Nový muž zo zoznamky

23. máj 2023

Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím

autor
23. máj 2023

Napísala som mu, že nevidím zmysel v pokračovaní, keďže mi nepríde ako chlap 😁 urazil sa samozrejme, som ja divná?

autor
23. máj 2023

A ešte som vybrala hotel za 120€ na noc, keďže som chcela, aby to prvýkrat bolo krásne, v krásnom prostredí 🙄 asi som divná ja

babovka2321
23. máj 2023

Asi sa zlakol, ze mas velke ocakavania, ktore nedokaze naplnit :D

a_alexandra_a
23. máj 2023

Ja si tiež myslím podobne ako @babovka2321 Možno si ho odradila tým, ako si opisovala, ako veľmi je pre teba intimita a sex dôležitý. Možno sa bojí, že nesplní čo čakáš .

autor
23. máj 2023

@babovka2321 Môže byť, ale ja som ho ubezpečovala, že žiaden stres, že neočakávam zázraky ani neviem čo, len proste chcem vedieť, či nám to bude klapať aj v posteli...pripadala som si ako úchyláčka, čo tlačí na sex 🙄 pritom si myslím, že je to prirodzené v každom vzťahu

autor
23. máj 2023

@a_alexandra_a beriem aj túto možnosť, ale tak mal si otvoriť ústa a povedať, ja by som mu hneď povedala, že sa nemá čoho obávať a pritom nevyžadujem neviem akú dominanciu u partnera, skôr ja som dominantná, stačilo by, ak by ležal na posteli 🤭 ale chlap po 40tke sa zľakne nejakej ženy? ťažko sa mi tomu verí

zanka777
23. máj 2023

Presne ako píšu dievčatá....a druhá moje teória je že je stále ženatý žije so ženou a tvrdí ti že u rodičov.a ty si len úlet a dobrodružstvo ale boji sa zájsť až tak ďaleko....neviem no.

30ericka
23. máj 2023

možno sa hanbí alebo čo. Alebo sa zlakol, ze na teba nemá.. neviem fakt prečo inak by chlap odmietol sex. Este mi nieco napadlo.. mozno ma komplexy zo svojho údu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
a_alexandra_a
23. máj 2023

prepáč, ale mne to fakt tak pripadá, ako si tu v komentári napísala - "pripadala som si ako úchyláčka, čo tlačí na sex 🙄" ... nemyslím to v zlom, neviem ako presne ste sa o tom bavili, ale podľa toho čo si tu napísala, mi tiež príde, ako keby bol pre teba sex stred vesmíru... samozrejme, že je to dôležité, ja to nespochybňujem, ale možno má rešpekt pred tvojím apetítom...

mandzula
23. máj 2023

Mozno ho odradza, ze si financne samostatna a vseobecne prilis aktivna, s tym ma mnoho muzov problem. A ak este zaraba menej ako ty, je vymalovane.

autor
23. máj 2023

@zanka777 Nie nie, ja som bola aj u neho, len jeho rodičia sú vraj veľmi konzervatívni, tak mi povedal, a že pred nimi dotyky alebo sedenie pri sebe nepríde do úvahy a nie to, aby u nich nejaká len "priateľka ich syna" prespávala. Je rozvedený, to viem naisto.

zanka777
23. máj 2023

Aha tak potom sa fakt zľakol skús netlačit a nech prevezme on iniciatívu a vymyslí niečo on...už mu o Tom nehovor tvoj názor už pozná nech sa činí....len už mu to nepripomínaj.😊nech sa snaží sam

liljana
23. máj 2023

Mozno je veriaci a sex az po svadbe. Budes musiet pockat. 🙄

autor
23. máj 2023

@a_alexandra_a Ale nie, vôbec to takto nie je. Ono prišlo na tú tému po pár týždňoch a ja som človek, ktorý je priamy, žiadne omáčky a proste poviem hneď, čo a ako, aby neskôr nedošlo k nedorozumeniam. Sám sa sťažoval, že v manželstve tá intimita chýbala, že jeho bývala mala stále samé výhovorky, len aby sex nemali. Tak som sa zasmiala a povedala, že u mňa to nehrozí, pretože pre mňa je intimita dôležitá a že proste nehľadám zbytočné výhovorky na to, aby som sex nemala. Možno z môjho príspevku to takto príde, ale myslené to bolo tak, že hľadám niekoho s rovnakým apetítom, to je všetko.

autor
23. máj 2023

@mandzula Tak on pracuje v zahraničí, týždeň tam, týždeň doma. Nezarába veľmi veľa, ale mne napr. o peniaze nejde a to som mu tiež povedala, že financie neriešim, lebo ja som finančne nezávisla, a on sa nesťažoval, vraj zarobí za 2 týždne toľko, koľko by zarobil za mesiac na Slovensku, s tým, že pracuje len 2 týždne a 2 týždne je doma. Veľa voľného času.

autor
23. máj 2023

@liljana O tejto téme sme sa tiež bavili a on vie, že napr. ja nie som veriaca a nevadilo mu to, a on tiež vraj nie je neviem aký veriaci. Tak bozky, dotyky, oral napr.je v pohode pre veriacich ale už samotný akt nie?

autor
23. máj 2023

@zanka777 Netlačila som, raz sme sa o tom rozprávali, potom pri bozkoch a dotykoch a vzrušení sommu navrhla hotel, vyhovoril sa, potom samozrejme romány cez chat ako po mne túží, že nabudúce to bude, nabudúce to nebolo, lebo to a to...potom nabudúce zase...tak som prebrala iniciatívu ja, veď ak po mne tak veľmi túži ako vraví a píše, tak som si myslela, že to chce...

