Očúral ma v sprche

22. jan 2024

Ahojte prosim vas ako by ste toto zobrali? Ospravedlnujem sa za anonym no toto sa naozaj hanbim napisat verejne. Stretavam sa priblizne 3 mesiace s jednym muzom a teda vyzera to na vztah (je mi s nim super, je pozorny, mily, strasne vela sa spolu nasmejeme). Tento vikend sme isli do ineho mesta na vylet mali sme tam prenajatu hotelovu izbu (ani my totiz nie sme z jedneho mesta a nevidime sa kazdy den). Vecer ked sme sa po celom dni vratili na izbu isla som do sprchy a spytal sa ci sa moze pridat tak som suhlasila. Zrazu som citila nieco teple otocila som sa a on na mna cural a smial sa - bola som v totalnom soku nechapem doteraz preco to urobil a neviem co si o tom mam mysliet. Potom ked som sa ho na to pytala tak povedal ze nevie preco to urobil ze zo srandy ale teda mne to smiesne nepride vam ano? Absolutne nechapem ci to ja mam naozaj prehnanu reakciu a prehnane o tom rozmyslam alebo ako si to vysvetlit..

reddflowerlife
22. jan 2024

fuj

zmrzlinka2021
22. jan 2024

Fuj

A fakt po troch mesiacov pustiť chlapa k sebe do sprchy tiež nie je rozumné. Predsa sa natoľko ešte nepoznáte, nemáte vybudovaný vzťah.

viky2612
22. jan 2024

Uchyl, už by som sa viac nestretavala... aby nerobil takéto "smiešne" veci častejšie

minenkak
22. jan 2024

Ak to bol vtip tak do pošli do riti, ak to bola súčasť predohry a tebe to nevadí tak v pohode,ale teda on to bral ako vtip to je prasa 🐷

egonsk
22. jan 2024

no zrejme ma tych uchyliek viac, ktore este objavis. Ak by to bol vtupalek, myslim, ze by si to uz davno postrehla.

autor
22. jan 2024

@viky2612 tiez nad tym uvazujem len mi je luto prestat sa stretavat s clovekom co mi po vsetkych strankach sadol kvoli takejto ,,blbosti" aj ked teda naozaj mi je z tejto situacie divne

viky2612
22. jan 2024

Už ako chceš ale aby si neskôr nelutovala, myslím si, že toto normálny človek neurobí a sranda to fakt nebola

minenkak
22. jan 2024

Spýtaj sa ho či má rád zlatú sprchu a ak áno, už sa musíte len dohodnúť, či to vadí alebo nevadí tebe

stanulienkat
22. jan 2024

@zmrzlinka2021 myslím si, že keď spolu spávajú, nie je od veci sa spolu sprchovať, ci?🤣 Alebo tr.kat mozu, ale sprcha je fuj?

drakvak
22. jan 2024

To si pamätám z jednej časti seriálu Sex v meste, Carrie (hlavná postava) sa stretávala s chlapikom, ktorého to vzrušovalo, dokonca jej vliezol do kúpeľne s WC, keď tam ona cikala. Mne to príde, že to chcel nenápadne, ale keď si ho pristihla, tak to akože otočil na srandu a smial sa. Asi najlepšie sa otvorene opýtať, či to bol zámer alebo náhoda. Ak sa inak javí ako fajn chlap, tak by som ho kvôli tomu hneď nezavrhla a dala mu šancu, ale len ty sama vieš, či dokážeš prijať človeka s nejakou odchýlkou od “normálu”. Sú aj horšie veci 😉🤷🏻‍♀️

zmrzlinka2021
22. jan 2024

@stanulienkat podľa mňa je to veľmi skoro.

autor
22. jan 2024

@drakvak no on chcel aby som si to vsimla asi aby som sa zasmiala aj ja neviem... no len mne to teda smiesne nepripadalo

lindus_esterka
22. jan 2024

Narovinu sa ho spytaj, ci to bol skutocne vtip (v tom pripade vysvetli, ze sa to nema opakovat) alebo ho také vzrusuje a to si ked tak vydiskutujte dalej.
A nevidím problem v spolocnej sprche, ked sa vidia nahi poleziacky tak snad môžu aj postojačky 🤔
@zmrzlinka2021

stanulienkat
22. jan 2024

@zmrzlinka2021 ak má 17- je to skoro. Ak ma 30- neviem, čo by som sa ja tri mesiace rozprávala s dospelým chlapom.😁

buberova
22. jan 2024

No veď komunikuj.. proste povedz že ti to nie je príjemné a chceš aby si každý cikal v súkromí.. a či je ochotný to akceptovať.. potom uvidíš

dharmasanata
22. jan 2024

Treba úprimný rozhovor, opýtať sa či to bol ozaj vtip, alebo ho to vzrušuje, nech ti to celé vysvetlí. Povedz mu ako si sa pri tom cítila a popros ho aby to viac nerobil. Ak je normálny, tak to celé pochopí a môžete fungovať ďalej. Pozri, keby ťa poprhlila medúza bola by si za to vďačná 😂 vezmi to ako urinoterapiu, otoč list a choď ďalej. Ono možno fakt je len trafený..píšeš že sa veľa nasmejete a že vám to inak klape...

zuzka565
22. jan 2024

Označkoval si ťa 😂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. jan 2024

@dharmasanata ano opytala vraj to bol fakt len vtip a ano je streleny robi take sasoviny aby ma rozosmial ale teda toto bolo uz cez no

autor
22. jan 2024

@chodec15 ved aj zablikal prave preto som tu napisala mozno aj vidiet ine pohlady ci to len ja neprehanam s mojim rozhorcenim

barborachors
22. jan 2024

Aby nabudúce na teba nepustil kaviár, ak vies co to je

vroni
22. jan 2024

Si veľké dievča, takže mu normálne povieš, že ťa prírodný sekt nevzrušuje a takéto vtipky tiež nie a hotovo.

lonely66
22. jan 2024

autorka, primálo informácií 🙂 nepíšeš, aký máte vzťah, ako často ste spolu, nakoľko ste si navzájom otvorení a dôverujete si, či sa už beriete ako "vážny vzťah" alebo sa len spoznávate....
tak či onak aj v tom najotvorenejšom vzťahu si viem predstaviť, že sa muž za to ospravedlní v momente, keď vidí, že žena je z toho zhrozená. nikdy by som niekomu, na kom mi záleží, nerobila veci, ktoré nemá rád alebo sa mu hnusia.

sense
22. jan 2024

Tak neviem ale teda takéto niečo že sranda by bolo pre mňa no go. Dúfam ze ta potom po umýval. Aj keď teda u mňa by asi skončil. Ešte chápem ze ho to vzrušuje a komunikuje to predtým. S tebou. Aby si mala možnosť voľby. Ale inak nevuem

petamich
22. jan 2024

zrejme to treba prebrat opat, obleceni a pri plnom vedomi - povedz mu, ze ti to stale vrta hlavou, ze to bolo cez a vobec to nebolo vtipne a uvidis co ti na to povie

fidel987
22. jan 2024

Zvlastny… nikde tu neuvadzas vek chlapika…

niekto2hy
22. jan 2024

😎

babulkomale
22. jan 2024

@barborachors nemozem si spomenut ako sa vola to s tymi fuzmi nakreslenymi h...m.
Nejake latino meno to ma 😃 raz mi to asi pred 20 rokmi spominal ktosi ze to videl v nejakom filme pre dospelych.

mabenn
22. jan 2024

neni psychicky v poriadku ten chlap, casom zrejme budes mat viac dokazov

autor
22. jan 2024