Nová známosť a poznámka od kolegyne

12. okt 2022

Spoznávam sa s jedným mužom, no síce len pár týždňov a kolegyňa mi povedala, že zatiaľ je to len o sexe. Dotklo sa ma to, lebo to tak neberiem/necítim. Akože ja viem, že asi má pravdu, ale keď sa to takto povie, tak je to dosť také nepríjemné pre mňa. Asi som jej nemala nič hovoriť 😄 Tiež by sa Vás to dotklo?
Ale tak ako inak má človek začať spoznávať niekoho.

lesana25
12. okt 2022

Ako inak má človek začať niekoho spoznávať než súložením?

autor
12. okt 2022

@lesana25 neboj spoznávame sa aj inak 😄 ale tak sex sme mali tiež.

zooeynka
12. okt 2022

Keby nemala pravdu tak sa ta to nedotkne.

a_alexandra_a
12. okt 2022

Tak keď sa s niekým ešte len spoznávaš a už mu skáčeš do postele, tak asi to ozaj je len o sexe, nie?

janickacrazy
12. okt 2022

No nabudúce jej nemusíš všetko vešať na nos. Ved si mala povedať, že ste boli na kávu a podrobnosti nemusíš pridávať. Ked sa priznám, my sme tiež so sexom nečakali pol roka a bolo to super a sme spolu už 13 rokov. Kludne to može vyjsť aj vám. Ved uvidíš, nič nie je stratené.

deti95060810
12. okt 2022

vykašli sa na kolegyňu, je to vec tvoja či máš sex na prvom alebo desiatom rande...
Druhýkrát sa kolegyni vôbec nezmieňuj o nejakej známosti...

autor
12. okt 2022

Ja som o sexe nič nehovorila, ani či sme mali, ale vie, že som u neho prespala, tak asi si to tak domyslela 😄

autor
12. okt 2022

Stretávame sa 2 mesiace, akože spíme spolu v noci, to vie, lebo ma vozí ráno do práce 😄 to je všetko čo vie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaond19
12. okt 2022

Kolegyna mozno zavistlivo podpichuje, ak to nie je uprimna kamaratka, nic by som jej uz ani viac nehovorila, mozno ti chlap kupi daky sperk ci kabelku a zacne roznasat ze si zlatokopka... mimochodom ja som s mojim (teraz uz roky manzelom) tiez nejako necakala na nic, mali sme chut, boli sme mladi, tak co.... 2 tyzdne drzania za ruky stacilo :D

janickacrazy
12. okt 2022

Možno ti len závidí, že ju nikto nevozí ráno do práce, kašli na nu.

soldi
12. okt 2022

tak ked Ta partyzdnova znamost rano vozi pravidelne do prace po spolocne stravenej noci, tak jasne, ze to je hlavne o sexe 😀

zuzubb007
12. okt 2022

No a pravdu povedala, vsak zatial nemate deti spolu nic spolocne , len ten sex tak neries, keby nemala pravdu odpinkas ju

autor
12. okt 2022

@jabadabadu no, že ako keby ma nemal rád a len ma využíval 😄 ale ja rozumiem, že po takej dobe ani sám nemôže vedieť ešte čo cíti... Teda spoznávame sa.

jovka
12. okt 2022

Ako ja zas nvm keď sme dospeli čo je na tom,že spolu sexujú..jasom s frajerom prvý x bola po týždni,a sme spolu 2 roky,to je normálne že keď sa priťahujete chémia funguje,načo čakať😜

jovka
12. okt 2022

A teda kašli na kolegyňu,bola pointa😅

autor
12. okt 2022

@jovka veď hej, len je mi to teraz trápne. 😄

janickacrazy
12. okt 2022

možno má nedostatok sexu, tak je frustrovaná, maj pre nu pochopenie 😀

7miriam77
12. okt 2022

Predpokladam, ze si slobodna baba, on je slobodný chlap...poznate sa 2 mesiace...nie tyzden ..ked ste známosť posunuli, ze spavas u neho a obom to vyhovuje, tak je to len a len vasa vec. Kokegyni povedz, ze aspon chodis do práce spokojna a šťastná a nech sa stara o seba a o svoj vztah. Mozno jej vadi, ze ona si musi do prace odsoferovat sama 😂

deti95060810
12. okt 2022

ako môže vedieť kolegyňa že si u neho prespala? však fešák ťa mohol vyzdvihnúť aj pred dverami tvojho bytu, alebo pred bráničkou...
stále mi z toho vychádza že kolegyni hovoríš viac ako je potrebné...

ciarraa
12. okt 2022

A tak to nesmies brat vobec vazne take reci. Je mozne, ze proste len zavidela alebo ma doma horsie obdobie, tak si proste potrebovala trocha rypnut

germaniawerks
12. okt 2022

Ja som s priateľkou, keď so mnou začala spávať, najprv chodil peši a potom čo sa ochladilo autobusom (nemám auto). Takže v pohode, nerieš. Hlavne, že si momentálne šťastná.

evita11223
12. okt 2022

to, ze sa ta to dotklo, tak to chapem, ale ber to tak, ze ona to vidi ako nezainteresovany clovek, len podla toho, co si jej povedala, tak asi na tom nieco bude, ale netrap sa tym, uzivaj si, co je

julie19
12. okt 2022

Úprimne, jasne že je to zatiaľ len o sexe … čo si budeme klamať 😅🤷‍♀️ Poznáte sa krátko, priťahujete sa, očividne to iskrí a funguje v tomto smere tak čo? Ste zatiaľ spokojni? Ste tak čo koho do toho … s teraz už manželom sme tiež začínali tak sme sme ako mladi študenti na internátoch presexovali noc deň a bolo to super obdobie ❤️ Rada na to spomínam teraz keď tehotná a vyšťavena po celom dni so staršou dcérou padnem do postele vedľa muža, ktorý ma nastavený budík do prace na 4:30, a oboch nás vypne skôr ako stihneme na sex vôbec pomyslieť 😅🤣… užívajte si kým sa dá …a kolegyňa by tiež možno chcela 😁

liusa82
12. okt 2022

ja jednu vec nechápem.Prečo ide chlapom hlavne hned o sex.Ked u neho spiš hned sex.Ja som najskôr za kamarátsvo,spoznávanie postupné nie hned rozťahovanie nôh.Ved ked u niekoho spím musím s ním hned chrápať? to fakt tí chlapi inak nevedia? len babu hned prehnúť.Mňa toto vždy na nich odpudzovalo

tykat
12. okt 2022

Tak si predstav ze okolo seba budete par mesiacov cvirikat a potom zistite ze sex je o nicom. Ja som mala za mlada taky nazor, ze najprv aspon rok chodit kym... takze som mala priatelov (kino, vylety, prechadzky, pusy, dotyky...) ale vzdy som sa do roka rozisla lebo mi nejako nesedeli, kupodivu boli trpezlivi a netlacili na sex.... a buduci muz ma z toho rychlo vyviedol, po 2t chodenia sme na to bez zabran skocili.... 😁 a sme spolu doteraz tj 30rokov (vtedy sme mali 20).

karolinakr
12. okt 2022
karolinakr
12. okt 2022
karolinakr
12. okt 2022

Ja umriem z tých komentárov

ivik4
12. okt 2022

Aj keby to bolo hlavne o sexe a co
Nemas 12 ,hned by som jej splechla nejaku poznamku do ksichtu aj ja , ci ona uz dlho nezazila vzruso ked si toto neodpustila🤷‍♀️