mandzula
23. máj 2023

@autor tebe to nevadi, no jemu mozno ano, na toto su chlapi citlivi. Mne by napriklad vadil jeho typ rodiny, ja "konzervy" nemusim, plus mam skusenost, ze zrovna konzervy sa donekonecna rypu v zivote deti. A este ked u nich byva.

autor
23. máj 2023

@30ericka Úd ma normálny ako xyz chlapov 🙄 asi sa zľakol, ale tak som očakávala aspoň, že mi to povie...

autor
23. máj 2023

@sheila121 Vieš, ja nemusím tie omáčky vo vzťahoch, chodiť okolo horúcej kaše, veď už obaja máme vek na to, aby sme vedeli, čo chceme a čo nechceme.

lindous
23. máj 2023

Tiež by som povedala, že sa zľakol, nie len samotného aktu, ale tak celkovo.... Aj pre mňa je sex dôležitý, ale robiť okolo toho haló s 120€ hotelom, aby bolo všetko krásne, no bola by som v strese na jeho mieste 😅 a povedať mu, že nie je chlap, lebo odmietol sex je zdrvujúce, nečudujem sa, že sa urazil... Teda neviem či ešte s týmto alebo tak do budúcna, ak máš možnosť, že by mamina postrážila dlhšie, tak skôr navrhnúť nejaký príjemný wellness večer alebo to spojiť s výletom na nejaké pekné miesto na jednu noc a nerobit z toho stretnutie vyslovene len za účelom sexu..

vanilka83
23. máj 2023

Sama si to napísala, cítila som sa ako uchylacka, čo tlaci na sex....podla mňa by sa o to mal postarať vzdy sám chlap ten prvý krát, keby chcel tak by samozrejme niečo vymyslel sám,podľa mňa si moc tlačila na pílu a ešte aj izbu si ty platila 🙃 no a on ešte aj neprišiel akože trapas riadny na oboch stranách. Na budúce nebuď taka netrpezliva a počkaj na chlapa aspoň ten prvý krát. Vieš ak je rozvedený a žije u rodičov nemá asi peniaze na zvys a teraz si síce platila ty no isto by to pri jednom sexe neostalo a musel by zas platiť on ,môžu byť v tom aj peniaze.

autor
23. máj 2023

@lindous Veď to bolo na víkend, sobota (noc) a nedeľa a samozrejme to bolo spojené aj s masážou atď. Nebolo to vyslovene za účelom sexu, tak by boli aj iné aktivity, keďže obaja milujeme turistiku. A to, že mi nepríde ako chlap bolo úprimné, pretože neviem ako vám ženy, ale mne príde divné, že s niekym randím 7 mesiacov, iskrí to, dotýkame sa jeden druhého ale sex odmieta. Nerobila som haló, veď 7 mesiacov som sa mu prispôsobovala. Ono ísť do vzťahu s niekym, kto má v tomto smere problém tiež nie je výhra.

a_alexandra_a
23. máj 2023

Presne ako píše @lindous ... urobila si z toho haló za účelom sexu, on sa jednoducho zľakol... možno to nevyriešil úplne najsprávnejšie, ale aj chlapi sa môžu zľaknúť a nijak negatívne to neovplyvňuje jeho mužnosť. Ty si to vymyslela, ty si to platila, od neho sa očakával nejaký výkon a keďže to bol teda lepší hotel a mali ste sa stretnúť len za účelom, sexu, bol to naozaj veľký tlak. A ešte keď si mu potom napísala to, čo si napísala... no naozaj si pôsobila ako nadržaná žena, ktorá nedostala to, čo chcela. To, že ty si finančne nezávislá je super, ale nedávaj mu to pocítiť. Nechaj muža, aby bol mužom. Netlač na pílu, počkaj si. Ak máš rada sex, good for you, ale nerob okolo toho zbytočné caviky, lebo odradíš mužov vo svojom okolí.

mandzula
23. máj 2023

@autor mna by popravde nebavil chlap, pri ktorom by som musela na sex cakat 7 mesiacov, nebol by pre mna chlapom.

obleckodogymu
23. máj 2023

Keby sa k tomu nedostal za 7mesiacov, bolo by mi to skutočne dosť divné 🙄🙄

autor
23. máj 2023

@vanilka83 Zle ste to pochopili niektoré, asi som to zlé v úvode napísala...tlačila som po 7 mesiacoch, lebo mi to už prišlo divné a proste nech je chlap neviem ako úžasný, pre mňa je dôležité to, ako to bude fungovať po intímnen stránke. Neviem ako by ste sa cítili vy žienky, ak by ste sa dotykali chlapa, po ktorom túžite 7 mesiacov a nemohli ho mať, veď hormóny pracujú, je to prirodzené. Financie u neho možno problémom sú, ale dohodli sme sa, že prvýkrat to zaplatím ja ak mu to nevychádza, veď o peniaze mi nešlo. Len to, že sme všetko dohodli, dokonca videl fotky hotela, vedel aké aktivity budú k dispozícii, súhlasil so všetkým, ja som ten hotel nevyberala bez toho, aby on o tom vedel, spolu sme nad tým v kaviarni sedeli...🙄

autor
23. máj 2023

@a_alexandra_a nebolo to tak, ako si napísala...ale to som už vysvetlila ...

janulka1802
23. máj 2023

Myslím, že sa Ťa zľakol. Niekedy mužom prekáža taká priama komunikácia.