Odmietol stretko

25. mar 2023

Mám sa stretnúť s mužom, ktorého som spoznala cez zoznamku, pre mňa je takéto zoznámenie niečo neobvyklé, ale sadli sme si povahovo, tak sme sa dohodli na stretnutí. Mali sme sa dne sa stretnúť, ale ospravedlnil sa, že bohužiaľ kvôli práci dnes nebude môcť, že ho zavolali.
Trochu ma to sklamalo. Mám to brať, že proste nemá záujem?

pukina
25. mar 2023

moze to tak byt a nemusi, mozno ho naozaj zavolali. skuste sa dohodnut este raz a ak sa znova vyhovori, potom zrejme naozaj nebude mat zaujem.

gejb
25. mar 2023

Mohli ho naozaj zavolať do prace. No teraz je na rade on aby bol iniciatívny a snažil sa ti to vynahradiť. Ak nenavrhne iny termin, tak nemá záujem.

thoughtfulweirdo
25. mar 2023

Dal ti nejaký dôvod podozrievať ho z klamstva? Je možné, že proste má naozaj neplánované pracovné povinnosti. Uvidíš, ako sa bude správať ďalej. Ak má záujem, zavolá ťa v blízkej dobe opäť.

autor
25. mar 2023

Áno, písal, že v pondelok a v utorok má voľno, že sa stretneme, že ho to mrzí. Tak dobre, uvidím.

autor
25. mar 2023

Len mi to prišlo divné, že teraz ho zavolali do práce. Chodí ešte do školy cez víkend, študuje externe. Ako chápem, že toho času asi nemá veľa, len mi to prišlo divné.

akiana
25. mar 2023

To je jednoduche. Ak ti navrhne nahradny termin, tak mu do toho naozaj nieco voslo. Ak nie, vyhovorka.

andrea78
25. mar 2023

Ja by som aktivitu ohladom dalsieho stretnutia nevyvijala, cakala by som, nech sa snazi, navrhne a zorganizuje on. Podla toho, ako by sa o stretnutie snazil by som dedukovala, ci mal realny a naozajstny dovod, alebo sa na mna proste vykaslal a prednost malo nieco ine. Nie hrat urazenu, nastvanu, ale netlacit na pilu a navrhovat stretnutie sama. Na tahu je on. Ak mu na tom zalezi, bude chciet nahradne najskor ked by sa mu dalo, ak nie tak by som vedela, ze to zrusenie bolo skor z kategorie mam lepsi program a celkovo zaujem nebude az taky ako som predpokladala.

autor
25. mar 2023

@andrea78 Písal, že musí do práce.

andrea78
25. mar 2023

@autorka viem, cim to odovodnil, citala som to, reagujem na to

stanulienkat
25. mar 2023

Možno mu žena dala sa na stráženie deti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ketrint
25. mar 2023

Ak je študent, tak je dosť možné, že robí len brigádne a vtedy je úplne možné, že ho proste zavolajú, keď je naval a treba pomôcť…
Nespochybnuj to, nevytvaraj si vlastne scenáre, ber to ako to je a počkaj, či navrhne náhradné stretko. Možno práve tým, že Ti písal, že potom ma voľno v pondelok a utorok, Ti dával najavo kedy by to šlo 😉

deti95060810
25. mar 2023

možno sa zĺakol... že na teba nezapôsobí.

h2
25. mar 2023

Keď nemôže dnes, ale hneď aj navrhol, kedy môže, tak by som verila, že mu do toho niečo prišlo. Také niečo sa môže stať vždy. Keby nemal záujem, nenavrhol by iný termín.

kristiii
25. mar 2023

Tak napísal ti, že sa nemôže stretnúť kvôli práci..tak mu buď ver alebo ho (možno zbytočne) podozrievaj. Dospelí ľudia majú proste svoje povinnosti a pre mňa je napríklad práve pozitívne, že sa im prispôsobujú.