Ahojte chcem sa poradit ak mate niekto podobnu skusenost co za tym moze byt.
Takze s priatelom sme spolu 3,5 roka a mame spolu dcerku onedlho 2r. . Vedel ze tuzim velmi po babatku a mat rodinny dom vsetko sme si splnili ..lenze tym ze prisla na svet dcerka tak nas sex sa stal prenho pomalicky ale isto tabu..este zo zaciatku po tom ako mi uplynulo sestonedelie sme sa spolu casto milovali ..no potom ako sme popri malej zacali stavat aj dom prestal mat chut na sex stale hovoril ze je unaveny co som chapala ..ved kto by nebol stavat dom popri tom pracovat a este sa trochu povenovat aj malej..no proste na nas dvoch nejako neostaval cas ..takze ked sa podarilo ze mala skorej zaspala tak ten sex obcas bol lenze to nebolo nejak casto stale som ho chapala ..takze ked sme sa pomaly zacali stahovat do nasho domu stale tu chut nemal az taku a stale som to chapala...ale ked sme sa prestahovali uz do nasho domu postupne ma proste zacal odmietat uplne v sexe a pritom som ho nechavala aj nech si poriadne oddychne no on nemal stale zaujem o sex .. takze ked uz som mala toho dost som sa pytala ze preco nechce tak stale tvrdil ze je unaveny s prace..niekedy sa nechal ukecat nan alebo to bolo tak ze si obcas viac vypil (nepije vsak nejak casto aby ste si nemysleli ze je alkoholik) a vtedy chcel aj sam ...
No ale postupom casu ho zacal odmietat castejsie a ja nechapem preco ..ked som mu to vravela ze mi to chyba, ze mi chyba aj jeho pozornost ze mam pocit akoby som bola na vedlajsej kolaji...(toto mi inak uz skor povedal este nez sme byvali spolu sami ze som teraz na druhom mieste...takze ked som mu povedala o svojich pocitoch a ako to vidim ja tak sa namna dokonca urazil ..proste uz som to potrebovala vyventilovat zo seba a dat mu to najavo co citim ..jeho reakcia bola ze zas s tym zacinam a urazil sa namna a isiel spat .. je to stvrty mesiac co spolu byvame sami vsetko nam klape rozumieme si v podstate dobre pomahame si...ale co sa tyka nejakych intimnosti tak to je uplne na bode mrazu..neda sa s tym nic robit neviem ako na to uz reagovat kedze on vobec nejavi zaujem ...a to som s nim chcela este jedno babo..vzdy som snivala o dvoch detoch...
...dalsia udalost co sa stala a s ktorej sa vsetci z rodiny snazime dostat a zmierit sa snou je ze priatelovi zomrel otec 😔 dalej teraz je tato doba koronavirusu este k tomu takze asi sa boji straty zamestnania alebo ako to vobec bude ...casto mi o tom hovori ale ja to tiez nijako neviem ovplyvnit co bude ..kazda rodina sa toho boji ..ale myslim si ze zanedbavat sa ako partnery je dost divne..prave teraz ked by sme mali drzat vo vsetkom spolu.
Co mi poradite co mam robit? som uz ozaj zufala a neviem co dalej 😔 ...prepacte ze to su litanie ale je to vsetko pravda..
Za rady dakujem
Poradim ti asi tolko..... Kup si nejaku hracku... Vibrator ci umelaka a vyventiluj sa aspon tak. On ma toho v hlave tak strasne vela a z toho stresu sa mu snad ani nepostavi... Strata prijmu, smrt v rodine na jedny ramena to moze byt vela.
