Ahojte mám priateľa sme spolu 4 roky, bývame spolu,zobrati zatiaľ niesme, je nám fajn vieme ísť na výlety , porozprávať sa pokiaľ nepríde na sex vtedy mi rovno povie že nič nemám dožadovať ani sa o nič snažiť lebo sex jednoducho nebude. Dotýka sa má a tak ale nič viac. Vraví že je tak nastavený.
Nastavený na život bez toho? Či nebude tak často ako ty chceš?
fajn kamarát... a toho priateľa máš kde?
@leuska2209 v podstate od začiatku vzťahu
a toto je podla teba priatel ?? Ved to je len kamarat
vy ste spolu este nespali? kolko mate rokov? ako ti to vysvetlil? ma to z nabozenskeho presvedcenia ci ako? preco?
Nie je on na mužov, keď sa takto správa?
@pralinka25 spali v začiatkoch vzťahu asi sa bál že o mňa príde nie kôli náboženstvu proste nechce preto je tu otázka že ho asi nepritahujem natoľko aby mal somnou sex
@pralinka25 ja mám 30 on 40 .... Dosť
uf tak to ja neviem. stale su tu temy ako maju v poslednom case muzi problem so sexom. a to akoze s tebou neplanuje spat nikdy alebo co na to hovori? nechapem to, preco je potom s tebou. no chce to vazny rozhovor. je to divne
A keď ste už spolu spali, tak všetko prebehlo v poriadku? Nemôže mať žiadnu traumu?
Áno, je tu možnosť, že aj všeobecne nechce, nechýba mu to. Z hormonálneho hľadiska nemusí byť ok a riešiť sa to hanbí alebo nepovažuje za dôležité.
Život vo dvojici mu napriek tomu môže plne vyhovovať, lebo:
- to tak považuje za normálne (videl to tak doma, v rodine, v telke, v prírode,... párujú sa proste všetci a všade /stále asi zväčša/)
- bojí sa samoty
- bez polovičky je v určitých veciach stratený
- stála partnerka prináša istotu
- sex síce nie je preňho zaujímavý, ale mojkať sa s plyšovým macom je tiež nuda
- ....
A tebe to tak vyhovuje?
A vadi ti to po 4 rokoch?
A akú chceš radu? Ak ty si tak nastavená tiež, v pohode spolu fungujte
Ak nie, daj mu papa a nájdi si chlapa, čo bude normálne sexovať.
Inú možnosť nemáš (alebo ešte jednu - nájsť si milenca🙈)
Gay, ktorý to zatajuje a pretvaruje sa pred okolím. Normálny teda na 100% nie je. Prečo by aj bol 40r na Svk ešte slobodný!
s týmto by som isto nebola... mladý chlap a sexu nikde... čo s takým životom. .rozprávať sa môžem aj v robote.
@pragmaticka hned mi to napadlo 🙂 kamaratka mala takeho priatela. Bal sa okolia a reci... Nakoniec si ho laska nasla, rozisli sa po 2 rokoch, lebo si nasiel priatela. Skoro ju prekotilo
Ahoj. Zostáva jedine to rešpektovať a naučiť sa s tým žiť. Alebo nájsť nového partnera, ktorý bude rovnaký ako ty.
O detoch ste sa bavili? Ako dlho ste spolu nespali? Nie, toto nie je ok a ani zdravy vztah. Otvorene sa ho opytaj. On tak moze byt nastaveny, ale pokial ty nie si frigidna, chces sa este desiatky rokov trapit? A aj ostat bez deti?
Za mns to je tema, kde ked sa aspon viastocne nezhodnete, je to na rozchod. Co si mas hladat milenca? Tiez mi napadol aj nepriznany gay. Ale mozr byt jednoducho bez chuti. No ty sa tomu meprisposobuj. Najlepsie roky mas pred sebou a prezijes ich v celibate?
A ty mas pocit, ze ziadneho ineho chlapa uz nenajdes? Nevadi ti zit s pocitom, ze si pre svojho partnera sexualne neatraktivna?
Zrejme sa na začiatku nasilu pretvaroval, aby si s ním ostala a až teraz ti ukazuje ako on hovorí "ako je nastavený" úprimne, keď nie ste manželia, deti nemáte, načo to s takým chlapom predlžovať? Lepšie to už nebude myslím, keďže ty si nastavená inak ako on. Mala by si to s nim skočiť.
Choré je,že ty autorka pokračujes v takomto vztahu
Tu máš odpoved prečo je v 40 tke ešte slobodný …a tebe sa čudujem načo si si zavesila na krk chlapa o 10 rokov staršieho .Si mladá ,môžeš si vyberať a nepotrebuješ tento pokazený exemplár a ešte 4 roky s ním stratiť ,škoda slov
ak si ochotna zit do konca zivota bez sexu tak kludne ostan s nim. Nepises, ci chces, ci mas deti. Pozri postavil ta pred hotovu vec a je na tebe ako sa rozhodnes. Mas to pravo sa rozhodnut, ci takto chces zit alebo nie.
Mozno ina orientacia
Presne tak ako piše komplikovana ak chceš mať deti a nemáš tak ho postav pred hotovu vec.Lebo takto žiť celý život v celibáte ako sa povie bez deti.O čom to je určite možno bude gay aj ja si to myslím taký skryty.Preto s tebou nechce mať sex.To ste len kamaráti a nie partnery.Na začiatku s tebou spal bál sa že ťa strati a teraz sa už nebojí že odídeš.Nepremrhaj čas s niekým s kým nebudeš mať ani deti ani poriadnu buducnosť.Sex vo vzťahu je tiež dôležity.Ak chceš ostať bezdetnou tak zostaň s nim a za predpokladu že chceš dieťa tak ja by som volila rozchod.Deti podľa toho čo píšeš asi nechce a však mi ženy môžme len do určitého veku ale chlap ten môže aj na 50 rokov aj na viac.Ak by zatužil po dieťati pôjde za inou a s tebou sa rozíde.Ja by som takto žiť nevedela.
Ma erektylnu dysfunkciu..
Určite neni tak nastaveny.
Proste mu nestoji, nechodil po doktoroch, tak ostal ako je, našiel si kamaratku, kt. nič nechce a takto je spokojny.
Akurat nechapem, načo ty maš v 30ke potrebu stykať sa s chlapom za účelom celibatu.
To si nechaj na dôchodok.Možte byt kamarati, ale hladaj si frajera iného
@karolinakr Tiez si myslim
@autor nebud blazon, to k nicomu nevedie.
Looool ze nastaveny, umieram z niektorych prispevkov tu. Ludia preco si takto nechate klamat do oci? ospravedlnujete vsetko dokola. Kto nechce dlhodobo sex ma problem, normalne to nie je.
Ako dlho je takto nastavený,?