Od partnera som dostala šperk, na ktorý si neviem zvyknúť

14. mar 2024

Citim sa zvlastne. Dostala som od partnera sperk, naramok na ktory si neviem zvyknut. Sperk stal priatela vela a ja neviem ako mu povedat, ze by som radsej nieco ine, iny dizajnovo...musim povedat, ze pacit sa mi paci a takto som ho vychvalila, len na mne sa mi az tak nepaci. Pytala som sa okolia, niekto chvali, iny nie...ja som sa tesila a potom sa to vo mne zmenilo...uz vsak partner jeden naramok menil za iny, ale ani na tento si neviem zvyknut...obaja sme unaveni, ale je to draha vec, bol predrazeny. Porozpravat sa s nim zase?

mili2016
14. mar 2024

Ukáž fotku možno sa ti len zdá že sa ti nehodí je to aj o zvyku

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
14. mar 2024

Už si ho nechaj, aby si ho neranila. No nabudúce mu povedz, ze ked bude kupovať šperky, aby ich vyberal spolu s tebou.

marcellka32
14. mar 2024

Mužovi vždy pošlem link čo sa páči mne a vyhneme sa obaja takýmto problémom

marianarem
14. mar 2024

Tak ked sa nan najblizsie budes pozerat, spomen si na partnera a na to, ako ti ho s laskou vyberal a chcel ti urobit radost. Mozno sa ti bude pacit viac. Mne byvaly tiez daval take veci nie celkom podla mojho vkusu, ale nakoniec som ich mala na sebe rada, lebo boli proste od neho.
No a ak ti to takto nevyhovuje, tak nabuduce to skus uhrat tak, aby ste isli drahsie veci vyberat spolu.

andrea_82
14. mar 2024

Prvy sa ti nepacil, druhy najprv ano, potom uz zase nie, chces treti... Tiez by som ta, byt tvojim frajerom, uz poslala do kelu.

autor
14. mar 2024

@mili2016 tak hadam kolko ludi tolko nazorov, ja sa musim citit ok

autor
14. mar 2024

@marcellka32 link no lepsie je vidiet veci osobne

autor
14. mar 2024

@marianarem asi ano

jana_eyre_2
14. mar 2024

Obrat si situáciu.. kúpiš niečo priateľovi.. on ti povie že sa ti to nepáči.. ideš to teda vymeniť.. vymenenemu sa poteší, ale nikto z okolia nechváli ako najlepší kúsok a jemu sa znepaci.. ako by ti bolo.keby ti povedal že to máš ísť zase vymeniť? (Neviem dať žiaden porovnateľný príklad čo by to pre chlapa mohlo byť, mám slabú fantáziu asi)

svetlonos
14. mar 2024

Aby nevymenil teba namiesto naramku...

amelie2017
14. mar 2024

No, mne muz zo zaciatku kupoval naramky, nausnice, nahrdelniky..cenovo cca 100€. Ani prehnane vela, ani malo. Ja som vsak typ, ktory nosi maximalne tie iste nausnice a uz aj obrucku/snubak.
Ked sme sli niekam na veceru spolu, sperky som vytiahla..inak nie..aj povedal, ci sa mi nepacia..pacia, ale vadia mi 😀 tak ak nechces priatela zranit, sem tam naramok prevetraj, par hodin ho na ruke znesies, jemu povedz, ze si ho setris na speci prilezitosti, po par rokoch zabudne, po 10 zase vytiahni a obaja spokojni.

miggy
14. mar 2024

Prepáč, ale mne to príde tak, že druhý šperk sa ti páčil, ale keďže niekto chváli a iní nie, tak už sa ti vlastne nepáči.

domkakvet
14. mar 2024

Ak ho chces sklamat, tak mu to povec.

cimage
14. mar 2024

Ak si uz bola spokojna, tak uz to nechaj tak. Nemusis ho nosit. Ja mam tiez sperky ktore nenosim. Mam ich v sperkovnici. Mam len nausnice a zasnubak. Obrucku som vymenila za nausnice. Volakedy som nosila prstene, retiazky a naramky, ale uz sa mi to nepaci.

autor
14. mar 2024

@cimage obrucku si vymenila za nausnice?🤔

smajlik323
14. mar 2024

Posli do ip ...možno naozaj si iba nerozhodna a v konečnom dôsledku je ten šperk krasny...ja by som nemenila, lebo podla mňa by som ho aj ranila...škoda ze ta nenapadlo mu povedať, že poďme spolu keď šiel meniť

ja_bb
14. mar 2024

Môj partner dodnes nevie,čo sa mi páči. Keď mi raz kúpil náušnice, zistila som,že také vidaval typovo u mamy,tak bol na ten štýl naučený. Potom som mu povedala,že ak mi chce nieco kúpiť,nech mi povie a ja sú vyberiem a problém mame vyriešený🙂

lonely66
14. mar 2024

správny muž vezme partnerku do zlatníctva a nechá ju vybrať si šperk podľa vlastného gusta (samozrejme, cenovo v hladine, na ktorej sa dohodli vopred, pokiaľ nie je milionár) 🙂 no a tak nebude sklamaná ani ona, ani on...

kitycat
14. mar 2024

Tak ho mozes " stratit" niekde a radsej nech ti uz nekupuje sperky

cimage
14. mar 2024

Ano, po vyse 10r pre mna ten prsten nebol taky dolezity. Museli sme ju precvaknut, lebo v tehotenstve som ju nevedela dat dole a v zlatnictve som si radsej vybrala nausnice. Zasnubak ma pre mna vacsiu cenu, toho by som sa tazsie vzdala.

micusa2222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
15. mar 2024

Ja mam od muža dosť veľa šperkov, prstene, náušnice, retiazky, náramky (on nemá extra fantáziu na darčeky) tak obvykle mi dáva toto na rôzne príležitosti. Niektoré sa mi páčia viac, ine menej. Nosím ich podľa okolností, nálady, oblečenia a podobne.
Na ruke mam stále obrucku a zásnubny prsteň, ine šperky striedam.
Náramok daj do šperkovnice, daj si ho občas, keď niekde idete spolu a vybavene. Nemusíš ho nosiť predsa stále

stanielka17
15. mar 2024

Joj princeznicka, mas ty problemy. Jeden naramocek sa uz menil, teraz plackas, ze sa musi menit aj druhy naramocek, lebo sa ti pacil a uz sa ti nepaci, lebo ti ho ini malo chvalili. No predstav si, ze ludia maju ine starosti, nez ist sa posrat z kazdej kraviny, ktoru ti frajer kupi. Tak si nabuduce bud normalne otvor hubu a povedz mu vopred co chces, alebo ho nechaj kupovat len veci, kde trafi tvoj vkus, alebo to nos len ked ste spolu. Neviem si predstavit, co ty urobis, ked pridu realne problemy dospelych ludi.

macekovam
15. mar 2024

@svetlonos no.. A 3 krát... 😁

danica2711
15. mar 2024

nedramatizuj, veď ho snáď nemusíš nosiť 24/7, zopár krát to vydržíš, aby si mu urobila radosť. A ak vo vzťahu nemáte iné "problémy", si šťastný človek

svetlonos
15. mar 2024

@macekovam
idealne ano 😁

svokrinjazykmonika
15. mar 2024

Ja ho chcem vidieť ☺️