Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu

19. feb 2022

Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.

Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.

Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.

sense
19. feb 2022

tak sa pocas swxu nesustred vzdy len na neho ale aj sebecky na seba. Bud si ro vsimne a posnazi sa viac alebo ostane sebec a bude nadalej mysliet len na to ze je jemu dobre

mimka1402
19. feb 2022

Podľa mňa nie je problém nedosiahnutie orgazmu, ale to, že všetky spôsoby viacmenej odmieta. Od teba oralne uspokojenie nevyžaduje?
Vieš, mňa by mrzelo ak by chlapa nezaujímalo ako mi vie spraviť radosť... Hračky? Ved to je najmenej nie? Či jeho ego je väčšie? Podľa mňa príliš berieš ohľad na neho, ale on na teba očividne nie...

ckocka
19. feb 2022

Chyť mu ruku a veď ho tam kde potrebuješ a s akou intenzitou potrebuješ. Ale ak nechce spolupracovať tak je všetko zbytočné.

petamich
19. feb 2022

prepac ale podla toho co pises mas doma sebeckeho chlapa, ktory mysli iba na seba 🤷‍♀️ oralne nie, rucicka ho boli, hracky nie - by som ho poslala do riti (pardon za vyraz), to tak pri jednorazovke si kazdy hladi na svoje vlastne uspokojenie ale nie v normalnom a dlhodobom vztahu, ani jeden partner, ktoreho som doteraz v zivote mala sa takto nespraval a ak by sa spraval a odmietal by zmenu, silne by som zvazila, ci mi je v tom vztahu tak dobre, ze ozeliem zly sex a budem masturbovat v sprche

stanulienkat
19. feb 2022

Fuuu. Smutne citanie. Takeho chlapa by som kopla do riti. Naco by mi bol? Ty sa robis sama, tak nech si ho aj on sam vyhoni. Sex je velmi dolezita sucast partnerskeho zivota. Ak nefunguje sex, nefunguje ani ostatne.

diamond007
19. feb 2022

Podľa mňa až mooooc veci nechce, chce sa iba spraviť on. To mi príde sebecké. Keď nič extra, tak hračku si obriad ty a dráždi sa s ňou prípadne sama počas sexu ( ak nie si hore, dá sa uvoľniť viac) ... Toto je veľmi intímna zóna, buď je veľmi mladý (časom sa to možno upraví) alebo pohodlny ( neupravi sa to).
Na TVOJOM mieste by som ak to tebe nevadí, uspokojila sa aj sama. Ak s nim nepohnes a hračku nechceš, iná možnosť ani nie je. Ak je všetko oka a sex tiež ti neprekáža v iných ohľadoch, tak by si to mala riešiť sama. Možno sa časom vzpamata.
Prípadne na jednu hádku by stálo, že sex skončíš pred vyvrcholením, aby vedel ako sa cítiš po sexe ty. To by som mu raz dopriala. Ak to nepohne tak nerieš ďalej, proste každý je nejaký. Na rozchod by to nebolo ak ty si s tým oka.

kluska
19. feb 2022

skus polohu na vrchu a sama si to koriguj, mysli na pekne veci 🙂 a pride to, hlavne to skus ako prve, aby si este vsetko citila,

dadulamamula
19. feb 2022

Neviem, mňa by mrzelo, keby ma chlap nevedel uspokojiť, on sa uspokojí a co ty?
To ze sa mu to orálne hnusí, alebo ho začne bolieť ruka, ok.. Čo, tak teda kúpiť vybrator a nech ti to spraví on.. Podľa mne je to od neho sebecké..kopnut ho do riti..

mondolina
19. feb 2022

u nás je pravidlo...najprv JA až potom ON 🤪 jazyk, prsty....ale keď tvoj všetko odmieta tak nechápem v čom je úžasný v sexe.

