Ahojte zažili ste alebo zažívate niečo podobné ako momentálne ja ?
Mam partnera sme spolu 11rokov .
Ja 29 on 41 a 6 rocne dieta.
A posledne roky nema záujem o sex .
Minulý rok sme spali spolu 2krat a tento rok 3 krát.
Naposledy to bolo v júli.
Neviem kde môže byt problém.
Teda možno tuším kde. V posteli nedokáže vydržať. Je hotový do minúty. Ale neviem či koli tomu nechce somnou spávať alebo môže byť za tým niečo iné.
Máte prosím vás podobnú skúsenosť ako ja ?
Ja už som sa ho na to pýtala ale nedočkala som sa normálnej odpovede.
Niekedy ma popadnú myšlienky či náhodou nieje chorý alebo či náhodou nemá milenku.
Nezazila som.
A vsetko je mozne, plus dalsi aspekt co za tym moze byt a niektori chlapi s tym maju problem, je aj mozne tehotenstvo (?) - mozno nechce dalsie dieta uz vo svojom veku a nemate to poriadne vyrozpravane?
Kazdopadne to nevysvetluje tu minutu.
keby mal milenku, vydrzi podstatne dlhsie ako minutu 😉
Moze to byt vela dovodov, pocnuc velkymi dlhodobymi stresmi s nedostatkom spanku, az po to, ze ta prestal uz lubit a tak ho ani nejako moc nevzrusujes.
Ved hod sem fotku a zhodnotime ci je to este vyzorom pripadne 😉😋😁
A nieje mu len trapne ze vydrzi minutu ? Ci po sexe sa tvari jak majster sveta ze to bolo super a na pol roka zas pokoj ?
"posledne roky" pri 11 rokoch znie tak, ze on ten sex nemal zaujem vlastne nikdy poriadne. Urobil ti dieta, aby si bola spokojna, viac sexu nepotrebuje... mozno ma fakt fyzicky problem, mozno je gay, mozno to ci hento... ale o tom sa treba rozpravat, ty mas tiez svoje potreby a na ne plne pravo...keby sa aspon inak snazil, ved ruky jazyk panko ma tiez...
Normalne sa porozpravajte. Ked to nepojde, tak to nepojde. Pokial takto zit nechces, tak nemusis.Lebo si prilis mlada na to, aby si vedla niekoho iba existovala, bez uspokojenia vlastnych potrieb. Jemu to moze takto vyhovovat, moze byt asexual, nepritahujes ho, gay, nevies ani ked to je tvoj muz.
Ja mam znamu, ktora si po 40tke zobrala muza o par rokov starsieho. 25 rokov sa jej nedotkol, lebo on to nepotrebuje. Tak sa prisposobila. Teraz ma po 60tke, proste to vzdala.
Pri takej frekvencii sa nemozes cudovat, ze vydrzi minutu. Predtym ste mavali sex pravidelne? Tam moze byt toho vela, od zdravotnych problemov, cez stresy, az po odcudzenie. Pomoze len rozhovor, aj ked sa mu do toho nechce, ale tu neide len o neho.
Pri takej frekvencii môže byť za tým čokoľvek, od straty libida po mimopartnerský pomer. Ako reaguje, keď mu naznačíš, že máš chuť?
V mojom okolí som o tom počula a dosť často .Aj keď skôr opačne sa stretávam často v práci.Pripisujú to vyčerpaniu z práce,rodina,domácnosť,nedostatok spánku a veľa stresu.
Možno je to aj tým,že nikdy nemali dobrý sex,respektíve toho správneho v posteli,vytratila sa láska aj vášeň.Možno nezažili sex ani v začiatkoch úplne vášnivý a preto to aj rýchlo upadne. To už vedia len ini dvaja.
Som presvedčená,že to isté platí aj u muža. Možno už necíti tú príťažlivosť k žene ako kedysi. Niekedy veľa zaváži aj hádka,výčitky,čokoľvek..