@kitycat skusala som ale nebavi ma to tak .. a ako zamestnany je stale ale v tejto situacii sa boji toho ze by prisiel o robotu..ako ja sa tomu necudujem vsak s coho budeme zit a splacat vsetko ..ale proste do nieje len teraz to trva uz odvtedy co sa nam narodila dcera a zacali sme stavat dom
Je unavený - ako fyzicky tak aj psychicky. Netlac na neho lebo to bude mať opačný efekt. Stoj pri ňom ako partnerka toto ocení oveľa viac a skôr sa z tejto krízy dostane
@sunny8 ale ako to mam z neho dostat ..ved sme si zvykli hovorit vsetko ..v nicom mu nebranim aby mi povedal aj ked sa mu nieco nepaci na mojej rodine alebo tak proste nech povie kazdy mame iny nazor alebo ine postoje ale preco sa nehcce vyjadrit normalne uz fakt nechapem..nemylsim si ze by ma podvadzal lebo mi vsetko hovori aj kto mu pise alebo co pozea a tak ..s tym problem vobec nema..ako to mam s neho vypacit aby mi povedal co sa deje?
@sunny8 no jeho sestra mi tiez vravela ze on o svojich pocitoch nikdy nehovori...ale ja som ho poznala ako ineho chlapa kolko ludi tvrdilo aj on sam ze ked sme sa spoznali ze sa otocil o 360 stupnov ..a teraz neviem kde to zmizlo zvykol mi vsetko vravet ..asi s asnim budem muset porozpravat znova ci mi bude chcet nieco povedat je otazne
@wevusik16 depresie som mala od 5 ročníka na ZŠ a každým tehotenstvom to bolo len horšie. Som u rodičov. Nemám nikoho momentálne a už dva roky fungujem takto. Ten bod zlomu bol taký že on pracoval v zahraničí a ja som ostala doma so svokrovcami (zakázal mi ísť k rodičom aj keď som chcela a vtedy som to nevládala riešiť) .. a oni ma dohnali na okraj keď som v tehu chcela spáchať samovraždu .. neskôr som dostala schigellu tak som ležala v nemocnici a stamad som už išla rovno k rodičom a ukončili sme to.
@wevusik16 Pozri, vieš ako pravdu z neho vypáčiš?
Že mu povieš, že si budeš hladať milenca alebo rovno rozchod, ked ťa bude zanedbávať
A ked ma nejake sexualne problemy ma ti to povedat
Dokial nanho nezatlačíš, nič sa,nezmeni.Možno ti po 12 rokoch naozaj dójde trpdzlivosť a sa s nim rozvedieš
To ty musiš vedieť, aku maš toleranciu
A čo ked sa ti priplichti do cesty krasny kolega, ktory ťa bude zvádzať a poflahneš?
Prečo si je tvoj muž tebou taký istý?
Nemá traumu z porodu? Nebol pri porode?
Neviem ako by som to riešila
U mňa by taky kĺudný a isty si všetkym nemohol byť
Si pekná žena? Točia sa okolo teba muži? O to horšie
@sunny8 vies ze som to mala podobne tiez som byvala u svokrovcov ked sa mala narodila a jeho mama bola tiez moc aktivna vo vsetkom mi chcela hovorit co a ako mam robit ..potom som uz bola taka nastvana este ked si ju rpiatel zastaval ze som raz odsila ..nebolo to jejdiny krat co mi buchli nervy a povedala som svokre svoje ..priatel teda samozrejme o tom nevedel vobec ako sa mam aneviem ci mu svokra nieco vravela...tiez robil a stale robi v rakusku a proste neviem co si mam o tom mysliet ..mamu mu ale nahradzat nechcem ..ak nechcel babo ani byvat somnou mal mi to skor povedat ..lenze ja som mu na zaicaitku ked sme sa spoznavali povedala ze ak mi to snim nevyjde tak uz nechcem ziaden vztah ..a asi sa bal ze o mna pride a ked si ma poistil malou ze som bola tehotna a postavili sme dom tak si mysli asi ze to co som chcela mi splnil a tym to hasne ..ale nikdy som si nemyslela ze namna bude kaslat co sa tyka nas dvoch
@wevusik16 možno je to dočasne a nič to neznamená. Čas ukáže všetko. Možno sa sám prizna s tým čo ho trápi. A možno je to takto lepšie. Kríza vo vzťahu a rozvod neznamená že je to nutne niečo zle. Niekedy práve potom príde úľava a človek zistí že radšej bude sám ako trpieť niekoho rozmary. Držím palce nech sa to upraví 🍀🍀
@karolinakr mam pocit ze uz by som mu to mala povedat ..raz som bola z jeho rodinou takto pohadana ze som ostala s malou u mojcih rodicov a to sa ma potom pytal ze dokedy to takto bude sem mu povedala ze nevim a on ze nech dojdem spät domov...ani som nemala chu ale vzdy ma vedel ukecat a jeho som vedela pocuvnut ... asi preto to tak berie ... a tiez neviem ci ma sexualny problem ale asi nie ked sa mu postavi a obcas ma chut na sex a le to je mozno raz za mesiac ...