koticka
19. feb 2022

Toto je veľmi smutne a od neho dosť sebecké. Počas milovania ide o to dopriať polovičke tie krásne chvíle (aspoň ja to tak beriem). Ty dáš partnerovi čo potrebuje a čo má rád a on tebe nie ? To ako kde sme … odmieta príliš veľa vecí a nie je schopný kompromisu. U mňa vo vzťahu to funguje tak, že ak sa nespravím počas milovania tak po jeho orgazme sa mi ešte venuje. Niekedy sa spravím ja sama rukou a on má len bozkáva, inokedy on má stimuluje vnútri a ja ešte k tomu von. Pusou ma spraviť nevie tak to mame len v rámci predohry. Ale je to zvláštne, že sa Ti nechce povenovať, mali by ste si nájsť nejaký kompromis. Ja som tiež veľa veci na začiatku odmietala, lubriganty a hračky a také veci. Po viacerých rozhovoroch s partnerom sme začali postupne skúšať a nemohli sme spraviť lepšie.

karolinakr
19. feb 2022

este povedz, ci on oral vyžaduje a dalej uz pisat nemusiš...
hnusi sa mu všeobecne či len tebe ho robit? lebo potom je egoista, hoci ty ako zalubena ho vidiš užasneho, orgazmus urcite neni raritny, mozno ked som mala 19 bol raritny, lebo som ani nevedela, ze co mam cakat, teraz urcite nie...a sex sa nekonci jeho vyvrcholenim.ked si to ochotna akceptovat, co tam poradit..nič..

karolinakr
19. feb 2022

pises, ze ziadny chlap sa ti v tom nevenoval.Vetu- necakaj orgazmus od partner, ale kazdy si je zanho sam zodpovedny, si citala v Eve, Eme, alebo inom zenskom magazine, ktory 97% casopisu venuje ako oralne uspokojit muza.To, ze ti nejaka sliepka nieco radi, neznamena, ze ty si to povinna aplikovat do života.Mas nizke sebavedomie, co sa vlastnej spokojnosti tyka, lebo si nijak neprinutila ani jedneho chlapa ťa spravir, zaroven predpokladam, ze robis vsetko aby boli oni spokojni. Ked sa onho tries, tak ho to pali? Lepsiu vyhovorku nema? Np čo ti na to poviem, nic, ako si ustelieš, tak budeš spat..Na taketo problemy sa neda odpovedat.On nechce, ty respektujes.Si nespokojna, ale sa nerozides.Potom vyrukujes s otazkou, ci kazda zena zije bez orgazmu...Nie a dalej co?..

0silvia0
19. feb 2022

To co mas doma za mnicha? Toto sa mu hnusi, tam ho stipe... a ty pre neho do roztrhania tela asi vsetko robis, ci?

mamina0078
19. feb 2022

Podla opisu si neväzíš samu seba a muži si pri tebe robia co chcu najprv si mala vztah s darčekom - traumy a teraz mas vztah s bonusom nevšímavý egoista, ktorého sa snažíš obhajovať, ze je to v pohode ale sama cítiš ze nie inak by si nezalozila temu... Prepáč nech to vyznie akokoľvek ja s takým mužom, ktorému na tom nezáleží by som nebola, pre mňa sex, ktorý vyhovuje obom ma v dospelom fungujucom vztahu nezastulitelnu ulohu.

oblecenie99
19. feb 2022

Rozmýšľam, či sa spýtať, či sa mu oral hnusí aj opačne? Oral fuj, ruka ho boli, hračky nie, po treni sa ho to štípe.. Ani nechce ani nevie.. Ako chceš... Ale ako dlho takto vydržíš fungovat?

petricka22
19. feb 2022

Ak sa ti s nim o tom tazko rozprava, kludne mu to napis do dlhej spravy alebo aj na papier. Takto sa vyjadruju veci ovela jednoduchsie…
Co sa tyka toho druheho… pise ti to kazda… je to sebec, nehlada ziadnu cestu, ako by ti doprial trochu rozkose a vsetko mu je neprijemne, co sa tvojho potesenia tyka. Bud teda narovinu povedat, ze chces viac, lebo zdravy sexualny zivot je zakladom kazdeho vztahu, alebo len pretrpiet, ale potom sa nestazuj. Vyberas si sama svoje priority.

barborachors
19. feb 2022

Ahoj, chyba nie je v tebe, ale v nom, nezaujimas ho a je to ufnukany sebec, handrovy pajac. Je mi ta luto, ze to musis takto riesit, ako si napisala. Je to proste nemehlo, nehodite sa k sebe a on ani nema zaujem, aby si bola stastna. Tu tazko daco radit. Ja by som sa na take teľa vykaslala.

