Odpustili by ste?

jaroslava548
16. jún 2024

Ahojte žienky maminy,mám otázku...mám priateľa s ktorým som rok ,ale poviem vám príbeh....rozišli sme sa no ešte sme sa spolu pár krát stretli a ja som zistila že sním čakám bábätko, ale on už mal že vraj inú známosť nie vzťah ale niekoho ským si vie vzťah predstaviť, keď som mu povedala že som tehotná skoro sa zbláznil chcel nech si to dám zobrať ale nespravila som to čo ho položilo ešte viac , nakoniec jej to šiel povedať novej známosti že čaká s ex dieťa tá že mu povedala že končí a ďalej sa nechce stretávať,že je to zle načasovanie...tak sme sa k sebe vrátili no kvôli stresu a zdravot.problemom sme o bábätko prišli....ostal somnou už je to mesiac ale ja sa cítim ako druhá možnosť ,mne tvrdil že sa len bozkali a k ničomu nedošlo...mám mu odpustiť? Ĺúbim ho veľmi....ale stále sa cítim hrozne...

gribka1
16. jún 2024

Nie, nie je s tebou, že by chcel, ale že ho nechala tá druhá.

zuzubb007
16. jún 2024

Nie a nie, ukonči to ešte dnes, si tá druhá, keby ho nenechala ostane s nou

zuzana76
16. jún 2024

clovek, ktory by ma oplodnil (ted vedome sexoval bez ochrany) a po zisteni tehotenstva by chcel, aby som isla na potrat, by nemohol byt mojim priatelom. Ano, si druha moznost, resp. mozno ani ta nie, mozno len caka na vhodny cas, aby sa s tebou uplne rozisiel.

candii
16. jún 2024

Fuuu nieeeee 🫣 čo si. Veď maj úctu k sebe samej. Tá ho poslala do riti tak sa vrátil k tebe, nebola by som s ním v žiadnom prípade

zuzanka.zuzu
16. jún 2024

či mu máš odpustiť? a stojí on o nejaké odpustenie? 😀 a vôbec prečo ty stále stojíš o neho? 🙈 žiadne dieťa vás už nespája, už to môžete ukončiť

luciaruz
16. jún 2024

Je nanajvýš jasné, že ty si pre neho iba plan B. Iba záplata za tú druhú ženu. Rozide sa s tebou hneď ako stretne nejaku inú.

vyrovnanaosoba
16. jún 2024

@jaroslava548 tak ja by som ho z môjho života vyškrtla už vtedy, keď vyslovil vetu, aby si išla na potrat. Keď si mu už dala šancu aj napriek tomu, že bol s inou a rozišli sa vraj kvôli tebe, tak mu daj šancu. Možno ťa ľúbi, ale už si, prosím ťa, dávajte pozor na neželané tehotenstvo. Najprv sa spoznajte, utriedte myšlienky, zostavte rebríček priorít a až potom milujte a môžte sa.

gribka1
16. jún 2024

Už to, že si ho vzala späť, lebo ona ho kopla do zadnice, bola chyba. Odľúb sa, ak si sama seba vážiš.

syslik81
16. jún 2024

ukoncil to s tebou a vratil sa len kvoly dietatu-nie,ze ta miluje .. teraz je s tebou z lutosti ,ale koniec pride tak ci onak ..ak by ta miloval -neriesila by si to teraz na konovi ale boli by ste spolu a stastny ... takze vystup z tohto nevztahu a daj sa dokopy..skor ci neskor najdes muza co ta neopusti

mircalla
16. jún 2024

@jaroslava548 Je mi luto, ze si potratila. Ale narovinu, si len druha moznost.

zmrzlinka2021
16. jún 2024

@jaroslava548 čo ľúbiš na človeku, ktorý ťa neľúbi a nikdy ťa neľúbil?

rozculena
16. jún 2024

prečo ste sa vtedy rozišli?Ja by som povedala,že on ťa nechal....

jaroslava548
autor
16. jún 2024

@rozculena on sa rozišiel somnou ...ja mam sama 2 detičky, stále mi tvrdí že ma miluje a že niesom druhá možnosť že som domýšľavá...

