Milá autorka 1. diskusie. Nemám sa s tebou ako spojiť, keďže si to pochopiteľne dala anonymne a pochopiteľne v anonymite chcem ostať aj ja. Rovnako mám muža (áno, celé okolie ho považuje za môjho muža), ktorého aj pracovne aj finančne veci držia v statuse ženatého. Tiež mi to nepovedal na prvom rande, aj keď tiež sme z malého mesta a tušila som niečo. Napriek tomu som sa s ním stretávala, pretože má k nemu niečo ťahalo. Pracuje v sfére, kde by za sebou nemal mať žiadne súdne pojednávania, ani rozvod. A áno, milé dámy, aj také sú. A to, že si ich neviete predstaviť, to naozaj nie je problém nikoho iného, len vás;) plus, u nás je muzova ex rozvodova právnička. No uznajte. Aj keď mi je jasné, že neuznate 🙂 takže milá autorka a milá kamarátka. Ak je ten muž fakt dobrý, ak vyznáva to, čo tvojej priateľke vyhovuje, ak sa zhodujú v názoroch a cítia sa spolu dobre, ak je tvoja kamoška naozaj aj vnútorné ok s tým, že nikdy nebude kráčať pred oltár v bielom, tak ja nevidím problém. A čo sa týka veci, ktorými vás strašili - návšteva v nemocnici, dedenie, atď. My toto máme ošetrené, smejem sa, že namiesto svadby;) všetci štyria sme sa jeden pekný deň stretli pri notárovi, spísali plnú moc, čiže ak sa niekomu z nás niečo stane, partnera pustia. Máme porieseny aj dom, v ktorom žijeme. Kúpili sme ho spolu, na papieri som len ja. A ešte jedna vec. Autorka nikde nenapísala, že pracuje niekde. Pre niekoho je aj firma práca a áno, dá sa zmeniť, ale kto by z manažérskych postoch šiel niekam za pokladňu?🙂 To teda si nedomyslam, len dávam svoj názor. A čo sa týka detí, exova žena už deti nemôže mať,. Všetci 4ja vieme spoločne vychádzať, aj keď sa stretneme, vieme hodiť nejaké zdvorilostné frázy, stretávame sa aj na svadbách a oslavách. Jednoducho, sa sa fungovať aj takto, nie ideálne, ale čo je ideálne? A nezabudnite, vyhovovať to musí najmä im dvom. Ak oni s tým budú ok, kašlite na okolie 🙂
Vsetci styria spolu dobre vychadzate ale rozvod nie lebo je rozvodova pravnicka?😀😀🤦. Nepoznam take povolanie kdeby rozvod bol problem, este aj ucitelia cirkevnych skol co poznam v okoli sa rozvadzaju a problem s tym nebol. U manazerov s tym problem uz absolutne nie je. Jedine ak maju s manzelkou firmu, tp by som este chapala. No lem aby to v autorkinej prvej diskusii neboli len bachorky manipulativneho chlapa.
@deti95060810 tak skús po takom pátrať ;) ja som napr.o takom zamestnaní nevedela, kým neprišiel môj muž.
@deti95060810 myslim ze zeny si mylia sudne pojednavania s trestnou bezohunnostou😀😀🤦. Tiez,nepoznam take povolanie. Skor chlap ma velmi dobre zratane a namotava.
@jan510 toto súdiť nejdem, či sú alebo nie sú to bachorky. Ale veľmi sa mi na tejto platforme páči, že ak JA niečo neviem a nepoznám, tak to NEEXISTUJE! Tak či tak, všetko toto bolo určené autorke a jej kamoske, nemusíte mi na to reagovať.
Ved nereaguj na konikovi sa uz tolko krasnych romantickych pribehov popisalo a pravda bola uplne inde.
Niečo mi tu nesedí: táto veta: A čo sa týka detí, exova žena už deti nemôže mať. Čo to má s tým, že tvoj terajší "muž" je ženatý?
@1angelika že ak by otehotnela s terajším partnerom, dieťa sa právne považuje za dieťa môjho muža. Asi toľko.
Povedz tu pracovnú sféru, lebo si fakt neviem predstaviť povolanie, kde chlap potrebuje mať status ženatý a verejné sa prezentovať z milenkou. To sa vylučuje.
