O čom rozprávať na prvom rande?

18. okt 2022

O com zvyknete rozpravat na prvom rande? Ja som dosť ticha tak mam obavy či vobec nájdeme nejaké témy. Hlavne take tie základne sme už vycerpali pri telefonovaní takze fakt neviem že či budeme mat o com keď som ticha. Skúste mi dať typ prosím 😅

mandzula
18. okt 2022

Nesla by som na prve rande niekam sediet, ale motat sa napriklad po meste... tam je kopa inspiracie.

zooeynka
18. okt 2022

Aky mal den, co v praci, co zvykne robit cez vikendy, ale ak nebol nudny cez telefon tak snad aj nazivo budete mat o com.Ved to nechaj aj nanho, nech sa snazi o konverzaciu aj on....

marca12
18. okt 2022

Ja som mala vzdy stastie na ukecanych chlapov a pri nich som sa aj ja rozrozpravala. Nejako tak prirodzene sme nadvazovali na rozhovor. Chodte na prechadzku a bav sa s nim tak ako cez telefon,nevadi,ze sa budu temy opakovat. Nazivo to bude ine.

0silvia0
18. okt 2022

Tak chodte do kina, tam nemusis stale kecat.

panelacikova
18. okt 2022

o všetkom

marsmykkok
18. okt 2022

to sa nedá dopredu naplánovať, uvidíš čo situácia prinesie.

loyda
18. okt 2022

Ja som tiež tichá, kým sa otukam. Ale tak nie tak dávno som si tým prešla. Najprv základné otázky typu - aký si mal deň, ako bolo v práci. Potom keď sme si sadli na kávu, tak som sa spýtala či do toho podniku chodí často a debata sa začala točiť okolo kaviarní a reštaurácií u nás v meste, kam chodíme na obed, na kávu a pod. Potom som sa ho pýtala na jeho prácu, či ho to baví. A keďže som vedela, že baví, bola som si istá, že sa rozkeca (rozkecal). Ja som prd rozumela síce, ale myslím, že on to mal rovnaké pri mne 😅 nakoniec sme si zaspomínali, kedy sme sa začali vzájomne registrovať, keďže sme z relatívne malého mesta 😅 2,5 hodiny proste prešlo ani neviem ako. Mala som pocit, ako keby som ho poznala roky. Takže nič sa neboj, keď sa máte o čom baviť cez telefón, určite nájdete spoločnú reč aj osobne. Hlavne si to uzi!🙂

hlubik
18. okt 2022

neboj temu najdete

drake122
18. okt 2022

Tak môžete sa zahrať takú hru... dáš vždy 2 možnosti, a má 3 sekundy si jednu vybrať... napríklad
- pes alebo mačka
- kečup alebo tatárska
- hory alebo more
- na psíka alebo misionár
... no a nejak to už dopadne.

marianarem
18. okt 2022

A co tak prelomit lady a normalne povedat, ze by si sa velmi rada rozpravala, ale si ticha a mavas s tym problemy. Okolo roho sa mozno rozvinie debata a nebude lem taka zdvorilostna. Autentickostou nemas co pokazit, nanajvys rychlo vyradis takych,, co sa k tebe nehodia.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catch22a
19. okt 2022

@athom super napad

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zooeynka
19. okt 2022

@athom aky isiel taku nasiel....hlavne ze ste obaja spokojni

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catch22a
19. okt 2022

@athom prve rande a rovno sex?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodka70
19. okt 2022

@athom, ja som v tom pochopila určitý vtip a nadsádzku 😆. Ako v tom vtipe, že ako môže dopadnúť prvé rande? - V zasade len dvoma spôsobmi. Buď vezmeš nohy na plecia alebo...vezmeš nohy na plecia. 🤪

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz