Odmeranosť chlapa

domi235
7. dec 2022

Ahojte, ak chlap s ktorym som si rozumela a teraz je odcestovany v zahraniči a radsej to vzda a namyslel si vopred že mam tu vztah, pritom nemam. A keď som sa opatovne spytala či on ma niekoho tam. Neodpovedal na otazku.

Veľka škoda, že som ešte nenatrafila na normalneho, ktory keď bude v Afrike alebo na Slovensko stale bude sa spravať ku mne rovnako.🤗

Normalne mam z toho nervy. A ešte do toho svoje dni.😭 Preživam.🙄

moonlight1210
7. dec 2022

@domi235 ziarli, boji sa odkopnutia a to ho boli, tak sa takto pred ziarlivostou (bolestou) chrani. Ze sa na teba on vykasle. Lahsie sa mu to znesie.

Je to paradox, ale nic s tym nenarobis. Stale lepsie, akoby ti robil sceny.

ninka297
7. dec 2022

@domi235 no musi mat na to dovod, ked ta z toho obvinuje. Ci to len tak si zmyslel, ze niekoho mas? Ak ano, tak je to ziarlivec. Inak, hovori sa, ze vzdialenost a odlucenost partnerov preveri ich lasku a jej silu. Tak bud rada, ze sa vyfarbil.

domi235
autor
7. dec 2022

@ninka297 nepodvadzala by som ho, ja som ferova.

domi235
autor
7. dec 2022

@moonlight1210 Praveže chlap ma o tu ženu stať, a povedať si ano chcem ju, vybral som si ju.
A nie vymyšľať. V dnešnej dobe stretnuť s takym nazorom chlapa, ktory sa postavi za to, a povie:”Heeeej, ona je moja ruky preč.” To važne môžem ist zobrať lopatu a smer cintorin. Skôr vykopem ako niekoho najdem. 🤣

viestta
7. dec 2022

@domi235 ak na priamu otazku neopovedal, nebude to Podla seba sudim teba? No a samozrejme, jednoduchsie je obvinit druheho ako priznat, ze ja som zlyhal.
V kazdom pripade si volna, hladaj dalej.

moonlight1210
7. dec 2022

@domi235 no tak tento taky nie je. Je na seba precitlivele, sebestredne (censored). Hura, ze sa odstranil sam.
Predstav si, ze by si sa jeho podozrievani, obvineni i jeho osoby musela zbavovat a on by sa ta drzal a nechcel ist. Ovela vacsi horor.

Otvor si vino, oslav, ze je prec skor, ako vas vzajomne zviazali pozemske statky a deti a uvolnil cestu niekomu inemu (snad lepsiemu).

Niekedy najst chlapa, co si vazi, ze si jeho, je narocne. Niekto nanho trafi hned na prvu dobru, ina sa nacaka.
Hlavne bud opatrna aj na tu poziadavku: Ruky prec, ta je moja. (Aj ked chapem, co chces od chlapa citit a co tym chces povedat.) Moze sa u istych jedincov pretavit v nieco obludne.

barborachors
7. dec 2022

@domi235 nechce ta, tak si vybajil, ze ho nechces ty. bacha, moze to byt manipulator, on hlada take lahke koristi umierajuce tuzbou za vztahom