Ahojte mňa strašne zaujíma ako to mávajú iné ženy z mužmi z mužom sme spolu 5 rokov sex spolu milujeme a vždy si nájdeme pre seba čas lenže toto sa mi ešte nestálo mala som strašnú chuť na sex a aj muž robili sme to asi hodinu a ne aké minútky lenže orgazmus som mala až 4 krát a bol tak strasne silný ze sa mi triasli celé nohy muž sa urobil 2 krát mňa zaujíma ci aj niektoré ženy mali toľko krát orgazmus
Další úchylák
Keby ti napiseme, kolkokrat ho vieme mat my ostatne, nezaspis od zavisti. Spinkaj uz. Dobru noc
Hodina a 4x orgazmus? No a? Su zeny co ho maju kazdych 5 minut a to doslova. Si pamatam ze za studentskych cias frajerka na druhy den nemohla vyjst po schodoch co ju tak nohy boleli. Co bolo to bolo, pekne spomienky 😃😉
Aký je vlastne problém? Máme v niečom poradiť?
Či máme len plakať, že to opäť nevyšlo tak ako si chcela? Skúšajte ďalej...bude aj horšie...
@greywolf no to sú jej spomienky na študentské časy. A ty si vtedy kde bol?? 😁😁
Ja každé 2 m, no závidíš
@stellarstar nie nezavidim nepitala som sa preto aby som práve tebe zavidela ale len preto ze ma to zaujimalo lebo väčšinou tu ženy a muzi píše ako ho dosiahnuť nemôžu a dokonca ze ho predstieraju chápeš ?
Jo jo
Ako to sa chvalis,sú ženy čo majú mnohonásobne viac orgazmov a neschvália sa ,ale užívajú.
Gratulujem👍,ked dosiahnes 5x a budu sa ti triast aj zuby daj vediet.