlapsky prístup k chlapom v tomto treba mat.

toskanka
3. mar 2023
adam7122023
3. mar 2023

@barborachors Áno, muži majú radi dobývanie, ale žien, nie chlapov v sukni. Tak pozor dievčatá. Ak to prestrelíte, cesta späť už nemusí byť možná.

nyusika
3. mar 2023

@barborachors z vlastnej skusenosti - muzi nemaju radi tento typ zien, skr maju zaujem o take, co mou ochranovat, zachranovat a pomahat im...samostatne nech sa o seba staraju same

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akiana
4. mar 2023

@nyusika Parada, teda by muzi mohli v tejto ekonomike zalozit nejaky fond, z ktoreho sa nam zenam budu vyplacat peniaze na existenciu, lebo inak si to bez trochy samostatnosti predstavit velmi neviem 😁

nyusika
4. mar 2023

@akiana veď jasné, že sme samostatné...ale aspoň zo začiatku nezaškodí,ahtat krehké kvetinky 😁

opica_skorica
7. mar 2023

@toskanka budem ťa citovať😃

toskanka
7. mar 2023

@opica_skorica Kľudne 🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jozef1890
7. dec 2024

Milé dámy, nie každý muž je rovnaký ako to tvrdia ženy, presne tak ako nie každá žena je rovnaká. Ja som napr. rodinný typ a je takých mužov viac, ak ten muž časom zistí určité veci o čo tu ide je nad slnko jasné že cúvne. Hovorím a píšem to z vlastnej skúsenosti. Mal som len jedno manželstvo ak sa tomu dá povedať, ja tvrdím že nie, vzal som si ju s dieťaťom, potom ušla nechala mi ju, ja som to vychoval dal vyštudovať a potom sa obe na mňa vykašlali. A tá druhá ma po vyše desiatich rokoch podrazila tak aká že to čestnosť a úprimnosť? pýtam sa..... ale nehádžem vás žienky milé do jedného vreca. A poviem vám čo by som za to dal ak by som našiel len jednu jedinú úprimnú ktorej by nešlo len o jedno volám to všeliek a viete čo to je? peniaze. To čo som tu a teraz napísal je holá pravda.

jozef1890
7. dec 2024

Chcel som len aby to dievčatko malo úplnú rodinu a takto to dopadlo. Za dobrotu na žobrotu a bolelo to veľmi.