Ahojte. Dnes som náhodou nasla video, v ktorom zena hovorila o tom, že keď muž povie žene, ze dajme tomu voľný priebeh a čas ukáže či z toho môže byť niečo viac, tak tým vraj myslí, že žiadny vzťah nechce. Čo si o tomto myslíte? Aby som nekrivdila ženám, tak môžu sa samozrejme vyjadriť tiež, ale zaujíma ma hlavne mužský pohľad. Pripadne, aj vám to muž povedal na začiatku vzťahu a ako to dopadlo?
Muži toho nahovoria.... aj tak sa rátajú vždy len činy, ako správa, čo robí. To by mal byť pre ženy jediný kompas.
Znamená to, že randí s viacerými ženami a ešte si nevybral, ktorá bude jeho hlavná milenka.
Nepočíta s ňou do budúcnosti ako s partnerkou.
@abeceda123456 Dajme tomu volny priebeh znamena: chcem vsetky vyhody stretavania sa s tebou, ale nechcem niest zodpovednosti, ktore obnasa oficialny vztah.
Kamoske sa to stalo. Zacali randiť a on cúvol presne týmito slovami. Keďže ale kamoška bola rozvedená a popravde, chýbal jej sex, tak si vravela, že ok. Stretávali sa, spali spolu, sem tam šli na obed. A paradoxne, on sa zaľúbil a ona zistila, že presne toto jej stačí 🙈 že chlap doma by jej zavadzal. Tak sa "rozišli".
@abeceda123456 Znamená to "Mám ďalšiu/ďalšie ale teba si nechávam v zálohe keby to s nimi nevyšlo"
Počula som príbeh kde to slečna asi rok ťahala s podobným. Potom ju z ničoho nič pozval domov, že ju predstaví rodine. Ona sa tešila, fantazirovala o svadbe. No a keď prišla k tej rodine tak tam bola ďalšia. Ten cocot pozval obe frajerky "na konkurz" a rodina mala rozhodnúť ktorú si má vybrať.
Nemusí to hneď znamenať vypočítavosť, alebo hyenizmus z jeho strany... možno sa mu len tá žena nepáči na prvý-druhý-tretí pohľad, tak potrebuje čas.
@autorka Podľa mňa záleží od situácie. Podobné vety použijeme v rôznych situáciách. Niekedy, keď naozaj nevieme, kam bude vzťah smerovať a inokedy, keď chceme skončiť alebo sa snažíme zmierniť nadšenie dotyčnej - lebo v tej chvíli máme pocit, že to na spoločnú budúcnosť nevyzerá.
Môže to byť koniec, ale stane sa, paradoxne, že tá neistota prebudí v žene niektorú z magických stránok jej osobnosti. Vtedy sa všetko môže obrátiť naruby. A chlap je rád, že nepoužil zbytočne tvrdé odmietavé slová a nemusí robiť zo seba vola tým, že by ich bral späť.
Slova, slova, uz v zaklade im muzi neprikladaju velky vyznam, dolezitejsie je co sa naozaj realne deje a nepamatuju si ich presne znenie 5-25 rokov lebo to nepokladaju za tak podstatne o tyzden povedie nejake ine slova. "Dajme tomu volny priebeh" moze rovnako znamenat : nechcem sa este viazat, rovnako, ako uvidime ci mi ten sex s tebou bude vobec vyhovovat, este som nespoznal tvoju "uzasnu" rodinu, ale hlavne tym hovoria nic moc neocakavaj a urcite si este neplanuj svadbu...
Chlapa priťahuje ked ma zena “na saláme” … a preto treba mat viacero nápadníkov a tak sa nenamotas na žiadneho. Chlapov priťahuje nezávislá a slobodne zmýšľajúci zena, lebo maju radi dobývanie. Tak trochu chlapsky prístup k chlapom v tomto treba mat.
@barborachors 👍
@barborachors Áno, muži majú radi dobývanie, ale žien, nie chlapov v sukni. Tak pozor dievčatá. Ak to prestrelíte, cesta späť už nemusí byť možná.
@barborachors z vlastnej skusenosti - muzi nemaju radi tento typ zien, skr maju zaujem o take, co mou ochranovat, zachranovat a pomahat im...samostatne nech sa o seba staraju same
@toskanka budem ťa citovať😃
@opica_skorica Kľudne 🙂
Milé dámy, nie každý muž je rovnaký ako to tvrdia ženy, presne tak ako nie každá žena je rovnaká. Ja som napr. rodinný typ a je takých mužov viac, ak ten muž časom zistí určité veci o čo tu ide je nad slnko jasné že cúvne. Hovorím a píšem to z vlastnej skúsenosti. Mal som len jedno manželstvo ak sa tomu dá povedať, ja tvrdím že nie, vzal som si ju s dieťaťom, potom ušla nechala mi ju, ja som to vychoval dal vyštudovať a potom sa obe na mňa vykašlali. A tá druhá ma po vyše desiatich rokoch podrazila tak aká že to čestnosť a úprimnosť? pýtam sa..... ale nehádžem vás žienky milé do jedného vreca. A poviem vám čo by som za to dal ak by som našiel len jednu jedinú úprimnú ktorej by nešlo len o jedno volám to všeliek a viete čo to je? peniaze. To čo som tu a teraz napísal je holá pravda.
Chcel som len aby to dievčatko malo úplnú rodinu a takto to dopadlo. Za dobrotu na žobrotu a bolelo to veľmi.
@abeceda123456 Možno nie je ešte pripravený.