zdenkastanka
19. feb 2022

Tak nechce oral, ruky ho bolia ale je úžasný? no neviem v com je uzasny ked sa musis potom sama dorobiť ked on pánko sa sebecky urobi a ty sa sama... keby mal aspon snahu ved to mu ako chlapovi nevadi ze ta nevie urobit? Tak mu veď jeho ruku ze co ma robit a ake pohyby.a chce to cvik cvik cvik... ale vidim ze ani nemá snahu sa v tom zlepsit . Ked budes aj nadalej v tomto nestastna tak vztahu to celkovo neprospeje.

enusamt
19. feb 2022

Poradim ti, co urcite pomoze.. Najprv ty az potom on.. A sama si skusaj polohy, zistis, ktora je ta naj.. Ja som tiez taky tazky pripad, u mna je mozna jedine poloha zvrchu..
Ak aj na toto bude mat pindy, tak drzim palce, pretoze to dlho s nim nevydrzis.. Aj vzhladom na jeho sebeckost 😏

ankare
19. feb 2022

A on od Teba chce orál?
Ja najrýchlejšie dosiahnem orgazmus, keď som ja hore, skús aj Ty tak.
Tvoj chlap je ale poriadny sebec, zváž s ním buducnost.
Držím palce!

zdenkastanka
19. feb 2022

A ak by aj nadalej nemal snahu sa zmenit to iste by som aplikovala aj ja. Tiez by ma ruka bolela, oral no zabudni ...

zaba21
19. feb 2022

Hmm.... tvoj partner mi príde veľmi konzervatívny a zdá sa mi, že ste asi ešte mladší. My s priateľom sme už teda starší, nad 55 rokov, ale takéto zábrany v sexe ako píšeš nemá ani jeden z nás. Môj priateľ je veľmi sexuálne založený, ale VŽDY sa snaží uspokojiť najprv mňa. Bol to práve on, ktorý ma naučil uvoľniť sa, čo sa zase jemu páči.
Tak asi je u vás potrebné komunikovať a hovoriť o svojich potrebách. Ale viem, že nie s každým to ide. S mojím exmanželom sme v tomto nedokázali otvorene komunikovať.

hope87
19. feb 2022

Mna zaraza, ze jeho to vobec netankuje, ze ta nedokaze uspokojit a vyhyba sa vsetkemu, co by tomu len pomohlo a mohol ta spravit 🙄. Je to velmi sebecke. Dalsia vec, co mna osobne zaraza, ze jemu sa oral hnusi...neviem si predstavit mat takeho partnera, ktoremu sa hnusia moje intimne partie... Jemu sa oral hnusi, len voci tebe alebo ani ty ho oralne neuspokojujes? Vies co, kup si vibrator a nech ta uspokojuje nim. Ale vzhladom k tomu, co som si precitala, tak by sa citil trapne a jeho ego by velmi utrpelo...

autor
19. feb 2022

@sense no snazim sa "robit si" ale tym pohybom sa mi rozptyluje myslenie a neviem sa sustredit a ani neviem ci vobec citim nieco ked si aj robim

autor
19. feb 2022

@mimka1402 on to tiez neziada odo mna. Vseobecne nikdy to nemal rad vraj ani v predoslych vztahoch

autor
19. feb 2022

@kluska nic mi to zial nerobi poloha navrchu .. :/

autor
19. feb 2022

@dadulamamula vibrator mam ale pri sexe nechce ziadne hracky

autor
19. feb 2022

@koticka ideme spolu coskoro zit budeme mat vviac casu aj priestoru mozno sa nieco zmeni ..neskusala som este na neho vsetky zenske tromfy. Vasen tam je vzdy 100% to som nezazila nikdy chut vzblkne z nicoho nic hocikedy ... len akurat toto ze vzdy skoncim bez orgazmu. Tak si to zvacsa dorobim saama ked spi

autor
19. feb 2022

@karolinakr on vseobecne oral obojstranne nechce.

autor
19. feb 2022

@mamina0078 neviem co na tom zmenit asi to mam takto proste dane. Snazim sa sustredit na to co mam a aky je uzasny vo vsetkych ostatnych oblastiach no toto ma niekde podvedome velmi mrzi ..