Odpustenie nevery

2. dec 2022

Zvažujem odpustenie mužovej nevery kvôli synovi. Moja otazka ale znie, poznate prípady kedy to rodiny naozaj zvládli prekonať? Sú teraz šťastní? Nezopakovalo sa to?

zmrzlinka2021
2. dec 2022

Áno, ale všetko je veľmi individuálne.

svokrinjazykmonika
2. dec 2022

Nebola tu táto otázka nedávno? Presne taká istá? A bol to jednorazový úlet alebo dlhodobá nevera? To by mňa zaujímalo. Lebo akože nejakú "nehodu" by som prekúsla ale dlhodobý pomimo vzťah, nikdy. No, prekúsla... nikdy by som to neodpustila ani nezabudla takže ten vzťah by už nikdy nebol v poriadku.

tanyan
2. dec 2022

Nerob to kvôli synovi, urob to kvôli sebe. Ak sa v tomto vzťahu cítiš dobre, všetko funguje po psychickej a fyzickej stránke a si šťastná, tak sa neoplatí zahodiť vzťah kvôli jednému pošmyknutiu.
Si schopná uzavrieť to a nevracať sa k tomu s výčitkami pri každej príležitosti? Si dosť silná na to, aby si to videla len ako uzatvorenú kapitolu v minulosti, ku ktorej sa už nebudete v myšlienkach ani rozhovoroch vracať?

aurora33
2. dec 2022

Neodpustila by som a nepoznám taký pár, ktorý to prekonal. Po čase sa rozišli tak či tak. Stále tam bolo neustále podozrievanie.

pribinak
2. dec 2022

Ty si tu nedávno písala, že? Ty si tá ktorú 3x podviedol?

Zlatko, podviedol ta raz, dvarazy, tri a podvedie tak aj 10x
Maj hrdosť a pošli ho do riti

Rodičom stále zostava, dieťa preda môže navštevovať, bravat na vikendy, voziť na krúžky, chodiť k lekárovi, robit s ním výlety, opekačky, byt s ním na OCR, ….

pribinak
2. dec 2022

A ešte k tvojej otázke, poznám taký pár vo po nevere ostal spolu, lebo však majetok a ekonomicke istoty

Nie je to dobre, nemyslím si, že sú šťastní, to uz nie je láska, ani dôvera a bezpečie. To je uz len take akési partnerstvo bez ničoho, takí spolubyvajuci

h2
2. dec 2022

Poznám manželský pár, momentálne už v dôchodkovom veku. Dotyčný pán mal bokovku, s ktorou splodil dieťa. S manželkou sa rozviedli, vzal si milenku za ženu. Po pár rokoch sa rozviedol aj s ňou. Následne sa dali dokopy zase s bývalou ženou, vzali sa a dokonca mali spolu ďalšie dieťa, dnes už dospelé. Oni sú stále spolu.

lobic
2. dec 2022

poznam a fakt to zalezi na cloveku. moja kamaratka je ale ovela silnejsia osobnost ako ja ,ja by som s takym niecim nedokazala zit, nevedela by som to tolerovat, neustale by som to mala pred ocami.

kinats
2. dec 2022

zalezi aj od priciny nevery, aj od dalsej prilezitosti na neveru. nie je nikdy jednoznacny vysledok. Kto bude tvrdit, ze pozna 100% odpoved klame.

sante81
2. dec 2022

Žiadny chlap by mi za to nestal, mohol by ,,HO,, mať vykladaný aj Swarovskiho kristalikmi. Život mám len jeden 😁

tosomja
2. dec 2022

Kvôli deťom by som nezostala s mužom, ktorý mi ublížil. V prvom rade musím byť ja v pohode, šťastná, zdravá, aby boli spokojné moje deti.

nikoleta1234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
2. dec 2022

Úprimne, nevera je všade naokolo. Ja síce verím, že práve my sme ta svetlá výnimka, ale ruku do ohňa nedám za nikoho. Poznám strašne veľa manželských párov, kde sa vyskytla nevera. Aj taký, kde žena odisla od rodiny, po roku sa vrátila, muž ju prijal. Už majú po 80tke.... nikto o tom nehovorí, bolo to dávno. Každý si počas života prechádza rôznymi životnými etapami ale len vy dvaja musíte vedieť, či to stojí za to. Nie LEN kvôli synovi. Áno, zachrániť rodinu určite treba, ale musí byť medzi vami aj láska, vzájomná úcta, rešpekt. Inak to nepôjde.
Lebo ak to ma byt tak, ze ty odpustis a muž si bude veselo chodiť ďalej na prietrtrky, tak toto nie !!!

noami12
2. dec 2022

Ja som odpustila lebo som bola naivná a milovala som ho a odpustila som mu kvôli sebe, kvôli nikomu inému, aj napriek tomu som v sebe dusila stres že sa to zopakuje, aj sa tak stalo 💁‍♀️
Už by som nikdy neveru neodpustila.

stanulienkat
2. dec 2022

Ak ho milujes, resp aj on teba, tak ano. Co asi tazko po nevere 3x. Ak si vies predstavit s nim dalsi zivot. Ale nie iba kvoli synovi. To je alibizmus. Po opakovanej nevere by som ho kopla do riti.

@sante81 ze Swarovskeho krystaliky🤣😁

888elizabeth
2. dec 2022

Ak naozaj nebol doma uspokojený a nemali ste intimitu aspoň 2-3x týždenne, tak by som samozrejme odpustila. Potreby treba mať naplnené...

grandzero9
2. dec 2022

hej hej poznam aj take pary, ktorym sa to podarilo prekonat, no zaroven poviem, ze to nie je v silach kadzeho, lebo odpustit sa da, no abudnut, tak to asi tazko. no ak sa jedna o opakovanu neveru, tak cez to podla mna uz vlak nejde

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra8786
2. dec 2022

Áno Paľo Drapak s manželkou 🙂len tam to bolo naopak neverná ona a on jej odpustil a po pár mesiacoch sa dali dokopy a sú šťastní doteraz

petra8786
2. dec 2022

Ešte aj Beyoncé a Jay Z 🙂 to zvládli aspoň to tak vypadá,ale osobne ja nikoho takého nepoznam

dilino
2. dec 2022

Ja by som neveru neodpustila nikdy. Myslím že ked s dotyčnou spal. A ani keby som mala 5 deti nikdy. Nevera je niečo ked urobil raz urobí viac krát. Ja by som nedokázala ísť spať s chlapom do postele ktorý pred pár mesiacmi spal s nejakou inou. To je jedno či raz, či koľký krát. Nevieš s kým spala ONA potom ten tvoj s ňou a teraz TY s nim ani omylom no fuj. Aby si niečo nechytila. A čo sa týka toho že mate spolu dieťa ON otcom tvojho dieťaťa bude aj ked muž bude mať 70 rokov a vaše dieťa 50 rokov. Takže pokiaľ budú obaja žiť už navždy ich bude spájať puto otca a syna. Nie neodpustila by som za žiadnu cenu.

veselo_neveselo
2. dec 2022

ide o to, ako s tym nalozite. kvoli niecomu sa to stalo,a na tomto je treba popracovat. tazko radit, ked nevieme okolnosti. ved si sadnite,chodte do poradne,kazdy samostatne k psychologovi a podla toho uvidis.
urcite by som nezostavala len tak,ze nechat to vyhnit. ak by obaja boli odhodlani s tym nieco robit aby sa to neopakovalo, tak si myslim ze to pojde. ale povacsine,ako tak pocuvam,nie je vola na jednej alebo druhej strane sa v tom"rypat", tym padom sa nic nenapravi a vlastne sa nic nezmeni - a to by som nezostavala v takom vztahu.

pralinka25
2. dec 2022

ja osobne by som neodpustila ani jednu nie to tri kvoli nikomu na svete. ale niekto je mozno taka silna osobnost ze ano.
ja k tomu len tolko ze ak to ma byt len kvoli synovi tak to nedava zmysel. to uz nebude bezpecna harmonicka rodina kde sa milujete doverujete si a pomahate. dieta skor ci neskor odide. mozno ho uvidis 2x do roka ak bude zit v zahranici ale ty doslova predrbes najlepsie roky zivota v nefunkcnom vztahu. zivot mas len jeden jediny. roky ubiehaju. deti milujeme ale uprimne ani dieta by nemalo byt modlou za ktoru obetujes zivot. nemyslim teraz doslova ale zit v nefunkcnom vztahu kvoli dietatu je premarnenie zivota. pripravis sa o moznost byt znovu stastna.
v tomto pripade existuje milion premennych ale len kvoli synovi rozhodne nie.

princeznaaa12345
2. dec 2022

Odpustiť sa dá, ale zabudnúť nie

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona20201309
2. dec 2022

@noami12 tak to musel byť riadny chudák.... si veľmi krásna žena....
Ale tak chvalabohu, určite máš na lepšieho. (Dúfam že to nebol otec malinkej)

panda21
2. dec 2022

Poznám jeden pár, kedy to žena "toleruje" a muž ma bokovky. Ďalší pár poznám čo podviedol muž, žena odpustila a z muža sa stal úplne iný človek, aj manželka je viac šťastná. Jeden pár kde podviedla žena, uvedomila si chybu, muž odpustil a sú spolu už 30 rokov (ona doteraz nechápe, prečo to urobila). A teraz nedávno tiež prišla známa na neveru, zatiaľ vyzerá že odpustila a chlap sa spamätal, ale to je ešte čerstvé. A to sú páry, kde by som to do tých chlapov nikdy v živote nepovedala.

marca12
2. dec 2022

Ano,poznam prioad,kedy ostali spolu a zatial sa nevere nezopakovala,ale ci su stastni,to netusim.

vorkola
2. dec 2022

@svokrinjazykmonika Presne ako ty hovoris, Ten vztah uz nikdy nebude dobry ,toto sa odcinit neda,nikdy sa mu uz nebude verit,a bude to trvat do konca spoluzitia,Ja doporujem odluku,ked rozvod nie,,povedzme kvoli detom,ale zit s ku.......vnikom nie,stale ti to pride na mysel,hned ako ho zbadas vo dverach,Za mna nie,podviedol raz ,podvedie aj druhy,)teda ak bude mat prilezitost)

viktoria2204
2. dec 2022

Tiez poznam jeden par, zena po prevaleni nevery, ked mu odpustila, mu nedala dychat, kazdy den sex, aby nato ani nepomyslel 🙂