pri porode vobec nebol..malu videl az ked bola na svete.. poslednu dobu mam pocit ze ako keby som mu nrahdzala len jeho mamu o vsetko je doma postarane navarene upratane vyprane ..a v podstate co viac mu treba..nehovorim ze mi nepomoze ..je ochotny ale co tyka fakt len tych intimnosit nerozumiem tomu
@sunny8 neviem ci to je docasne ak by to bolo preco to trva tak dlho a hovori ze tam je len unava... v predoslom komentari som pisala ze som bola na nejaky cas u mojich rodicov aj s malou ked som bola pohadana s jeho rodinou..a v podstate ked som tam snou bola ani mi nechybal ..mala som viacej pocitu kludu a prisla namna vtedy ta ulava ...takze asi to chce znova rozhovor..ktoreho sa vsak bojim
Baby, ja neviem co sa to deje...ale my to iste.... ja ale mam niekedy pocit, ze ma uz prestal aj lubit. Ked sa ho na to opytam znervozneje a povie ze lubi...ale oreco nervozita? Uz to vyvrcholilo tak, ze vsetko co poviem, je zle....som 2 tyzdne v dome u sestry v lese...a on vravel, ze mu mam dat pokoj, nevolat, ze chce cas... prezivam zufalstvo...mala ma len 5 mesiacov a janeviem co sa deje.
@wevusik16 je to mozno o psychike...chlapi su v tomto dost uzavreti...viem podla svojho..dusil to v sebe az kym to nezaslo tak daleko ze sa odstahoval lenze to boli ine problemy..lenze rozpravat sa nechcel nechcel to riesit...po zlom to nepojde jedine po dobrom a musi chciet...ten moj nechcel aj ked som mu stale opakovala ze pri nom stojim a snazila som sa to aj robit ako sa dalo.Skus sa s nim este porozpravat mozno skutocne potrebuje len viac casu
@dreamer4 takto nejak to je teraz aj u mna mame dcerku 11r a druhu 1rok ..jemu vadilo ze ked sa nieco nam posralo v zivote ze som dokazala vybuchnut...ked som sa ale ukludnila tak som vzdy povedala ze to dame ze dobre bude...ale aj tak nas opustil a povedal ze chce cas...prvy den este komunikoval a druhy den uz otocka o 180 stupnov. Myslim ze ho svokra hucka vzdy to robila ale on ma v prvom rade rozum svoj
@wevusik16 a on chodi na tyždňovky do Rakuska? Tak potom tam ma milenku
@karolinakr nechodi na tyzdnovky odvtedy co sme boli spolu tak kazdy den cestoval domov aby mohol byt somnou ..az teraz boo 2 tyzdne doma a asi teraz tam pojde na tyzden alebo ako neviem..povedal sice ze na cely tyzden tam nechce ist tak nevim..ale tiez niesom s toho nadsena ze by k nam mohol ten virus priniest...
A aspon ti bozky dava kazdy den, objima ta, za ruku drzi? Ci uplne nic? Ak nic, tak to uz ste len spolubyvajuci.