Nový priateľ a strach z pohlavných chorôb

24. jún 2024

Ahojte, mam taky problem a neviem ako sa k tomu postavit. Mam 2mesiace noveho priatela, typka ktoreho postelou preslo viacero zien. Ak nie postelou tak inymi sposobmi jeho uspokojenia. Sme par, chodime za ruku po meste, na vecere … Ma 50r., ja trosku menej, vie co chce a ja sa snazim uverit, ze nie som len dalsia trofej. Avsak mam paniku z moznych pohlavnych chorob, ktore muzi mozu prenasat, aj ked nemaju priznaky. Poziadali by ste partnera, aby sa siel dat vysetrit? Este sme spolu nemali sex.

domkakvet
24. jún 2024

Co ti pomoze ked sa da vysetrit, bude mat dobre testy a o tyzden sa s nejakou vyspi a co ho zasa posles na testy, ak je suknickar je dost naivne mysliet, ze pri tebe sa zmeni.

vanilkovazmrzka
24. jún 2024

Tak ma 50 rokov, je absolutne normalne a pochopitelne, ze mal viac zien. Takze preco ta to znervoznuje? Mal ich stovky?

markusrasford
24. jún 2024

@ to prečo má niekto potrebu rozprávať o svojich " trofejach" a potom prichádza na testovanie. Toto nikdy nepochopím.

autor
24. jún 2024

@domkakvet Tak boli predo mnou ine zeny ale idem do toho, ze ja budem posledna. Ved inac by som do toho nesla.

autor
24. jún 2024
rozculena
24. jún 2024

s takým by som si ani nezačínala,keby som to o ňom vedela

palculienka40
25. jún 2024

Normalne sa s nim o tom pobav, malo by to byt aj v jeho zaujme. Piziadaj ho a chodte obaja. Ja som to tak urobila s manzelom a zobral to normalne. Chra is seba a zaroven aj jeho. Neries pocet oarneriek je to minulost cas ukaze ci s nim bides a ci ti bude verny. Ale ist spolu na testy je zodpovedne. Kazdy by mal k tomu takto stavat. Drzim oalce. Ak .u na tebe skutocne zalezi a je rozumny tak pojde bez problemov ak nie tak by som uvazovala o rozchode. 😉

autor
25. jún 2024

@palculienka40 Ja som na testoch pred dvoma mesiacmi bola, kvoli sebe. Jeho som nedavno poziadala aby siel, bol z toho prekvapeny/zaskoceny. Povedal ze pojde avsak doteraz nebol. Ja som sa postavila k tomu, ze sex len po jeho testoch.

palculienka40
25. jún 2024

Ja mam ten isty nazor a ver, ze kto ma skutocne zaujem pojde. Vela stastia.

jarnajar
25. jún 2024

Keď niekto 50 rokov žije promiskuitne, tak sa už nezmení. Keby išlo o mladého chalana, čo zažil divoké obdobie, tak ešte ako tak OK, ale toto vyzerá na starého k.revníka a žiadne testy to nezachránia.

domkakvet
25. jún 2024

Tak ked tomu veris, ze budes posledna, tak nech ide na testy, radsej ako sa nakazit.

markusrasford
25. jún 2024

@jarnajar 50 rokov určite nežil promiskuitne. Sexovat nezačal v plienkach. Ako nemusíš mať XY sex partneriek môžeš mať par a človek sa nakazí.

jarnajar
25. jún 2024

@markusrasford tak 32 rokov. Pointa je jasná. Neverím, že sa dlhodobo promiskuitný človek zrazu dokáže v takom veku zmeniť. Ale to je na autorke, keď si to myslí, nech skúsi. Tie testy sú OK nápad.

rozculena
25. jún 2024

aj on si myslí.,že budeš posledná?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
25. jún 2024

A to ako vies,kolko zien mu preslo postelou? Sa ti chvalil?

iceberg
14. júl 2024

🤣🤣