Nízke libido, nechuť na sex. Čo s tým?

scandinavia
18. okt 2023

Ahojte zienky,

Idem si po radu. S partnerom sme spolu 15 rokov a zijeme celkom spokojny zivot😁 co ma trapi je za posledne roky moja totalna nechut k sexu..
Mate skusenost prosim s nejakymi doplnkami ktore zarucene funguju? Nieco co mate overene, co pomohlo vam v takejto situacii..
Prosim neradte mi ze si mame spravit cas pre seba, ma mi dat masaz, mame si dat vinko... taketo ritualiky bezne patria k nasmu zivotu ale so mnou to ani nehne a neviem sa ani prinutit k sexu. :(

kinlly7
18. okt 2023

pripnem sa

marcellka32
18. okt 2023

Si sama odpovedz: priťahuje ťa ešte? Tesis sa keď ho čakáš doma ako otvorí dvere?
Máte sa o čom zhovárať? Vzťah musíš pestovať obaja, nielen jeden ..som v manželstve 20 rokov

scandinavia
autor
18. okt 2023

@marcellka32 to je vsetko v poriadku, my vztah pestujeme obaja... ale... na ine som sa pytala🤷‍♀️ nebudem si rozbijat vztah a rodinu kvoli vyprchanej chemii ci.pritazlivosti, takze to chcem riesit takto

marcellka32
18. okt 2023

@scandinavia ale veď chémia je o príťažlivosti k partnerovi, či chces len sex s mužom bez chémie? Ja by som nemohla...
A to sa buduje po rokoch práve spoločnými zážitkami, konverzáciou, cestovaním...
By vo vzťahu len kvôli deťom je najväčšia blbosť, lebo deti raz odídu ale ty ostávas v nefunkčnom vzťahu..

barborachors
18. okt 2023

hormonalny profil a stitnu si daj vysetrit

caroline_
18. okt 2023

@scandinavia ja som mala podobne, kazdy deň pijem ashwagandhu kvôli úzkosti ale zvyšuje aj libido, potom každý deň pijem macu tiež zvyšuje libido, a každý deň pijem aj čaj z lekárne modrý prameň sa vola a tam je kotvicnik ktorý tiež zvyšuje libido, kombo týchto 3 ti zaručene spraví náladu

nikdenikto
18. okt 2023

Pozri si seriál sex/život na Netflixe. Skúste nejaké pomôcky, oživiť to. Ale baby píšu pravdu, muž ťa musí aj priťahovať fyzicky, ťažko budeš hľadať chuť na niekoho kto sa ti nepáči.

rebrambora
18. okt 2023

@marcellka32 ti polozila spravne otazky.
Nie, nepytala si sa na ine. Nemozes cakat, ze vypijes nejaky volne dostupny caj, cary-mary-fuk a skocis cela roztuzena na muza. Ak by ste vztah pestovali obaja, nevyprchalo by to. Ale ktovie, mozno ignorujes aj nieco ine. Jedine ak za tym niesu zdravotne problemy, co moze byt.
Skus ist v prvom rade k lekarovi, ci mas hormony v poriadku, ak si myslis, ze toto nieje problem.

scandinavia
autor
18. okt 2023

Dievcata hormony a stitna ok- robili mi to par tyzdnov dozadu. Ved ja nepopieram ze ma uz muz nepritahuje... ale tiez je nezmysel sa kvoli tomu rozvadzat. Mame krasny vztah,.je nam spolu krasne.. Ale skor kamaratsky uz po tych rokoch.

karolinakr
18. okt 2023

@scandinavia nikde nie je napísané, že musite sexovať..

karolinakr
18. okt 2023

Ked ta nepritahuje, načo sa siliť

kinlly7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kinlly7
18. okt 2023

@scandinavia
@barborachors hormonálny profil robí gynekolog?

nikdenikto
18. okt 2023

No tak nepomôže ti ani svätenú vodu piť, keď ťa nepriťahuje.

Otázka už len znie, či nemáš chuť na sex s ním, alebo všeobecne. Keď vidíš nejakého príťažlivého muža,máš to v sebe ešte?

Inak, keď sa nechceš kvôli tomu rozviest,musíš mať podľa mňa s manželom aspoň z času na čas sex. Lebo si niekoho nájde.... jednoducho sa premôž.

scandinavia
autor
18. okt 2023

@nikdenikto akoze z casu na cas mam.. obcas ma opije😁🙈 a mne staci pojar vina..
Na toto neviem odpovedat co sa tyka ineho muza.. teraz som uplne na 0 s libidom..sex ma ani nenapadne

scandinavia
autor
18. okt 2023

@kinlly7 ano gynekolog

scandinavia
autor
18. okt 2023

@karolinakr no..lenze on chce..on by prijal aj.kazdy druhy den sex..a ja raz za dva mesiace sa donutim..to je trosku nepomer

scandinavia
autor
18. okt 2023

@caroline_ super dakujemm.dnes som kupila macu a kotvicnik..na zaciatok

babydesire
18. okt 2023

@scandinavia este nejake rady ?

karolinakr
18. okt 2023

Toto sa neda vynútiť, ani premahanie, ani čaj, ani kvapky..toto je už stratené

bbshop
18. okt 2023

Sex sa deje hlavne v hlave. Skús možno psychoterapeuta, sexuologa.. možno ti zmení myslenie a začneš svojho muža vidieť inými očami ako doteraz. Zmena myslenia dokáže urobiť divy s našimi vzťahmi

kinlly7
19. okt 2023

@scandinavia mám podobný problém, mne sex nechýba...neviem, čo robiť už, tiež sa premáham, len kôli nemu ( mám zavedené teliesko, ale vraj to neni tým, už som sa pýtala ) máme dosť naštrbený vzťah presne kôli tomuto....nechápem, že píšeš že si žijete spokojný život...to sa kôli tomu nehádate?

goodidea
19. okt 2023

@kinlly7
@scandinavia čiže nemáte vôbec pomyslenie na sex, ani keď vidíte sexy chlapa na ulici ,alebo herca v tv?

kinlly7
19. okt 2023

@goodidea tak poviem si, že je to fešák a to musím hneď myslieť na sex?

goodidea
19. okt 2023

@kinlly7 no veď ja sa pýtam či nemáš chuť na sex všeobecne alebo len so svojím mužom

grof_monte_christo
19. okt 2023

@goodidea Väčšina žien potrebuje k mužovi citovu väzbu, aby dostala chuť na milovanie sa s nim. Tu nejde o fyzický vzhľad.

lalilla
19. okt 2023

Tak ja mam podla mna tiez nizke libido. Moj muz ma pritahuje vsetko, ale staci mi keby sa objimame ako je mesiac dlhy. Chut na sex mam fakt asi len pocas ovulacie a tesne po ms, medzi tymito obdobiami si na sex ani nespomeniem. Ale nemam problem mat sex ked on chce, nevadi mi to. Berem to ako aktivitu, po ktorej je v rodine pokoj a harmonia. Vysledky aj vsetko mam ok.
Su proste ludia co asi nemaju taku potrebu sexu, ale zas nebavim sa o tom nesexovat mesiace ci roky.

kinlly7
19. okt 2023

@lalilla na aké vyšetrenia si išla?

lalilla
19. okt 2023

@kinlly7 hormonalny, stitna, hematolog a imunolog (to po mimo ale, nie kvoli nechuti na sex)

goodidea
19. okt 2023

@grof_monte_christo no veď to sa pýtam či nemá chuť na sex preto že nemá k svojmu mužovi citovú väzbu