Nikdy tu nie je pre mňa

17. mar 2023

Ahojte žienky.
Ako by ste sa zachovali keby tu manžel/partner nebol pre vás v situáciach ,ktoré sú pre vás dôležité? Nebol fyzicky alebo aj fakt že je niekde,kde ho ani telefonicky "radšej neotravujete" lebo práca,lebo dôležité stretnutie,lebo stále NIEČO...
Chápem dnešnú dobu, workoholizmus, snahu zabezpečiť rodinám to naj, ale je v poriadku,že sa o svoje radosti/smútky nemáte s kým podeliť? A duševne trpíte a rozmýšľate ,že domáce zviera vám prejaví viac empatie ako partner? Že TO zviera vám dá toľko lásky a radosti a nemáte ju od muža?
Modelová situácia pracovné ,štúdijné alebo iné voľnočasové naozaj veľké úspechy , alebo prvé
kroky dieťata či prvé slovo ktoré vysloví (každý nech si tám dá to svoje čo je pre ňho dôležité)z ktorých sa VY tešíte (a dúfate že vás v nich polovička podporuje) ale partner vám povie,že bude odcestovaný. Vaše zdravotné ťažkosti, vaše problémy (preženiem to aj keby domáce zviera ochorelo a trápite sa) a VY sa vlastne nemáte/nemožte?! na nňo obrátiť. Stane sa to raz,druhýkrát poviete si je to predsa jeho práca, musí pomôcť svojej rodine..je to dôležité áno, som empatická chápem potreby aj krízové situácie ale dokedy TOTO trpieť? Kde je hranica? Som ja sprostá, nevážim si samú seba? Som u neho na 20.mieste ked veci so mnou súvisiace niesú pre nňo dostatočné dôležité aby bol v týchto chvíľach PRI MNE?
Som naivná? Preháňam to či zveličujem? Cítim sa ako dieťa čo kričí o pozornosť (ale som ticho)... 🙄 Pomôže tu vôbec komunikácia? Alebo egoizmus a sebazahľadenosť nič nezmení... ?
Ďakujem,že ste sa dočítali až ku koncu...

dorotka2004
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nnnuuunnn
17. mar 2023

Ja si vždy predstavím čo by robila Jennifer Lopez, alebo proste žena s vysokou hodnotou, ktorá si je tej hodnoty aj vedomá, keďže všetky tu hodnotu máme. Svoju hodnotu si určujeme samy a tá Tvoja je riadne pod cenu. Prečo s ním si, keď on s Tebou nie je? Zdieľate spoločné bývanie, kvôli peniazom si s ním? Inak spolu nič iné nezdieľate. A bývanie môžeš zdieľať s kýmkoľvek, aj s cudzím, vlastne tak ako teraz. Otázka teda je, či máš vzťah, podľa mňa nemáš, len ty o tom nevieš.

ana82
17. mar 2023

@dorotka2004 nestíham sa čudovať koľko si ty ako 18 ročná stihla....nepíš jej tu prosím ťa bludy.....

dilino
17. mar 2023

Ja by som odišla ak by si mala kde.Nie že hned rozvod počkala by si či za tebou príde alebo že ťa bude telefonický kontaktovať že či si vôbec všimne že si preč.Ak by prišiel domov či vôbec by ťa kontaktoval či by si mu chybala aj vaše dieťaťa.Ak by sa nič nedialo tak vieš že ťa nechce má svoje priority v živote a TY medzi ne nepatriš.Môžeš vyskušať aj to nie že hned sa rozviesť to nie.Len skúška či to naňho zaberie.Berie ťa zrejme ako samozrejmosť.Píšeš nikdy tu pre teba nie je ked to potrebuješ.Ak by ste nemali deti radila by som TI ukončiť manželstvo si mlada ešte si dajme tomu niekoho nájdeš pre ktorého budeš priorita nebude ťa brať ako tovar v obchode ale bude sa zaujimať o teba ako o človeka o manželku a mamu deti.A nie ako inventar že štylom tu si hej no dobre.

