Ahojte zienky,
Idem si po radu. S partnerom sme spolu 15 rokov a zijeme celkom spokojny zivot😁 co ma trapi je za posledne roky moja totalna nechut k sexu..
Mate skusenost prosim s nejakymi doplnkami ktore zarucene funguju? Nieco co mate overene, co pomohlo vam v takejto situacii..
Prosim neradte mi ze si mame spravit cas pre seba, ma mi dat masaz, mame si dat vinko... taketo ritualiky bezne patria k nasmu zivotu ale so mnou to ani nehne a neviem sa ani prinutit k sexu. :(
Si sama odpovedz: priťahuje ťa ešte? Tesis sa keď ho čakáš doma ako otvorí dvere?
Máte sa o čom zhovárať? Vzťah musíš pestovať obaja, nielen jeden ..som v manželstve 20 rokov
@marcellka32 to je vsetko v poriadku, my vztah pestujeme obaja... ale... na ine som sa pytala🤷♀️ nebudem si rozbijat vztah a rodinu kvoli vyprchanej chemii ci.pritazlivosti, takze to chcem riesit takto
@scandinavia ale veď chémia je o príťažlivosti k partnerovi, či chces len sex s mužom bez chémie? Ja by som nemohla...
A to sa buduje po rokoch práve spoločnými zážitkami, konverzáciou, cestovaním...
By vo vzťahu len kvôli deťom je najväčšia blbosť, lebo deti raz odídu ale ty ostávas v nefunkčnom vzťahu..
hormonalny profil a stitnu si daj vysetrit
@scandinavia ja som mala podobne, kazdy deň pijem ashwagandhu kvôli úzkosti ale zvyšuje aj libido, potom každý deň pijem macu tiež zvyšuje libido, a každý deň pijem aj čaj z lekárne modrý prameň sa vola a tam je kotvicnik ktorý tiež zvyšuje libido, kombo týchto 3 ti zaručene spraví náladu
Pozri si seriál sex/život na Netflixe. Skúste nejaké pomôcky, oživiť to. Ale baby píšu pravdu, muž ťa musí aj priťahovať fyzicky, ťažko budeš hľadať chuť na niekoho kto sa ti nepáči.
@marcellka32 ti polozila spravne otazky.
Nie, nepytala si sa na ine. Nemozes cakat, ze vypijes nejaky volne dostupny caj, cary-mary-fuk a skocis cela roztuzena na muza. Ak by ste vztah pestovali obaja, nevyprchalo by to. Ale ktovie, mozno ignorujes aj nieco ine. Jedine ak za tym niesu zdravotne problemy, co moze byt.
Skus ist v prvom rade k lekarovi, ci mas hormony v poriadku, ak si myslis, ze toto nieje problem.
Dievcata hormony a stitna ok- robili mi to par tyzdnov dozadu. Ved ja nepopieram ze ma uz muz nepritahuje... ale tiez je nezmysel sa kvoli tomu rozvadzat. Mame krasny vztah,.je nam spolu krasne.. Ale skor kamaratsky uz po tych rokoch.
@scandinavia nikde nie je napísané, že musite sexovať..
Ked ta nepritahuje, načo sa siliť
@scandinavia
@barborachors hormonálny profil robí gynekolog?
No tak nepomôže ti ani svätenú vodu piť, keď ťa nepriťahuje.
Otázka už len znie, či nemáš chuť na sex s ním, alebo všeobecne. Keď vidíš nejakého príťažlivého muža,máš to v sebe ešte?
Inak, keď sa nechceš kvôli tomu rozviest,musíš mať podľa mňa s manželom aspoň z času na čas sex. Lebo si niekoho nájde.... jednoducho sa premôž.
@nikdenikto akoze z casu na cas mam.. obcas ma opije😁🙈 a mne staci pojar vina..
Na toto neviem odpovedat co sa tyka ineho muza.. teraz som uplne na 0 s libidom..sex ma ani nenapadne
@kinlly7 ano gynekolog
@karolinakr no..lenze on chce..on by prijal aj.kazdy druhy den sex..a ja raz za dva mesiace sa donutim..to je trosku nepomer
@caroline_ super dakujemm.dnes som kupila macu a kotvicnik..na zaciatok
@scandinavia este nejake rady ?
Toto sa neda vynútiť, ani premahanie, ani čaj, ani kvapky..toto je už stratené
Sex sa deje hlavne v hlave. Skús možno psychoterapeuta, sexuologa.. možno ti zmení myslenie a začneš svojho muža vidieť inými očami ako doteraz. Zmena myslenia dokáže urobiť divy s našimi vzťahmi
@scandinavia mám podobný problém, mne sex nechýba...neviem, čo robiť už, tiež sa premáham, len kôli nemu ( mám zavedené teliesko, ale vraj to neni tým, už som sa pýtala ) máme dosť naštrbený vzťah presne kôli tomuto....nechápem, že píšeš že si žijete spokojný život...to sa kôli tomu nehádate?
@kinlly7
@scandinavia čiže nemáte vôbec pomyslenie na sex, ani keď vidíte sexy chlapa na ulici ,alebo herca v tv?
@goodidea Väčšina žien potrebuje k mužovi citovu väzbu, aby dostala chuť na milovanie sa s nim. Tu nejde o fyzický vzhľad.
Tak ja mam podla mna tiez nizke libido. Moj muz ma pritahuje vsetko, ale staci mi keby sa objimame ako je mesiac dlhy. Chut na sex mam fakt asi len pocas ovulacie a tesne po ms, medzi tymito obdobiami si na sex ani nespomeniem. Ale nemam problem mat sex ked on chce, nevadi mi to. Berem to ako aktivitu, po ktorej je v rodine pokoj a harmonia. Vysledky aj vsetko mam ok.
Su proste ludia co asi nemaju taku potrebu sexu, ale zas nebavim sa o tom nesexovat mesiace ci roky.
@grof_monte_christo no veď to sa pýtam či nemá chuť na sex preto že nemá k svojmu mužovi citovú väzbu
pripnem sa