Odradí muža žena, ktorá nemá sex?

25. nov 2024

Zaujíma ma, a možno sa sem pridajú aj mužské názory, či podla vás odradi muža žena, ktorá v podstate cely život nemala sex ( nie panna) . Ktorá mala len jedného partnera a dôvody tu popisovať nebudem, to nie je podstata príspevku. Stále v mladom veku, zdravá, plná chuti ( žiadna puritanka) ale mala za svoj život sex snáď 15x . Môže to odradiť prípadného nápadníka? Je iné, keď je žena panna alebo ak po dlhom vzťahu je dlhšie sama a nehľadá nikoho na sex. Taká žena ale ma niečo odzite, toto je prípad keď tak nie je.
Čiže by nejaký muž dostal ženu ( nie neskusene 18 ročné dievča, kde sa to asi toleruje), ktorá by pri ňom všetko zažívala ako nové. Môže sa mu to sprotiviť, ja neviem napríklad z dôvodu že prečo jej partner s ňou nechcel mať sex, isto je divná ….a tak? Podotýkam ten sex a toto všetko by sama vyžadovala a chcela, len teda pôsobila by kvôli tomuto divne. Je to hanba?

janickacrazy
25. nov 2024

Prečo by ho to malo odradiť? Okrem toho mu to vôbec nemusíš povedať, takže ho nebude mať čo odradiť. Určite lepšie ako keby si vystriedala 50+ partnerov, nemyslíš?

petamich
25. nov 2024

Novemu partnerovi by som naznacila, ze nemam bohate sexualne skusenosti ale nevidim dovod, aby si mu v zaciatkoch detailne hovorila kolko, ako casto...

autor
25. nov 2024

@janickacrazy neviem, možno sa počíta s tým, že žena v istom veku ( pokial nie je stará dievka a panna) musí mať niečo odzite. Nemyslím s veľa partnermi ale všeobecne. Lebo mi príde iné, ak nejaká baba si nájde prvého frajera napr v 27rokoch a začne sexuálne žiť až vtedy ako toto

tundra
25. nov 2024

Neboj nic,pre chlapa si pole neorane a s dobrym pluhom,ho premeni na urodne pole😉
A nie je to hanba,ved prezradis,len tolko,kolko uznas
za vhodne😘.Trochu sebavedomia pls😉

butterflyeffect
25. nov 2024

Ja ti neviem, ale ja som s partnerom neriesila ze ake mam sexualne skusenosti a kolkokrat alebo s kolkymi muzmi som sex mala, alebo on mal… ak by sa o tom chcel bavit tak by mi prisiel detinsky… myslim ze kazdy chlap riesi to ci ten sex mas s nim teraz nie to ako casto si ho mala predtym…

simca06022011
25. nov 2024

nie nevidim v tom ziadny problem... a hlavne ja ani nevidim dovod nejake detaily nejakemu pripadnemu napadnikovi vesat na nos.. :D cim menje vie tym niekedy lepsie. Skusenost mas, kludne sa mozes priznat, ze az taka skusena vo vsetkom nie si, ale vesat na noc chlapovi nemusis ze si mala za x rokov sex, x krat... Este to moze byt aj zaujimave, ak by ste sa o tom bavili, lebo s humorom to vies otocit aj na temu, ze si zvedava co ta nauci/co ti ukaze/co zazijes :DDD

autor
25. nov 2024

@simca06022011 ide o to, že som mala nefunkčný vzťah, co sa tohto týka. Nedokázali sme to s partnerom vyriešiť lebo nebol ani záujem a v podstate sme len tak žili dlhé roky bez tohto všetkého. Sama neviem, ako to uplynulo ale už to na mna celé dolieha a trápim sa pre to. Viem, že tu sa už nič nezmení. Hoci to nie je morálne ok, je tu iná osoba ( s ktorou som mala sex už z toho obrazneho počtu 15x😀) a práve jemu som toto chcela povedať, lebo ma to ťaží. On si možno mysli, že hádam ani nie je jediný pri kom som toto urobila pritom pravda je inde, keď aj mame pikantne správy a tieto veci, mám pocit že ma ma za veľmi skúsenú a možno si hovori, ako to všetko robím doma a to tak vôbec nie je. Doma nie je nič. Chcela som mu to povedať, aby som videla, či by sa možno niečo zmenilo. Že buď by som ho odradila celkom ( mohol by si povedať že keď nepritahujem svojho chlapa, tak prestanem aj jeho) alebo naopak by sa v ňom niečo pohlo a mohol ma začať vnímať aj inak

marianarem
25. nov 2024

Ja neviem, ja si z opacnej strany neviem predstavit, ze keby mi nejaky muz vyslovene sadol, tak by som este zacala rozmyslat nad tym, ci mal v zivote sex dostatocny pocet krat. Je ine rozmyslat o tejto otazke hypoteticky a uplne ine, ked ide o konkretneho cloveka, s ktorym sa dobre citim. Tam by som toto fakt neriesila.

januska12323
25. nov 2024

Počkaj čiže ty si vo vzťahu bez sexu a chceš ho s niekym druhým len mu nechceš povedať ako to máš vo vzťahu? Takému chlapovi bude úplne jedno, on si chce len vrznúť ako aj ty.

mariska1989
25. nov 2024

Tak môžeš Max napísať skúsenosti nemáš no rada by si ich nazbierala . Že máš vzťah bez sexu . A máš po probléme a budeš mať sex 😁

morpheuss
25. nov 2024

Autorka, pýtaš sa ma, či ak by žena so mnou robila veci, ktoré prakticky s nikým iným nerobila a prežívala so mnou pocity a rozkoš, akú neprežívala predo mnou so žiadnym iným mužom, či by mi to vadilo? Či by mi vadilo to, že sa môžem v sexe s ňou cítiť výnimočne? Nie, ty trúbka, nevadilo by mi to!!!

ki__
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nynia
26. nov 2024

Ja som zatiaľ mala len 2 priateľov, tomu druhému to nevadilo a skôr od chlapov počúvam názory, že viac sa im to páči ako ženy, ktoré spali s každým druhým alebo hneď na prvom rande nemajú problém

kubo654
26. nov 2024

Zeni su totalne stratene v tom co muzi chcu. Kazdy. Normalny typek si vyberie neskusenu co ma chut prisposobit sa, ako vyzitu zenu ktora uz davno stratila schopnost sa priputat chemicky na partnera cez sex.

kubo654
26. nov 2024

@nynia na sex ano. Do vztahu nie

autor
26. nov 2024

@kubo654 len pod tou neskúsenou si možno predstavujú mladé dievčatá a preto to toľkých taha ku takým, než 30tku u ktorej to môžu brat skôr tak že musia vymetat pavučiny … či ?😀

zafo7
26. nov 2024

Podla mna su skorej dolezitejsie dovody a nastavenie zeny v oblasti sexu. Ak sa jej to paci tak to nie je problem. Ak by lezala ako drevo, tak je to problem..

kubo654
26. nov 2024

Z kazdeho hladiska lepsie pavuciny ako hpv 😀

autor
26. nov 2024

@zafo7 chuť je obrovská, viem presne čo ma láka a čo nie, význam sa celkom dosť a celkovo len ta prax no 😀 keď som mala ten sex s niekym iným a kadečo okolo toho, tak ten chlap bol nadseny. Necítim sa, že by som to robiť nevedela alebo by som v tom mala byt zlá, iba že ta informácia ako to celé je by mohla niekoho možno nepríjemne zaskočiť. Žeby rozmýšľali, či je so mnou niečo zle oproti ostatným

kubo654
26. nov 2024

Ako chapem co myslis, kazdopadne z vlastnej skusenosti viem ze zenske skusenosti nic neznamenaju. Zeny maju ine zbrazne ako skusenosti. Neviem preco sa dnesnej dobe zeni predbiehaju s muzmi :D kazdopadne, zdrzanlivostou aspon odfiltrujes kktov co si chcu len zajebat.
Radsej sa sustred na to ako vnimas seba a svoje telo. Si snim ok? Mas vkus ohladom spodneho pradla? Vies sa hybat ako zena nie ako kus polena? To vsetko su dolezitejsie veci ako to ci vies davat do hrdla alebo nie

autor
26. nov 2024

@kubo654 práve tou poslednou vetou v tomto konkrétne mi chlap povedal, že tak dobre ešte nezažil. Asi je to dosť o tom, ako si to žena vie užiť, to nemusí byt nič naučené. Len som si aj pri tom pomyslela, keby tak vedel, že to nemám natrénované dlhé roky, či by som mu nepripadala divná. Neviem či si tak celkom pochopil, ako to celé myslím asi skôr nie. Proste muž to nezistí, pokial si to žena naozaj uziva a ide jej to super, pozná praktiky a všetko možno aj viac ako on . Toho sa vôbec nebojim ale že keby toto všetko je ok a ja by som sa priznala, že tej praxe bolo veľmi malo, či by mi to neubralo na atraktivite alebo ako to povedať. Že ma v tom momente začne vnímať inak, hoci všetko predtým by sa mu páčilo. Myslím si, ze muži dosť hodnotia taketo veci , že keď som sa niekomu nepáčila dostatočne na to, aby mal so mnou sex tak asi niečo čo ešte sami nezistili bude v neporiadku. Podotýkam vôbec to nemá nič spoločne s výzorom, nápadníkov som mala vždy kopec aj mám, keby som chcela tak mám sex každý deň s niekym iným ale o to ja nestojím

zafo7
26. nov 2024

Za mna mozem povedat ze ked to zenu bavi a uziva si to tak je to super. Vsetko ostatne sa da nacvicit. A je lepsie to povedat a vysvetlit dopredu...

hankm
26. nov 2024

@autorka ak nie je kreten, tak bude ok. Mam podobnu skusenost, mal som kratky milenecky vztah (iba sex) s damou, ktora bola sex neaktivna cca 10 rokov (od cca 40-50) pred tym standardne aktivna. Zena na vysokej urovni, vysoke spolocenske postavenie. Na zaciatku mi o tom povedala, ako inteligentni ludia sme sa o tom bavili. A pomaly sme skusali. Za mna je podststne, aby bola chut, pritazlivost a pojde to samo.

bystrozraky
Dnes o 10:09

Vobec nechapem a nikdy by ma ani nenapadla otazka, ze kolko krat mala moja partnerka pred tym sex. Staci povedat, ze si mala jeden vztah co je vlastne velke plus. Skusenosti prenechaj na muza 🙂 Nehovoriac o tom, ze ak pozeras dost, s touto tematikou suvisiacich filmov, mozes byt skusenejsia aj ako ktokolvek aj bez toho aby si to robila 🙂 Hlave si prestan lamat hlavu nad niecim takym....Prajem krasny den plny usmevov 🙂

hendikep
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia147852
Dnes o 10:17

Mas pocit že hodnota ženy sa meria tým koľko penisov v nej bolo?

hendikep
Dnes o 10:23

skor by som riesila rozchod s prvym partnerom… kym si zacnes s druhym, to je dovod preco by si u mna ako u muza klesla ak by som s Tebou nieco riesila, nez to kolko si mala sexu. To ze podvadzas prveho znamena ze nemas problem podvadzat celkovo… a ked ten “ milenec” o tom , že mas partners vie.. tak neverim tomu ze to s Tebou mysli do buducna vazne… nech mu povies cokolvek