Mam 23 rokov a v poslednom roku som uplne stratila chut na sex.
Vzdy som mala sex rada , casto som ho chcela viac ako partner no teraz uplny obrat o 180stupnov.
Partnera mam 6 rokov, beriem antikoncepciu tak isto dlho, viem ze ovplyvnuje hormony no libido som vzdy mala v norme pocas uzivania.
Jedine zmeny v poslednom roku boli ze som schudla a zacala pravidelne sportovat/lepsie sa stravovat co by malo mat pozitivny dopad na tento problem..
Som zufala uz:(
A nemáš nejaký smútok? Alebo hnev? Alebo strach?
Aj ja mam nízke libido ale ja to mam od pôrodu. Skúšala si nejaké afrodiziaka?
Skus vysadit HAK.
Po 6 rokov ta ista hak moze narobit problemy, aj taketo ako nizke libido ... skus zmenit alebo na nejaku dobu vysadiť
Môže to byť kľudne aj vekom.
V puberte sa hormóny búria.V dospelosti už prichádzajú starosti, únava.
Ľudské telo sa mení.
Môže to byť hak, ale môže to byť aj dĺžkou vzťahu. Niekedy sú presne tieto roky prelomové, keď už jeden z druhého nie je taký paf a tým pádom aj vzrušenie a chut na sex opadá.
@medda_beda V 23? Zartujes. To som sukala jak kralik.....Libilo mi slo dole tak pred 50
Zeny maju vacsinou najvacsie libido okolo 30
Nebude to nahodou, ze skratka je to partnerom? Uz trosku nuda?
@mircalla Tak u mňa šlo dole odkedy mám stres, rozhádzaný režim.
Určite nie :D aspoň u mňa nie len už to nie je niečo ,,zakázané,, keď nemáš priestor, čas.
Počas puberty to bol adrenalín 😂
Aj počas 3 ročného vzťahu to bolo rovnaké.
@medda_beda To si mala tak skoro deti? ja som mala deti po 35 a teda ziadny stres, unava ...Pocas puberty som skoro nesexovala
@mircalla Ja nemám deti, ale už riešim iné veci ako keď som mala pod 20.Tak ja som si užila práve počas puberty.
@medda_beda Tak potom neviem....akoze mne teda libido ozaj islo dole az pred 50. V 23 tu hovorit o dakej starobe...
@mircalla Nie o starobe, ale každý to má inak
Autorka mala by si si podľa mňa zodpovedať otázku či nemáš chuť na sex alebo na svojho partnera. Možno už je to pre teba nuda ako píše
@mircalla A navyše spomínaš, že si mala aj predtým väčšiu chuť ako on. Možno ťa stiahol dole so sebou alebo ta podvedome prestalo baviť byť tou iniciativnejsou. Proste to opadlo časom..
@bbshop juj nie praveze on ma vysoku chut aj preto mi to je luto lebo on by rad kludne aj viac krat denne pricom ja mam momentalne chut tak raz za dva tyzdne. vzdy mal vysoke libido len bolo obdobie kedy som ja mala az extremne.
@dadka1997 no budem musiet vyskusat asi vysadit aj ked nerada
@2006_1211 skusala som napriklad macu ale pomahalo to samozrejme len po dobu uzivania a nechcem sa akokeby dopovat niecim len aby som mala libido ktore som mala niekedy prirodzene:(
@slovakboy tak mam asi taku vseobecnu neistotu zo zivota a financii ale praveze tento rok je to lepsie ako pominule takze neviem ci to je spojene.