Oblečenie a styling na rande

20. máj 2023

Ahojte žienky 🙂
Čaká ma po dlhej dobe rande a chcela by som sa vás spýtať na oblečenie a styling…plánujem si vziať nejaké šaty a rada by som sa šla namaľovať na salónu keďže sa sama maľovať veľmi neviem,šli by ste aj vy alebo by vam bolo jedno čo si muž mysli?

colsami
20. máj 2023

Nie, nesla by som pred obycajnym rande malovat sa do salonu. Vzdy som to na rande bola ja, v tej najlepse upravenej forme, no stale ja, nie nieco co sa zmeni po umyti... 😉
A ak sa sama malovat nevies ako hovoris (tym padom sa asi bezne vela nemalujes), uz vobec by som nesla.

Nie v zlom, len moj nazor. Drzim palce! 🙂

lindous
20. máj 2023

Záleží aké prvé rande, ale pokiaľ to nie je zrovna ples, tak by som sa určite nešla dať nalíčiť 😅 nie preto, že by mi bolo jedno čo si myslí, je jasné, že každý chce spraviť čo najlepší prvý dojem, ale tiež chcem aby bol ten prvý dojem založený na tom aká naozaj som 🙂

mikadooo
20. máj 2023

Išla by som tak, aká som bežne a každodenne. Prečo sa mám pred ním hrať na niečo, čo nie som? Čím skôr zistí, aká naozaj som, tým lepšie, nemusíme zbytočne zabíjať čas pretvárkou.

petamich
20. máj 2023

nie, isto by som sa nesla dat profesionalne namalovat na prve rande, pokial to prve rande nie je ples v opere 🙂

mirkava
20. máj 2023

Určite by som nešla do salónu, nech ma vidí takú aká som. Ja by som ani saty nedala 😊

wishes
20. máj 2023

urcirw by som sa nesla profesionalnw licit na rande… ked sa velmi nelicis, nevies a ani nechces…. tak daj si len spiralu na mihalnice, pretri si licka niecim cervenym a trochu prirodzeneho lesku na perach tiez nic nepokazi a vybavene 🙂
lebo dajme tomu ze pojdes sa dat raz nalicit pred rande a co urobis pri druhom a dalsom rande? to iste? ved to je nemyslitelne 🙂 a ked sa mas chlapovi pacit, tak aj bez profesionalneho licenia, lebo takto dokonale upravene zeny bezne nebyvaju 😋

seahorse27
20. máj 2023

Salon v ziadnom pripade. Na kazde dalsie rande, ak nejake bude, sa budes davat licit v salone? Ved si pozri nejake video na YT o minimalistickom liceni, nie je to nic zlozite. BB krem, puder, licenka, spirala, ruz/lesk a ides…

jovka
20. máj 2023

Nieee,nestresuj sa,za mňa menej omietky,vyzerať tak ako bežne, nebudeš sa potom zbytočne stresovať keď nebudes namaľovaná a vyčesana..ako kolegyňa ktoré vstávala skôr než frajer nech sa nalíči a nech je nevidí bez make-upu 🙈ja som šla aj z prace po 10 hodinách,druhé rande bolo na jazere,tak voda plavky bez make upu a sme spolu zatiaľ 3 roky😬

domkakvet
20. máj 2023

Ist sa malovat do salonu je podla mna prehnane, namalovala by som sa lepsie ako inokedy ale do salonu by som urcite nesla.

dizajnerka
20. máj 2023

A to pôjdeš aj na druhé rande predtým do salónu? Alebo ho najskôr očariš a keď sa s Tebou vyspi, po pár dňoch mu dojde, že kúpil mačku vo vreci a opustí Ta?

dilino
20. máj 2023

Na obyčajne rande s aísť namaľovať do salonu to ani som nepočula.Zbytočne peniaze chod tak ako vyzeraš a nie kilo omietky na sebe.Prirodzena krása je najlepšia.