Nie som jeho typ?

4. nov 2022

Ahojte, vopred sa ospravedlňujem, asi budem riešiť blbosti ale .. Mám noveho priateľa, som ešte mladá a nemám skúsenosti. Je ku mne strašne dobrý a ukazuje mi ze ma ľúbi ale povedal, že nie som podla jeho predstáv (teda výzorom), ale ze aj tak ma ľúbi. Co by ste si pomysleli?

autor
4. nov 2022

Ja som bohuzial ostala z toho taka nesvoja. Ako nevyzerá, ze sa mu nepacim ale zaskocilo ma to. Vzdy ma chlapci obletovali a nikto mu narovinu take nieco nepovedal, že niečo by mu na mne chýbalo. Uplne ironicke mi pride, že ani on nie je 100% podla mojho vkusu... ale akokeby moje ego utrpelo.

olinka246
4. nov 2022

Že je debil :D také sa žene nehovorí, ale predpokladám, že je ešte mladý tiež a nerozmýšľa, že takými slovami môže človeku ublížiť. Možno ti chcel len znížiť sebavedomie, ťažko povedať.

katkine_terapie
4. nov 2022

Autorka: A ako si zareagovala?

lulaby1982
4. nov 2022

To vyzerá na vzťah dvoch škôlkarov. To je divné,ambivalentne, ľúbi Vás,ale nie ste jeho typ. To je protichodné, najprv ,aby vôbec prišlo k nejakému intimnejsiemu zblíženiu musí byť chémia, príťažlivosť,atraktivita, muži sú vizuálne tvory, ženy skôr taktylne- dotykové. Čiže rečou obyčajného kmeňa,že Vás neľúbi eroticky,ale inak podľa mňa. To sa dá?Do čoho sa zamiloval, do Vašich fusakli?

Čiže znamená to,že Vás ľúbi ako svoje topánky? Ešteže by Vám povedal,ľúbim Ťa ako soľ,ok už chápeme čo chcela povedať kráľovi Maruška.

Ako sa ku Vám chová,keď Vám prejavuje intimitu? Sexualitu,resp.prezivanie sexuality,erotiku? Veď to je základ partnerského spolužitia chémia,príťažlivosť.

Vystihuje to jedna pesnička od Jennifer Lopez Aint your mama , úplne to napadlo,on z Vás chce komornicku,či slúžku či čo?

autor
4. nov 2022

@katkine_terapie Ostala som z toho smutná. Na co mi on hovoril, že on ma ľúbi a ze sa mu páčim aj tak, len to nie je to co mal v predstave. A ze ved predsa ani on nie je taký, akeho som si vysnívala určite. Čo je aj pravda, takže som dalej nevedela ako sa obhájiť.

@lulaby1982 On práveže chce stále pusu odo mňa, objatia a držať ma a pod. Dalej sme sa este nedostali.

sadkoni
4. nov 2022

Toto ozaj nechápem načo ti to hovoril. To od neho vôbec nebolo pekné, ani galantné, nechápem to vôbec. Opýtala by som sa ho na to, že prečo mal potrebu ti to rozprávať.

marca12
4. nov 2022

Moj muz tiez nie je moj typ vyzorovo,ale predsa som sa zalubila. No nikdy som mu nepovedala,ze nie je moj typ. Nebrala by som to tragicky,ked to uz vies. Nie je na tom nic zle. Len si to mohol nechat pre seba alebo si si to nespravne vysvetlila. Dolezite je,ze ta lubi,ze sa mu oacis aj napriektomu,ze predtym pokukoval po inom type zien.

vilma7
4. nov 2022

Tak buď vlastne aj rada... časom sa vyzorovo zneniš ale prečo sa do teba zaľúbil, asi ostane.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
4. nov 2022

Pomyslela by som si, že je to blbec. Nie preto, že nie si tak úplne na 100% jeho typ. Ale preto, že ti to bez rozmýšľania povedal na plnú hubu. Toto sa proste nerobí. To je, ako keby si mu po sexe povedala, že si si to tak úplne neužila a mala si aj lepších, ale nech sa pre to netrápi, že ho napriek tomu ľúbiš.

miadi
4. nov 2022

@h2 haha Mozno by mu mala nieco v tom zmysle povedat hnet ako da dole nohavice este pred prvym sexom 🤣ze jeho gasparko nie je podla jej predstav ze cakala nieco viac nieco lepsie , ale aj tak ho lubi . Mozno ani ten sex nebude .😉

ankare
4. nov 2022

Somár sprostý. Máš na lepšieho.