Pokles libida má veľmi veľa príčin. A vôbec nemusí byť za tým milenka. Pre mužov je to veľmi chúlostivá téma a veľmi neradi to rozoberajú a diskutujú o tom.To je celkom pochopiteľné.Nie je to príjemné,veľmi citlivá téma a pre mužov aj ponižujúce. Všetko co sa tyka aj zlyhania,slabá výdrž a podobne..Viem od kamarátky ktorá má ten problém vyše dvadsať rokov. Nikdy nebol jej manžel podľa jej slov nejako sexuchtivý. Vždy bola iniciátor ona a fungovalo to kým boli relatívne mladý..Nikdy jej to nejako neprekážalo. Podľa jej slov si zvykla. Tvrdila vždy,že stavali vzťah na iných základoch.Vraj posledné roky majú sex málo,ale zato sú šťastný a žijú spokojne. Podotýkam,že aj ona to riešila a muž ju vždy odbil,že mu to nechýba. Že čo je natom nepochopiteľné,že má nízke libido..tak neviem. A kamarátka je veľmi atraktívna a štíhlažena.
Na začiatku vzťahu ste mali normálne sex a vydržal dlho? Alebo už vtedy bol nejaký problém? Lebo ak má problémy s výdržou, to môže byť aj nejaký zdravotný problém. Nemá problémy s vysokým tlakom, nadváhou alebo neberie nejaké lieky?
akože ked je to pre mužov citliva tema, tak odbiju partnerku, nenaplnia jej potreby, odmietaju o tom hovorit a je to vyriešené? muži maju jedine šťastie, že ženy maju tak nizke naroky alebo sebavedomie v sexe..keby zakaždým dostali kopačky, ked to nechcu riešiť, tak by sa po 10 vztahu už sakramentsky začali snažiť s tým niečo robiť
táto ženská pasivita im je vítaná..žena o tom nebude hovoriť, lebo je to citliva téma, muž to tým pádom nebude riešiť, lebo nikto naňho nekladie požiadavky, a žena sa bude utešovat tým, ako sa veĺmi ĺúbia a že je to vlastne super...presvedči samu seba, že žiť na hovno je vlastne pre ňu " výhra"..
@karolinakr vystihla si to uplne presne!. Krasne povedane, bez obalu.
Za mňa je to jasné. Tvoj manžel je asexual. Proste sex nepotrebuje. To že vydrží minútu nie je nič zvláštne ak máte sex 3x do roka. Keby to tak bolo u mňa tak nevydržím ani pol minúty. Milenku určite nemá. A nebude ani problém v tom, že ťa neľúbi alebo ho nepritahujes. V tom prípade by si to riešil inak, minimálne masturbaciou a potom by pri príležitosti s tebou vydržal dlhšie. Ak to nechýba ani tebe a vás vzťah máte postavený na iných základoch, tak s n v pohode môžeš prežiť krásny život.sebe kúp pomôcku a svoje potreby si poriesis sama. Ak je alenpre teba sex medI dvoma ľuďmi dôležitý a potrebný, v tom prípade odporúčam vzťah ukončiť a nájsť si niekoho iného. V opačnom prípade budete v nefungujucom vzťahu obaja trpieť, hádkami, obvinovanim, vycitanim
@11brano11 kupi si pomôcky a porieš si sama? na to si ma hladať chlapa, aby si to robila cely život rukou sama, tak to už môže rovno ostať sama..On tiež môže ruky a niečo ine použivat, nie je odkazana cely život žit v celibate alebo masturbacii, lebo jej partner je sebec a zvysoka na ňu kašle ...to sú užasné rady...autorka, absolutne to nepočuvaj, keby to bolo naopak tak by ti všetci radili, aj muži a ženy, že mu ma máš robiť oraly neustale...neviem, prečo sa od žien očakava v sexe ochota a od mužov sebectvo a berie sa to ako štandard v 21.storočí! ...keby som mala 19, tak ti na to skočím, že je to tak, všetci to tak hovoria, ale čím som staršia, tým viac vidím, ako sa ženy "vykorisťujú" v tejto oblasti a toto ja podporovať nebudem
@karolinakr očividne sme môj príspevok neprecitali do konca. Toto riešenie som uviedol ako jednu z dvoch alternatív, a to iba v prípade, že pre autorku nie je manželský sex priorita a inak je manželstvo dobre. V inom prípade som odporúčal úplne opačný scenár.
Myslela by som si to tiez, obaja ste mlady a dost kratko na to aby ste mali sex malo, vlastne vobec. Ako sa poznam pri takomto extreme by som uz ozaj bola fest neprijemna az by povedal co je vo veci. Ak on nechce nech Ta ,,nenatahuje" , vsak to je strasne, aj ty mas svoje potreby.
Sebec