Nosia vám muži kávu do postele?

2. apr 2022

Ahojte baby 😇
Už minuly víkend som tu chcela pridať a podeliť sa aká som šťastná s jednou vecou.
Môj muž mi každé ráno v sobotu a nedeľu nosi kávu do postele. Je to take milé a neskutočne si to cením. Robia takéto veci aj vaši muži? 🙂 mňa to vie neskutočne nabiť energiou nakoľko fungujem od pondelka do piatku na maximum. 🍀 pekný víkend vám prajem 🍀

vanda323
2. apr 2022

Ahojcek, jeeejko to je milé od neho, váži si ťa...môj to robí tiež keď je doma...ale na raňajky idem do kuchyne nezniesla by som okrušinky v posteli

dusankomoj
2. apr 2022

Nie, nenosí. Položí mi ju v kuchyni na stôl. Posteľ nepovažujem za kaviareň🤣

sense
2. apr 2022

Nie nenosí lebo vie ze to nemám rada ani kavu ani raňajky v posteli... Dnes mi ale nachystala kávu dcéra à naservirovala v kuchyni na moje miesto

lypka
2. apr 2022

Nie striedame sa v sobotu on mne a v nedeľu ja jemu alebo naopak, on si tiež potrebuje oddýchnuť nie len ja. Ale nakoniec si ju aj tak vezmeme do obývačky alebo kuchyne a vypijeme spolu.

mamina0078
2. apr 2022

Nie nenosí lebo vie, ze pre mňa by to nic neznamenalo najmä keď kavu pijem 1-2x do mesiaca 🤣

dskjhfdlkdjhl
2. apr 2022

My postel pouzivame na lepsie veci, kavu pijeme v jedalni, pripadne v kaviarni🙂 A mne moj manzel dnes navaril obed a nielen dnes😉

cherry_cherry
2. apr 2022

Zvykol mi ju nosit, ale uz ho to preslo, lebo som gramblava a vacsinou som tu kavu do tej postele aj vyliala 🤣 ale urobi mi ju rano a da v kuchyni 🙂

vierka0508
2. apr 2022

Ja neviem ale bez rannej hygieny by mi asi bolo sproste pit kavu v posteli 😀 a pri dvoch deťoch ktore sa nam do postele nasackuju hned ako rozlepime oci by to bolo aj nemozne

fineta
2. apr 2022

Anooo. 😊 Ak aj nie manzel, tak jeden zo synov donesie nam obom. Zboznujem tieto vikendove rana s kavou v posteli. 🤩

brendaa
2. apr 2022

Nie, nevypila by som ju 😁ja sa ráno musím umyt a obliecť, dam si pohár letnej vody.
Zbehnem do obchodu a po ranajkach si vychutnam kávu❤️.
V detstve ❤️nam mamka robila bylinkovy caj nalačno😊

lubkavargova1
2. apr 2022

ano robi a odkedy som ho nahovorila na sexi striptersky set, tak si to da a potom je veselsie rano :D

zdenkastanka
2. apr 2022

Nie a ani to nevyzadujem a je to obostranne...
1.ked vstanem, resp.ked deti vstanu treba sa venovat im,obriadit sa aj ich atd... kavu mi alebo ja jemu robi/m az potom.
2. Kavu nepijeme hned nalacno,ani sa to neodporuca ale ano jasne co vsetko sa nema,do toho nejdem zabrdat...
3.kavu v posteli ?nie, jednoducho 🤣

Ale rozumiem ked niekto to praktizuje a urcite je to mile od polovicky. Ja to berem za mile keď mi kávu urobi normalne kedykoľvek cez den.

zdenkastanka
2. apr 2022

@vierka0508 ze?🤣🤣uz si predstavujem tu situaciu...deti ku nam do postele, ja mykam rukou a kava leti na stenu😅ozaj dokonale rano🤣🤣

akbara77
2. apr 2022

Konečne niekto, kto má.muza s veľkým M. Tie ostatne príbehy sa nedajú čítať.