lintu
4. nov 2022

To je normálne, že ten, čo je na blondínky, sa nakoniec zahľadí do brunetky... tá čo chce vyšportovaného, skončí pri pupkatom, atď atď. Sama píšeš, že v tomto ste kvit. Len teda tomu tvojmu priateľovi by sa zišlo viac taktu.

katkami123
5. nov 2022

Te ho buran a hlupák. On tiež asi nevyzerá ako Channing Tautum, keď už ide riešiť tvoj vzhľad. Povedz mu, ze keby si vyzerala tak dokonale podľa jeho predstav, tak by si zas nebola s takým ako je on. Chlapom už drbe na makovicu z tých vyretušovanych fotiek žien na instagrame a realne by ju ani na ulici nespoznal.

autor
5. nov 2022

@vilma7 To je pravda aj takto som sa nad tým zamyslela, ale nie je to velmi utesujuce. Aj ked adi by som mala byt rada.

autor
5. nov 2022

@zoro9836 Presne tak. Toto sa zenam nemá hovoriť. Vlastne ani chlapovi by som to asi nikdy nepovedala. Ved to rani city každého človeka.

autor
5. nov 2022

@h2
@miadi Prespekulovane. 😂😂 Vasi muži musia davat pozor na jazyk, čo povedia. Taketo nieco by mi nenapadlo, na neho to otocit.

Inak uz sa mi ospravedlnil. Snažil sa ti nejak obkecat, takze mu davam aspoň bod za snahu. 😄 Koniec koncov ani on nie je moj typ takze neviem ci mu to vôbec môžem vyčítať.

autor
5. nov 2022

@lintu To je ale veľká škoda. Potom ktovie, či človek nebude viac nalomeny podvádzať, keď nemá ten svoj typ doma.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkami123
5. nov 2022

Keď ma všetko v hlave poriadku, podvádzať nebude. Sú chlapi, ktorí majú priateľky svoje vysnívané typy (ako sa Karlos Vemola zmieňoval, že sa mu páčia umelé ženy s plastikou a veľkými prsiami, lebo aj jeho mama bola taka) a aj tak ich podvádzajú (on ju poviedol minimálne s dvomi a každá bola aj tak iný typ), buď je ten chlap bujak alebo rozmýšľa viac hlavou ako penisom. (Alebo miss universe Tatiana Kuchařova a jej exmanžel Ondrej) vzhľad nie je zárukou ničoho.

kik3677
6. nov 2022

Môj muž nieje moj typ, ani ja jeho... Primárne by som sa za nim na ulici neobzrela a a ani on za mnou 😅 vieme to o sebe povedali sme si to nie raz... Ale proste sadli sme si ludsky... A teda moj muz je fešák len modrooky blondak a mne sa vzdy páčili tmavé typy... Jemu tiež brunetky a ja biela ako stena😂 on nieje môj typ, ja jeho a aj tal sa milujem ❤️pohodicka

slovakboy
6. nov 2022

Podľa mňa sa boji pred tebou úplne priznať že je do teba buchnutý po uši a preto chce povedať asi toto: páčiš sa mi ale nie som na tebe závislý. Je to taká jeho obrana aby nevyzeral pred tebou ako chudák. Robia to mladi chalani. Alebo takí čo ešte nevedia prejaviť správne lásku. Alebo to bude úplne inak , tak ako som to mal ja. Vždy som mal vysnívané že chcem brunetku lebo moja mama bola. Ale zaľúbil som sa do krásnej blondínky tak raz som jej to povedal že vlastne ona nie je môj typ. Ale jednak som jej to nepovedal hneď a ona to prijala bez problémov. Myslím že to veľmi berieš osobne. A robíš si domnienky. Myslíš si o ňom že si on o tebe niečo myslí. Lenže on si skoro určite o tebe mysli niečo iné. A keby si to vedela čo to je bola ny si prijemne prekvapená. Nevzťahuj to na seba a neodsudzuj ho. Keď máš domnienky najlepšie je sa ho na to opýtať. Ako si to myslel? Že sa ti nepacim? Chceš radšej hľadať ďalej svoj typ? Lebo ja sa potom necítim bezpečne v našom vzťahu. Zabolelo ma to. Ak sa začne ospravedlňovať a ubezpečovať ťa že to tak nemyslel tak to tak určite nemyslel a ma ťa rád. Len bude musieť trosku sekať dobrotu teraz a priniesť ti pár pekných zážitkov a na toto zabudneš.