jaroslava548
autor
16. jún 2024

Nefungovalo to ako malo ja som mala tiež svoje muchy preto sme to ukončili a každý si šiel svojou cestou

mircalla
16. jún 2024

@jaroslava548 Vsak sa na teba vybodol. Plus si bleskovo nasiel niekoho ineho, par tyzdnov? Chcel, aby si to dala prec, hysterecil, ked si nedala. Je s tebou z lutosti podla mna. Akoze ocenujem, ze sa nezbavil zodpovednosti a vratil sa k tebe, ale tak vies, ze to nema perspektivu

vyrovnanaosoba
16. jún 2024

@jaroslava548 takto, beriem späť to, že mu máš dat šancu, už len kvôli tvojim deťom by som si ho už do bytu nepustila, oni nepotrebujú taky príklad rodiny, že otec si chodí kde chce a keď ho niekto od kopne, potom smelo zase stiska ich mamku.
Si predstav, ze deti pôjdu do škôlky a budú mať deň rodiny, a oni povedia, že ich ocko teraz s vami nebýva, lebo ma druhu tetu, ale keď ho ona už nebude chcieť, tak príde k vám a bude ľúbiť teba. By som sa pod zem prepadla a chudák deti.
Radšej s nimi bud sama. Toto vám nechýba.

gribka1
16. jún 2024

@jaroslava548 A čo ti mal povedať, že ťa nemiluje? Zatiaľ nemá náhradu.

jaroslava548
autor
16. jún 2024

@vyrovnanaosoba to nieje otec mojich detí

lalilla
16. jún 2024

Ah zeny ja neverim ked toto citam. Neodpustila, vratil sa k tebe z povinnosti a pretoze ta druha mu povedala nie. A mrzi ma co sa stalo.
Laska je krasna vec, ale nemame 15, netreba sa nechat unasat na oblaciku s ruzovymi okuliarmi.

stanulienkat
16. jún 2024

Ani zadarmo. A neuraz sa, ale ty mas uz dve deti a nechranis sa?????? Ani po tom, co ste sa rozisli a par krat sexovali? Normalne neverim..... Alebo si si ho chcela priputat?

zmrzlinka2021
16. jún 2024

@stanulienkat najviac v týchto príbehoch mi je ľúto tých detí

sasa1310
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beasy
16. jún 2024

@jaroslava548 určite nie, ani keby bol posledny chlap, ak je nieco co by som nikdy neodpustila tak je to nevera, podraz, nasilie a podobne preboha

janickacrazy
16. jún 2024

@beasy ale on jej nebol neverný, veď sa rozišli a on si našiel druhú, to je trochu rozdiel. Napríklad ja poznám podobný pár, kde takisto sa rozišli, ona potom zistila, že čaká dieťa, on medzitým si našiel inú známosť. Vrátil sa k nej, o dieťa prišli, zostali spolu, neskôr mali aj dieťa. Stále sú spolu, sú to už roky. Každý prípad je individuálny, ťažko povedať ako to dopadne.

minimie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikdenikto
16. jún 2024

Dnes to už píšem do druhej témy ale bože ženy, používajte aspoň gumu pri tom 🙈
A fakt nechápem ako si sa k nemu mohla vrátiť keď ta posielal na potrat…

mircalla
16. jún 2024

@jaroslava548 Ale vsak ste sa rozisli, pretoze ste si nerozumeli. Ty mu nemas co odpustat, nic ti neurobil, boli ste rozideni. Ci teda par krat ste sa stretli, aby ste sa spolu este par krat vyspali, zatial co uz balil rovno inu?
Vies co, podla mna si to urobila nachval, ze si otehotnela, chcela si si ho k sebe za kazdu cenu priputat. Vsak ked sa rozideme, tak sa uz nestretavame a nemame nechraneny sex.

jaroslava548
autor
16. jún 2024

@mircalla úprimne? verila som že keď sa chce naďalej stretávať tak že to chce napraviť nešlo len čisto o sex...a bábätko bolo neplánované ja mam problém po cs s otehotnenim...nikto to nečakal sama doktorka mi povedala že mám malú šancu mat bábätko...

jaroslava548
autor
16. jún 2024

@mircalla akože mam byť sním s tým pocitom že naďalej chodil za mnou tu druhu klamal tiež? Ja som nevedela hneď že ma novu priateľku po týždni...

jaroslava548
autor
16. jún 2024

Ja tu neobhajujem seba taktiež mám vinu...ale cítim sa proste ako druhá možnosť, keby jej to nevadilo ostane s ňou...