S jedným sa stretávam, a začalo sa naše spoznávanie tak že už na druhom stretnutí ma pobozkal. Ja som hneď navrhla, že sa nechcem viazať, že by sme mohli iba spolu spávať, lebo som po jednom veľkom sklamaní a skrátka nechcela som sa viazať citovo. Veľmi s tým nesúhlasil, ale išiel do toho, tak sme sa spolu niekolkokrat vyspali, všetko bolo super. Aj z jeho strany, že sa mu to páčilo. Ale zrazu akoby cúvol a keď ideme von, správa sa inak. Pozornejšie, milšie, odprevadí ma domov, začal ma volať na výlety, na kávu, skrátka také akoby rande, čo predtým vôbec nebolo. Vždy ma na konci pobozká, píše mi každý deň. Ale o sexe ani chýru ani slychu. Neviem, či som ho niečím odradila alebo spáva s inou...?? Toto sa mi ešte nestalo.
@panelacikova to z akého dôvodu by očakával? Hádam vo vzťahu je dôležitý aj sex nie?
autorka: dala si príspevok s otázkou, čo tým dotyčný sleduje? odpovedala som ti: očakáva, že sa zamiluješ. toto ti píšem z vlastnej skúsenosti... nepíšeš, ako dlho nemáte intímnosti. ale ak menej ako 2 mesiace, tak naozaj predpokladám, že dúfa, že svojou pozornosťou ťa upúta aj ako človek so srdcom, nielen s vtákom. zároveň berie ohľad na tvoje skúsenosti z minulosti, preto cúvol, asi nechce, aby si nemala o ňom zlú mienku, keďže si po nejakom sklamaní vo vzťahu...
@panelacikova áno, je to.menej ako dva mesiace 🙂 len ma dosť šokovalo že takto náhle cúvol, vie že má jedna vec v minulosti sklamala, kde som ostala viac menej využitá práve kvôli sexu
ale zarazilo ma že najprv do toho aj išiel a zrazu taký iný skok
Tak v minulosti si bola "využitá kvôli sexu" a teraz si mu namiesto vzťahu ponúkla len sex. Nejaké rozporuplné😲
Asi som divná, ale nedala by som "nevzťah" a "iba" sex. To je dnes asi moderné. Ale k veci. Chlap chce zjavne viac, nie iba matrac. Zrejme si ho zaujala aj inak. Tak sa začal snažiť.
Je zamilovaný.. Tak keď si sa ponukla využil to, no chce viac. Čo je na tom? Boji sa, že o pár mesiacov bude len spomienkou. Nechce byť sklamaný pre zmenu on a využitý len pre to jedno.
Autorka,keby si chcela iba sex a on by vymýšľal ptakoviny typu káva, koláčik,zmrzlina,Kofola a podobne chujoviny,tak by si s ním nič z toho neabsolvovala,pretože by ti to bolo v móde "chcem len sex" nepríjemné a buď by si trvala na tom,čo chces ty,teda sex alebo by si srala naň. Neklam samu seba,tam by si mala začať upratovať...vo svojej hlave. Druhá vec je,že môže iba skúšať tvoje hranice a mantinely,nakoľko ťa zlomí a či sa necháš dať zlomiť na ptakoviny mimo sexu a potom ťa pošle do pecka,lebo bude mať misiu splnenú. Tretia vec je,že ho nepriťahujes sexuálne,ale ako hračka na vyplnenie nudy,ktorú má aktuálne po ruke a ktorá nechá so sebou mávať a je ochotná toto absolvovať,hoci tvoje nastavenie bolo na začiatku "akože" iné. Každopádne,baví sa na tebe a skúša,kam až môže zájsť.
Zamiloval sa a chce, aby si sa aj ty. Zrejme nechce len sex ale milovanie s tebou. Myslím, že je to dobrá ponuka od života...
Podľa mňa môžeš byť len rada. Chce ťa ako ženu pre vzťah, nielen sex. Tak si to užívaj, veď času máte dosť. Sex príde.
chudak on bol teraz vyuzity len kvoli sexu a este sa aj zamiloval
A možno ho nepritahuješ sexuálne…lebo ani jeden muž si sex nenechá ujsť .Chcú lásku a aj sex, spolu .Keď má niekto priťahuje a milujem ho ,neexistuje aby sa vyhýbal milovaniu s Tebou .Preto si skôr myslím ,že ho ako žena nepritahuješ ..
Tak najprv mu povies ze nechces vztah lebo ten posledny ta vyuzil len na sex.. potom navrhnes ze chces len sex.
Chalan je asi zmateny, nevie ako sa ma k tebe spravat. Zrejme sa mu pacis a nevie ako na teba aby neurobil chybu. Popravde ani sa mu necudujem.
On zrejme len sex nechce
Idem sa tak v skratke vyjadriť a objasniť situáciu, prečo som teda navrhla len ten sex.
Predtým som sa pred sexom zaľúbila, trvalo to dlho, a keď k tomu došlo, druhá strana city necítila a odkopla má dá sa povedať. Mne to zranilo city. Ten sex ktorý som teraz navrhla, skrátka cítila som príťažlivosť medzi nami obojstrannú, a vedela som, že asi už nechcem tak dlho čakať a zase sa sklamať, preto som ten sex navrhla.
Ale prečítala som si vaše odpovede, vôbec by som nepovedala že by to mohlo byť aj tak ako tvrdíte. Mne hneď napadlo že či sa nenašla nejaká iná, respektíve práve to, či ho vôbec pritahujem ako žena, že možno si to rozmyslel. ..
Je to teraz pre mňa také zvláštne že sa správa inak a že je galantný a keď ma pozve na večeru, tak to skončí maximálne odprevadením a pusou. Ale on je ten, ktorý sa chce stretávať a volá má aj každý deň po sebe, vymyslí výlet a prekvapí má ním. Toto predtým nebolo, bol len sex, také spoločne trávenie času nebolo... a odrazu takáto zmena, že kvôli mne po jeho psychicky náročnej práci, len aby sme išli na kávu, aby ma v ten deň skrátka videl a príjemne sme sa porozprávali... No ako hovorím, že keď sme párkrát mali sex, tak teraz je táto iná zmena a už je úplne inak
Čo tak sa ho na to opýtať?🙄
Sorry,ale navrhnúť len sex namiesto vzťahu je ok,ale opýtať sa človeka,prečo zmenil správanie je problém?
Inak,keby si ho nepritahovala,prečo by sa snažil so všetkou tou pozornosťou?
Akurát potom,že máš 80 rokov a si zazobana' a on sa chce "dobre oženiť",tak to na teba hraje!😁
(Sorry,nedalo mi)
otazka je, ako sa citi. Sex asi super, ale čo zbytok, Porozpravaj sa s nim o tom, inae riešenie asi nie je
Predtým mi zvykol povedať aspoň to že ma má rád, ak mu to aj poviem že ho mám rada, on ti je ticho. Takže ani takú zmenu si neviem vysvetliť, či už stratil záujem alebo ako to vlastne celé je
Ahoj, tak neviem či si to už zistila, ale mne prišlo, že nie až taký macho v tom sexe, bud má menší penis, alebo slabú vydrž a tak sa snažil dopracovať k tebe aj inak, lebo po tej sex stránke to nie je bohvieco🤪 a snažil sa to odložiť💁♂️Všetci chlapi nie sú sexuálne mašiny a tiež im k tomu treba aj cit..
očakáva, že sa zamiluješ.