Ahojte. Trošku je mi to trápne ale i tak sa chcem opýtať, ako mám mať orgazmus, keď mala som už viacej priateľov a žiadny ma nevedel uspokojiť nikdy som ten pocit nezažila môžem mať nejaký blok alebo neviem ako to nazvať, že to nikdy nenastane. Bola som pri sexuologičke a povedala, mi že niektore zeny nemusia to zažit nikdy. Ma niektorá žena tiež takýto problém ako ste to riešili.
@angelous1991 neviem asi sama o to ide ...sexuologička mi hovorila ze môžem to mat z toho ze som mala ťažké detstvo
Tak my nie sme odborníci keď to povedala sexuologicka tak to bude pravda sem si napísala len základ s ňou si prebrala určite čo bolo treba
Orgazmus je v hlave ja ho nedosiahnem ked som v strese alebo ked som najedena
Jedine sa musíš naučiť ,,pracovať,, so sebou, až potom to môže dokázať partner
No ja ti takto poviem ,..ja som tiež nevedela čo je to orgazmus. Potom som spoznala svoju bývalú priateľku ( moju orientáciu nechajme bokom ) a ona mi ukázala čo je to orgazmus predtým som to vôbec nepoznala ( nie nepíšem ti tu aby si si našla ženu iba moju osobnú skúsenosť) keď sme sa rozišli som si po nejakom čase našla.priatela s ktorým som doteraz a tiež som mala na začiatku problém sa spraviť až po dlhej dobe sa mi to podarilo predtým som sa nikdy nedokázala spraviť zvnútra ..je to u uvoľnení a hlavne je to v hlave a najlepší orgazmus je s človekom ktorého naozaj miluješ a nie len tak jednorázovo .. nabudúce sa na to nesústreď ,skús byť uvoľnená a hlavne treba ísť na to pomaly
Však sa uspokoj sama a zistíš či vieš dosiahnuť orgazmus alebo máš problém len s partnerom že sa nevieš uvoľniť alebo čo ..