Nízke libido u muža

10. feb 2023

Ahojte. Píšem sem anonymne vzhľadom nato, že je to citlivá téma. S mužom sme vždy mali čo sa týka sexuálneho života perfektne. Však v poslednom čase sa niečo stalo a môj muž nemá chuť na sex. Trvá to už asi 2 mesiace aj keď niečo začneme vždy zlyhá. Potom sa veľmi hanbí. Včera sme sa o tom bavili a rad by s tým niečo urobil ale nevie kde začať. Všetko začalo potom, ako mu dali na preliečenie PREDNISON. Je to hormonálny liek tak sa ani nečudujem že sa niečo pokazilo. Neviem poraďte mi niečo prírodne, nechceme žiadne viagry vzhľadom nato, že partner ma problém s tlakom. Ďakujem vám

ada12345
10. feb 2023

Klasika, treba navštíviť najprv urológa, nech skontroluje či je všetko v poriadku a následne prípadne sexuológ.

katarinka89
10. feb 2023

Strašne veľa zien/ mužov tu píše o stratenom libide-

kiki68
10. feb 2023

Smer urolog/ sexuolog. Toto treba riesit s odbornikmi, kedze tam moze byt cosi s hormonmi a do toho ten tlak. Ziadne volnopredajne veci neskusajte bez konzultacie s odbornikom. Lebo nevies ci to nezvysi tlak. Proste neni hanba mat Problem a riesit ho. Od toho ti lekari predsa su.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slovakboy
12. feb 2023

Koľko berie toho prednisonu? Lebo on sa dávkuje vo veľmi veľkom rozmedzí. Od 2,5mg do 70mg

foterlotor
12. feb 2023

Je to velmi zvlastne, ze tolko muzov odmieta sex. Co sa to deje?