Odmietam priateľa

janka1717
9. júl 2021

Ahojte idem si po radu lebo už fakt neviem čo sa to so mnou deje:( s priatelom sme spolu uz 3 roky doteraz bolo skoro všetko v pohode. Vychádzame si dobre ľubim ho nechcem o neho príst ale posledný cas mi vobec nechyba sex absolutne nechcem sa s nim ani moc bozkavat som s toho nervozna ked sa ma chyta a take veci poslednu dobu mam dost aj stresy aj nervy on je s toho smutný ,ked vidi ze som nervozna ked sa ma chyta druhe zeny mi rozpravaju ,ze ako velmi by chceli sex a ja sa len tak kuknem ze fakt ??? Je to len take obdobie ? Pomoooc

jana005
9. júl 2021

@janka1717 ahoj, nezačala si brať teraz niekedy antikoncepciu?
To by mohol byť dôvod, prečo je to tak.
Ak nie, tak problém je niekde inde

janka1717
autor
9. júl 2021

@jana005 nie nezacala som brat nic :( neviem preco to tak je

mamanadruhuu
9. júl 2021

Možno tie stresy... Alebo treba prísť na to, prečo máš stresy a vyriešiť to cim skôr, aby si sa cítila dobre vo svojej koži..

hederamonstera
9. júl 2021

@janka1717 ja som to tak mala u ex. Proste ma nepritahoval(nielen fyzicky, ale aj jeho povahou sa mi zhnusil), bola som stastna, ze som dostala kramy, aby som si nemusela hladat inu vyhovorku, tiez som si pripadala divna, ze vsetci chcu sex, a mne sa hnusil. Teraz ked si predstavim, ze som s nim vydrzala tak dlho, tak sa stale zhnusim, ze aka som bola hlupa, ale nakoniec som sa s nim po 4r. rozisla.
Potom som si nasla mojho uz teraz manzela, a my sme sa nevedeli od seba odtrhnut a po 6,5r. sa stale nevieme a stale ma pritahuje a vzrusuje (fyzicky aj jeho uzasnym charakterom). Takze divna som vtedy bola len kvoli tomu, ze ma ex proste nepritahoval, az odpudzoval.

hviera81
9. júl 2021

moze to byt len obdobie, a moze byt za tym aj nieco ine, podvedome, kludne aj ten stres.

sasa1983
9. júl 2021

@janka1717 možno si sexuálna. Začína to byť fenomén dnešnej doby. Len fakt.

harmona
9. júl 2021

@hviera81 Tiez si myslim, u mna to bolo podobne, ked som v praci mala toho vela, skoro som vstavala, vecer uz o 9 som padala unavena do postele a zeby nieco malo vecer byt to bolo to posledne naco by som pomyslela.

hviera81
9. júl 2021

@harmona jj, ja tiez mavam obdobia, ked chcem viac a niekedy by som si veru cely mesiac nespomenula, a ani to nemusi byt stres... uz len to ze sa potim napriklad v tomto teple, ma proste nelaka :D

ferianca
9. júl 2021

u nma to bolo presne to iste ... nasledoval rozchod z mojej strany

harmona
9. júl 2021

@hviera81 U nas iste obdobie bol problem, ze ja som o 9 padala do postele a rano okolo 5 vstavala a muz zase siel spat az okolo 1 a on mohol do 8 rano spat lebo chodil az na 9 😀 Takze vobec nam to nejako nekorespondovalo 😀 Teda asi je to normalne, je ine ked je clovek v uplnej pohode psychickej a oddychnuty 🙂

luci_ba
9. júl 2021

@janka1717 u mňa rovnaké pocity znamenali začiatok konca. Priateľ sa mi zhnusil, nechcelo sa mi byt ani v jeho prítomnosti, odmietala som sex. Dokonca mi nebolo ani ľúto ked ho niečo bolelo... ukoncila som to ja.

mon2523
9. júl 2021

hmm tazko povedat, no isto ma kazdy clovek take obdobie, ze potrebuje byt sam so sebou a nemusi to hned znamenat to, ze sa chysta ukoncit vztah. no nic sa neda robit nasilu

78787878
10. júl 2021

@janka1717 Stáva sa to... môže to byť len obdobie. Alebo porozmýšľať nad zdravotnými zmenami napr. hormonálna nerovnováha, depresia, postcovid, ...