Ahojte priateľ s ktorými som už 3 roky si našiel novú prácu najprv bol 8 týždňov preč potom bol víkend doma teraz bol 5 dní preč v piatok večer prišiel a dnes poobede odišiel ma prísť o 2 týždne na vikend a potom posledný týždeň ešte bude preč nasledne ostáva u nás v meste na stalo ale teda k otázke je niečo so mnou ak mi skoro vôbec nechýba teda takto chyba mi objatie a také tie veci ale aby si vyslovene chýbal on to nie až dnes mi bolo prvý krát naozaj ľúto že zase odchádza a hovorím si že ho milujem najviac na svete ale neviem či si len neklamem. Na začiatku nášho vzťahu ma podviedol následne nechal a potom sa vrátil trvalo mi hrozne dlho si ho vpustiť k sebe ale chcela som ho a nejak sme to zvládli on bol naozaj úžasný keď videl že mu neverím snažil sa všetko mi hovoril stále mi dal aj mobil nech "skontrolujem" co som ale nikdy neurobila lebo veď súkromie a nechcem byť stíhačka ale nejak si získal moju dôveru a od kedy spolu bývame začala som mu veriť dokonca som bola šťastná že sme to vtedy zvládli ale!! Ale bojím sa že sa mi odcudzil teda ako bol doma brala som ho ako niečo na vyše o čo sa treba starať ale večer keď sme si lahli objal si ma bola som šťastná že nie som sama ale čo ak by som rovnaký pocit mala aj pri inom?? Ach ja neviem ako to vidíte vy?? Šibe mi?? Riešim hlúposti??
čo ten človek ešte robí po tvojom boku ? pošli ho doprdele. podviedol Ťa ? bodka čau. ani sa ti nedivím že ho tak vnímaš.
Hned na zaciatku vztahu ta podviedol... uff... ten by uz moju doveru veru neziskal... pracuje daleko,resp ste dlhsie od seba... to nevesti z jeho strany nic dobre. Podviedol raz,nebude mat problem podviest zas... je to na tebe ci chces ostat v takomto vztahu a zozierat sa co ten dlhy cas tam bez teba robi... a vo vasom okoli akoze nie je ziadnej prace kde by mohol pracovat??
prečo si s ním? veď už na začiatku by som akože prehodnotila ten vzťah, či s takým človekom chcem byť!
Vykašľať sa na nho a nájsť si takého čo nepodvedie hneď na začiatku vzťahu 🤦♀️