Mne je úplne jedno ako žijete, ale fakt ma zaujíma aké sú to povolania kde sa chlap nemôže rozviesť, ale nevadí, že žije s milenkou a nie s manželkou.
A preco nikto nemoze napisat ake je to zamestnanie?
A žili šťastne,až kým nepomreli.
Jaka sranda ,hneď z rána 😂👍🏻
No to skutočne nie je náš problém 😂 to že ste dobrovoľne milenkami a žijete so ženatými chlapmi je skutočne len váš problém, nie náš. Môžeš to akokoľvek krásne popisovať... A mňa tiež zaujíma to lukratívne a tajuplné povolanie, čo ti nakukal ten tvoj ženáč, že sa nemôže rozviesť. Ešte aj prezidentka našej krajiny je rozvedená a nikto to nerieši 🤷
Tiez by ma zaujimalo povolanie kde sa nemoze rozviest ale zit s milenkou moze🤭
A to vyjadrovanie.. Je také a keď neviete, tak to je Váš problém. No uznajte.. Viem, že neuznáte.. Uznáme, čo by sme neuznali, veľa šťastia .
Jedneho, co ma napadlo je, nie je tvoj priatel grecko katolicky knaz, farar?
@amiaja Ani ja som ešte nevidela povolanie, kde by nemohol pracovať rozvedený človek, napr. aj prezidentka bola rozvedená, vyžaduje sa čistý register trestov. Tí muži tie svoje milenky vedia naozaj oblbnúť, keď im to vyhovuje. Ale kto chce nech žije v takomto presvedčení, ja by som si takto nekomplikovala život (že na papieri iné a skutočnosť iná).
Hmmm... zeby to bol daky sudca alebo z tohto sektora? Jeho zena je rozvodova pravnicka, tak sa mozno spoznali v tejto brandzi. A je akoze dost blbe, ked sudca musi stat pred sudom. V hocijakej veci povedzme. Nemoze ho to stat mandat? Napr. ustavny alebo specialny sudca? Je ich malo, tak mozno zato tie zeny nechcu o tom hovorit. Kamoska chodila s chalanom z justicnej straze a ten nesmel nic hovorit o svojom povolani. Strasne sa tajil.
Podľa mňa to je FICO 🤷😂
tak ale si napísala exova žena...akoby si mala aj ty ešte nejakého ex.
...a takto mile damy, vyzera sebeklam v praxi...muz sa nerozvedie, lebo nechce z akehokolvek dovodu(jeho manzelka tiez radostne vita stav vydata) a ja som presvedcena ze je to uplne normalne a v poriadku, dokonca natolko, ze to obhajujem pred svetom. Na niektorych zenach je mozne aj drevo rubat a ony to budu akceptovat ako normalne....
Nikto ma nepresvedčí o tom, že toto autorku netrápi a ani sama autorka. Tak je nezávislá, tak je emancipovaná, že jej to "nevadí". No neverím. Ne-ve-rím.
To je ale super napad ako o blbnut jednoduchsiu milenku ze preco sa nikdy nerozvedie 🤣len sa to tajne zamestnanie nesmie spomenut lebo by hnet kazdy vedel o koho ide. James Bond , sa nesmie rozviest musel by skor manzelku zabit moc toho vie o organizacii. 😂 no my sme blbe lebo take zamestnanie nepozname .Ale vyhovorka dobra . Treba tomu verit ked v takom vztahu chce clovek žit,
@mpg take povolanie nemoze existovat.. ja by som len chcela vidiet ako sa ten chlap tvari v praci, pred kolegami, pred rodinou.. ano som zenaty ale zijem s inou 🙈 nechapem tie zeny ze si daju take kaleraby natlacit do hlavy..
A este tie problemy ktore mu moze narobit ex keby si nabrala pozicky a podobne.. ako toto moze niekomu vyhovovat. Ale zas nemusim vsetkemu rozumiet🤷♀️
Ja síce nie som zástancom manželstva,sama sa vydavat nechcem,ale toto by štvalo aj mňa.Je to také dehonestujúce voči tým ,,milenkam" a ,,milencom"
zaujala ma veta : Pracuje v sfére, kde by sa sebou nemal mať žiadne súdne pojednávania, ani rozvod.
to čo je za zamestnanie, však už aj farári sa rozvádzajú a je to OK....
v parlamente tiež sedí chlap čo má 11 detí s 10 ženami a je to OK....