dilino
17. mar 2023

@ana82 TY odkiaľ si prišla na to že má 18 rokov to písali kde v katolických novinách na športovej strane.Aj deiťa sa jej mohlo narodiť v tom roku.Tak bud taka dobra neutoč na nikoho ked TI nikto nič nerobi.Mám tu kamarátku ktora má 58 rokov a ma tam napísane ku nicku 42 takže neutoč zbytočne.To že niekto má profil 2004 môže znamenať aj rok narodenia deti.A ked píše že mala muža aj deti tak asi nie je mentálne zaostala.Ako si usudila že má toľko rokov podľa nicku.Tak si sa splietla.Nie je to tvoja téma a teba je hovno po tom čo stihla a čo nie.

ana82
17. mar 2023

@dilino áno v katolíckych to bolo 🤫😀a ty na mňa prečo útočíš čo ak to naozaj viem 🙂táto pani tu dnes pomaly do každej témy dáva príspevky a akosi sa nezhoduje čo píše a sama napísala,že má 18 a syna a v tejto téme už má deti 🤣

dilino
17. mar 2023

@ana82 tak sa zabava a robi si srandu dívne.Ešte som ju nevidela prispievať tu do fora tak neviem.

breznica
17. mar 2023

@ana82 mať toľko času ako ty a sledovať všetko dianie na modrom koniku..... keď vieš že je troll,prečo ju jednoducho nenahlasis?

domkakvet
17. mar 2023

Porozprávať sa s ním a keď to nepomôže utiecť od neho preč.

ana82
17. mar 2023

@breznica nesledujem ju všetko čo som dala bolo v jednej téme, ktorá ma zaujala a ženy tam na ňu poukázali....

zojazoja
17. mar 2023

@ana82 a už uraduje dorota aj v ďalšej téme maskara na obočie....to je fakt nejaká priblbla hus trollova

ana82
17. mar 2023

@zojazoja už ju blokli...

pralinka25
17. mar 2023

no tak ja by som si nasla niekoho s kym to zdielat mozem. nemyslim tym milenca. myslim nejakeho blizkeho priatela, priatelku. rozhodne by som viac rozvijala svoje ine socialne kontakty. postupne by som sa odputavala az by som sa oddelila uplne. naco byt nasilu s niekym kto o mna nestoji. treba vyjst z ulity na svete je tolko ludi. myslim, ze spriaznenu dusu mozes najst.
a komunikacia? no ano iste by som si ho posadla, povedala mu ako sa citim ako to vidim a ako vidim nasu buducnost pokial sa nic nezmeni. on bude mat moznost bud na tom s tebou popracovat alebo ti povie dovi.
znie to drsne ale za mna je posun vzdy lepsi ako stagnacia na nevyhovujucom mieste.

mamalen
17. mar 2023

Ja zijem momentalne to iste 😞 … vazne zacinam uvazovat o rozvode. Jediny dovod, preco som to neurobila do teraz boli deti. Su v citlivom veku 10 a 12. Ale uvedomujem si, ze takto uz zit nechcem.

mamalen
17. mar 2023

Bude to tazka cesta, pretoze dom, hypoteka, stahovanie do ineho mesta. Keby islo o mna, riesim to hned zajtra, nebojim sa. Len mi je luto deti, pretoze by to pre nich znamenalo zmenu prostredia, skoly,… maju uz kamaratov, vazby…preto vaham.

gabika0825
17. mar 2023

Neviem, mám na to taký iný názor trosku asi ako väčšina. On sa snaží zarába vám (predpokladám že si na materskej) na živobytie, pre teba aj pre vaše dieťa, aby ste mali všetko, podľa mna jeho určite deprimuje že tam nemôže byt s vami,ale čo z čoho by ste žili, keby pri tebe doma sedel od rana do večera aby si vypočul aký zdravotný problém ma váš pes a že sa kvôli tomu trápiš? Prosím tá nebuď ako mala. Bola by si radšej keby manžel chodil do krčmy alebo hrať automaty a nepracoval ? Vtedy by bol problém zas to. Fakt niektoré hľadáte problémy aj tam kde nie sú. Čo takto namiesto vypisovania na Mk a zveličovania situácie si sadnut s manželom a povedať mu otvorene ako to berieš ? Podľa mna lepsi nápad

modrykonik33
19. mar 2023

Chodila som s workoholikom a vyskúša som všetko, od rozhovoru, po ignoráciu, nastavenia zrkadla, robenia sa, že to tak je správne až po rozchod a úprimne, ani to nebolelo, boli sme si úplne odcudzení