derdia
2. apr 2022

Nie nenosi a ani by som si ju tam nevychutnala, ale to je moj problem. Je to pekne, ze to tak mate😊😊😊
Ja si na takych veciachnejak nezakladam...moj si ma vazi aj bez toho, viem to uz len preto, ze sa somnou milo a slusne rozprava... Lebo co vidimniekedy naokolo tak je to des... Ako sa dokazu dvaja k sebe spravat.

ndrag
2. apr 2022

Nenosi, lebo vstavam skor a keby aj nie, tak urcite by som nechcela rano pit kavu v posteli, umastena, bez sosoviek, s hnusnymi vlasmi. Co som v nemocnici?

mirage
2. apr 2022

Ha.. ano. A zboznujem kavu ako prvy napoj hned po prebudeni, horku a silnu. A nech si o tom mysli, kto chce co chce, kava, postel a notebook v ppsteli su moje vikendove rana.

marca12
2. apr 2022

Ano aj moj to robi. Je to velmi pekne a tymto gestom muzi vyjadria viac,akoby povedali len lubim ta.

vilma7
2. apr 2022

Nie nenosí, kávu nepijem.
A nenosím ani ja jemu, lebo s kávou chodí na wc 🤣🤣🤣

cimage
2. apr 2022

Moj mi urobi ak ho poprosim, lebo ja si rada robim sama kavu. Ja som narocna na kavu. Ale aj ranajky mi donesie, alebo ja jemu. Deti sa vacsinou hned po prebudeni idu hrat, tak mam pokoj 😉

nikha2809
2. apr 2022

Kávu mi nenosí ale vstane k deťom a zavrie mi dvere nech sa vyspím, napriek tomu že môj muž vstáva cez týždeň do práce o 2.15rano.

merrysa
2. apr 2022

Nenosi ale bezne urobí cez vikend ranajky a kavu obom, kedze cez týždeň pracuje. A pred tehotenstvom mi sem tam priniesol prosecco do vane 🥰😁

gubcikova
2. apr 2022

Nie pijeme ju spolu vždy na balkóne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
2. apr 2022

Do postele nie, ale robi mi ju kazdy den. Ja v podstate ani neviem aku kavu mam rada. Vie to len on ( kolko lyziciek coho) 😆

chocolatte1
2. apr 2022

Každé ráno, keď vstanem ma čaká v kuchyni toto …
Takze áno robí to môj muž nie len cez vikend, ale takmer každý deň i ked som občas protivná.
Asi to je fakt láska … už cez 20 rokov

simsalabim
2. apr 2022

Nie. Bez navstevy kupelky rano nic nejem ani nepijem. Ale kavu mi prinesie hocikde - on je nas domaci kafe majster. Ja ani neviem ten stroj obsluhovat 🙃

petamich
2. apr 2022

mne uplne staci, ze mi o 6:00 rano vezme dieta z postele 🙂 a ja si mozem do 9:00 pospat, oproti tomu su ranajky a kava nic, tie mu potom z radostou na oplatku spravim ja (my aj tak v posteli nejeme a nepijeme kavu)

cammille
2. apr 2022

Ja kavu nepijem, takze nenosi😊
ALE kazdu sobotu, nedeľu ma nechá vyspať sa do 10😁, obriadi našich 7 detí, vypulíruje kuchyňu, wc, kúpeľňu.. a ja mám pohodový víkend😀👌

saxana000
2. apr 2022

Cely tyzden vstavame este po tme cca 10 minut po sebe teda ked vstanem kavu mam uz spravenu lebo vie ze zachvilu vyleziem keby ma ale cez vikend prisiel zobudit s kavou v ruke vyrazim mu kavu aj zuby viac ma potesi ze rabo obriadi malu zacne varit a mna necha vyspat aspon v sobotu a nedelu do kedy potrebujem